Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben pek beğenmedim 5. oyunu. 4. bile daha güzel geldi bana. Senaryo kötü, grafiklerde bazen sorunlar oluyor.

Hatta gittim bugün 16 YTL'ye orjinal Heroes3 Complete aldım. Artık 3,4,5 kafama göre takılacam bu yaz.
  • 3 ün yeri herzaman bir başka olacak zaten... 4.ü oyunun hikayesi zaten müthişti ama, oyun biraz "garipti" (adında heroes geçen bir oyuna kötü diyesi gelmiyor insanın) 5 ise 3 ün devamı, yine eskisi gibi, bazıları sevecek bazırları sevmeyecek illaki, zaten bu forumdaki amaçta fikirleri paylaşmak değilmi, şahsen ben sevdim, heroes 4 de alamadığım heroes tadını bir nebze olsun yaşattı bana (ayrıntılı teste anca finaller bittikten sonra geçebileceğim o ayrı )
    ama bu demek değilki, heroes 3 öldü, yaşasın yeni kral...
    bu şunun gibi bişey, pes serisi ile haşir neşir olmuş birinin gidip halen sensible ı tek geçmesi yada ne bileyim, bu kadar shooter oyunu oynadıktan sonra, hala duke nukem yada hl1 oynamak istemesi gibi
    heroes oyunu bir seri değildir, her oyun diğerinden bağımsız olarak gelişti, 2,3,4,5 bunları yanyana koyduğunuzda, isimlerin ve en basitize temellerin dışında nerdeyse tamamen farklı oyunlar bulursunuz, zaten heroes un bugün hala yaşıyor olmasınında yegane nedeni budur heralde, heroes 15 de çıksa, hala Gelu ile GoldenElf leri Sharpshooter yapmanın zevkini unutmayacağız heralde, yada Solmyr ile kafadan ChainLight. atarak oyuna başlamayı...

Herkese iyi oyunlar.

• 1-2-3-4 oynamış biri olarak herkese önyargılarını bırakıp 4'ü oynamalarını tavsiye ederim.3 4'den daha iyi diyen zihniyeti anlamış değilim bu arada.3ten 4e pek bir gelişim olmamış deseniz anlayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

3 ün yeri herzaman bir başka olacak zaten... 4.ü oyunun hikayesi zaten müthişti ama, oyun biraz "garipti" (adında heroes geçen bir oyuna kötü diyesi gelmiyor insanın) 5 ise 3 ün devamı, yine eskisi gibi, bazıları sevecek bazırları sevmeyecek illaki, zaten bu forumdaki amaçta fikirleri paylaşmak değilmi, şahsen ben sevdim, heroes 4 de alamadığım heroes tadını bir nebze olsun yaşattı bana (ayrıntılı teste anca finaller bittikten sonra geçebileceğim o ayrı )
    ama bu demek değilki, heroes 3 öldü, yaşasın yeni kral...
    bu şunun gibi bişey, pes serisi ile haşir neşir olmuş birinin gidip halen sensible ı tek geçmesi yada ne bileyim, bu kadar shooter oyunu oynadıktan sonra, hala duke nukem yada hl1 oynamak istemesi gibi
    heroes oyunu bir seri değildir, her oyun diğerinden bağımsız olarak gelişti, 2,3,4,5 bunları yanyana koyduğunuzda, isimlerin ve en basitize temellerin dışında nerdeyse tamamen farklı oyunlar bulursunuz, zaten heroes un bugün hala yaşıyor olmasınında yegane nedeni budur heralde, heroes 15 de çıksa, hala Gelu ile GoldenElf leri Sharpshooter yapmanın zevkini unutmayacağız heralde, yada Solmyr ile kafadan ChainLight. atarak oyuna başlamayı...
    Herkese iyi oyunlar.

benim taktik towerımı alırdım titanlarımı geliştirirdim ve savaşa girdigimde ilk yaptıgım hareket o chainlight dı hatta bikere hatırlıyorumda yanlış atıp tek kalan titanımı yitirmiştim(bilmeyenler için söyluyorum heycandan titanın yanındaki bi duşmana atmıştım titana sekmişti)

• Oyunun dengesizliği zaten oradaydı.Solmyr çok güçlüydü.Herolara arasında uçurumlar vardı.Heroes 4 de de heroelar arasında dengeli olmak koşuluyla belirgin farklar olsaydı iyi olurdu.

Bir de 3'de haftada bir resource topladığımı hatırladıkça midem bulanıyor vallahi.
  • arkadaslar okuyunca tekrar universitede iken sabahladigim gunler geldi. dread knight ti benim favorim (3/shadow of death) dread knight la double damage ise tam bir zevk ti. eger bu 5 te 3 un devami ise yine o gunnlere donmek gerekecek. ama artik calisiyoruz???? offf of. keske ogrencilik gunlerime donebilsem....
    icim depresti arkadaslar kusura bakmayin
  • quote:

icim depresti arkadaslar kusura bakmayin
    çok iyi anlıyoruz seni
  • arkadaşlar oyuna herhangi bir update veya patch çıktımı?
  • Düşük sistemi olanlar için kısa bir yorum yapayım:

Elimdeki sistem: P4 2.66@2.76..., Asus a9550ge/td 128mb (410/540), 2x256mb 266mhz tek kanal çalışan bellek, Win xp sp2, Softmod 5.11 ekran kartı sürücüsü (9550-9600 ayarı kartlar için son sürücüleri kurmayın. Kuruluysa silin ve 5.8-5.11 arası olanları deneyin)

1024x768 çözünürlüğünde, en yüksek kalite ayarında (şüphesiz aa/af kapalı...) eye candy açık - kapalı fark etmeden gayet yüksek bir hızda oynanıyor. Şüphesiz büyük haritalarda ana bellek yetersiz gelecek ve savaş sahnelerinde kapsamlı büyüler yapıldığı zaman yavaşlamalar olacaktır (oluyor:) ancak beklediğimden bayağı iyi çıktı.

