Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heroes III neydi öyle beNe oynardık.Sabah-Akşam farketmezdi,yemeği en son ben yerdim evde annemin 'Yemek hazır' çağrılarına pek kulak asmazdım
  • Oyunun full sürümünü 30-35dk oynama fırsatım oldu, eskiye nazaran biraz daha karışık ve en kötüsü oyun hala tam olarak optimize değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

nedense benim açtığım post silinmiş...
    Bende 2 kere açtım dün sabah bi açtım silindi tekrar açtım tekrar silindi anlayamadım neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkcy

quote:

nedense benim açtığım post silinmiş...
    Bende 2 kere açtım dün sabah bi açtım silindi tekrar açtım tekrar silindi anlayamadım neden acaba

Attığınız mesajların iceriğine dikkat ederseniz mesajlarınız silinmiyecektir.
  • Beyler oyudna eskiden çoklu oynama vardı yane diyelimki aynı PC de 3 kişi devlet alıp oynuyordu artık yokmu ben bulamadım da?
  • yaf kimse daha oynamadı sanırım bu oyunu????????
  • quote:

yaf kimse daha oynamadı sanırım bu oyunu????????

oyun daha piyasaya düşmedi oynıcaz hemn beklemedeyiz
  • Savaş sistemi nasıl acaba merakettim?Önceki heroeslar gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 13 Mayıs 2006; 15:38:03 >
  • Şu an %34 teyim. Yarın inecek inşallah.

Oyunun savaş sistemi biraz değişmiş. Daha güzel ve dinamik bir hal almış.
  • oyun süper arkadaşlar bencede indirin veya alın ne bilim ama kesin oynayın derim ben çok beyendim ama bide şu çoklu player özelliğini bulsam daha güzel olcak inşallah vardır yoksa büyük bir hayal kırıklığına uğrarım.Çünki ençok bu özelliği yüzünden seviyorum bu oyunu.
  • hayallerim suya düştü. random map özelliği yok. inşallah ek paketlerle gelir.
  • ben bu çimenleri biyerden hatırlıyorum... aaa!! oblivion
    var mı bunun sistem gereksinimlerini bilen. bu son oyunlar benim nacizane 9550mi kızartacaklar sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

ben bu çimenleri biyerden hatırlıyorum... aaa!! oblivion
    var mı bunun sistem gereksinimlerini bilen. bu son oyunlar benim nacizane 9550mi kızartacaklar sonunda

dostum demosunu 64 mb. ati rodeon 9700 lü bi laptopla grafikleri açmadan 800-600 ayarında oynamıştım.
    oyun yüksek grafik detaylarında müthiş olacaktır.ustalar bi yardım etseler.hangi kartla uyumlu çalışır bu oyun.

• oyunu 3 deki gibi heromuzu bi yerden bi yere götürüken 2d bi görüntü wardı gene omu yoksa 3d mi artk ?

veya sadeace savaşlarda 3d mi ?
  • aynen dediğin gibi kardeş dolaşırken 2d savaşta ise 2d ve 3d görüntüler var.
  • Allah süper o zmn ben heryer 3d sandım ondan almadım bu gün oyunun büyüsü 2d de bence :)
  • Oyunda bir çok eksiklik var birde buna optimizasyon sorunları eklenince oynıyan kişiye sac baş yoldurtuyor !
  • oyundanki en büyük eksikler bana göre:
    -random map
    -hero sayısı ve özelliğinin azlığı
    -kale sayısının azlığı

umarım ek paketlerle kapatılır. böyle bir oyun sadece single player için olmamalı. multiplayer da düşünülmeliydi. ki h3 ü h3 yapan multiplayer yetenekleriydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

Allah süper o zmn ben heryer 3d sandım ondan almadım bu gün oyunun büyüsü 2d de bence :)

hocam nerden alıyosun oyunu tr. ye geldimiki
  • oyun izometrik 3d, yani yine çaprazdan bakıcaksınız heroya ana kameraya açısı olarak, tabi isteğe bağlı kamera ile oynayabiliyorsunuz, zoom dahil..
    savaşlar içinde aynı durum gecerli, oyun artık tamamen 3d yani.
    bunun dışında, savaşlarda artık sıra olayı daha farklı, yaratıkların hızları birbirinden daha farklı söyleki, bir footman için 1 turn gecene kadar, 2 defa griphon turnu gelebiliyor, savaş sırası yeni eklenmiş olan bir bardan takip edilebiliyor, alışmakta zorluk çekmeyeceğiniz bir sistem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.