Belirttiğim durumlar haricinde oyun son derece hızlı (FRAPS eşliğinde görüntüler koyabilirim).

Elimdeki dvd sürüm.

Şu eye candy işaretli olunca mı iyi görüntü sağlıyor yoksa boşken mi? (Emin olamadım.)

"Program files"de sizde de 1,38gb yer kaplıyor değil mi? Dvd'de 2,45gb olması ilginç geldi.

quote:

arkadaşlar oyuna herhangi bir update veya patch çıktımı?

Henüz herhangi bir güncelleme ya da yama çıkmadı.

----------

Ek:
    Şimdi fark ettim ana haritada görüntüyü yüzeye paralelleştirmeye başlayınca (Yandan bakmaya başlayınca) geniş bir bölge görülebilir olduğu için kasmalar oluyor (15 kareye kadar düştü). Ancak o şekilde oynamak pek mantıklı olmadığı için sanırım önemli bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Mayıs 2006; 23:48:15 >

• hemen hemen benim sistem işte ram ve ekran kartları aynı bi denicm bakalım nasıl olcak inş rahat çalışır yada biran önce patch çıkarmaları lazım
  • alın size taze bi wallpaper

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate

bence kadının hiç şansı yok

• sistemimle full detay oynayabiliyorum.Fakat inim inim inliyor makine bütün ayarlı fanlar ötmeye başlıyor gece oynanmıyor
    Fakat otomatik lider atıyor.Manuel seçemiyorum.
  • yav bu yavaşlama sorunu hiç normal deil bi çözüm yok mu oynamak istiyorum oynayamıorm sinir oldum...
  • Performans sorunu cekenler, kamerayı hero'ya tam üsten bakıcak şekilde ayarlayın !!
  • Dikkat ettim performans sorunu çekenler ATI kullanıyor genelde. Genel bir sürücü sorunu olabilir.
    Benim sistem şöyle amd3000,6600gt,1gb ram. 1024*768, max detay AA,AF full ayarlada hiç problem yaşamadım. O kadar kastırcak bir oyun değil yani.
  • Ben daha önce hic oynamadım bu oyunu. Konusu hakkında bilgi verirseniz cok iyi olur
  • quote:

Ben daha önce hic oynamadım bu oyunu. Konusu hakkında bilgi verirseniz cok iyi olur

sen şimdi oyunda bi kahramansın ve dünyayı kurtarmaya çalışıyosun(heroes)
    şaka bi yana her oyununda farklı unsurlar var alıp denemeni tavsiye ederim bi genelleme istersende kendi ordunu kurup düşmanlara karşı savaşıyosun(en genel açıklaması bu olurdu heralde)

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Düşük sistemi olanlar için kısa bir yorum yapayım:

Elimdeki sistem: P4 2.66@2.76..., Asus a9550ge/td 128mb (410/540), 2x256mb 266mhz tek kanal çalışan bellek, Win xp sp2, Softmod 5.11 ekran kartı sürücüsü (9550-9600 ayarı kartlar için son sürücüleri kurmayın. Kuruluysa silin ve 5.8-5.11 arası olanları deneyin)

1024x768 çözünürlüğünde, en yüksek kalite ayarında (şüphesiz aa/af kapalı...) eye candy açık - kapalı fark etmeden gayet yüksek bir hızda oynanıyor. Şüphesiz büyük haritalarda ana bellek yetersiz gelecek ve savaş sahnelerinde kapsamlı büyüler yapıldığı zaman yavaşlamalar olacaktır (oluyor:) ancak beklediğimden bayağı iyi çıktı.

Belirttiğim durumlar haricinde oyun son derece hızlı (FRAPS eşliğinde görüntüler koyabilirim).

Elimdeki dvd sürüm.

Şu eye candy işaretli olunca mı iyi görüntü sağlıyor yoksa boşken mi? (Emin olamadım.)

"Program files"de sizde de 1,38gb yer kaplıyor değil mi? Dvd'de 2,45gb olması ilginç geldi.

quote:

arkadaşlar oyuna herhangi bir update veya patch çıktımı?

Henüz herhangi bir güncelleme ya da yama çıkmadı.

----------

Ek:
    Şimdi fark ettim ana haritada görüntüyü yüzeye paralelleştirmeye başlayınca (Yandan bakmaya başlayınca) geniş bir bölge görülebilir olduğu için kasmalar oluyor (15 kareye kadar düştü). Ancak o şekilde oynamak pek mantıklı olmadığı için sanırım önemli bir durum değil.

Ben de bunu dün farkettim.

Normalde hiç kasma sorunum yoktu ama kamerayı belli bir paralleliğie getirince kasıyor (ki bu parallelikte zaten oynamak da mümkün değil, sadece deneme amaçlı yaptım).

Sanırım patch le düzelir, ancak onun dışında hiç kasam falan yok

• Aynen bende az önce denedim. Kamerayı iyice yatay duruma getirdim ve 360 derece döndürdüm. 7600 GT süründü. Sanırım oyun haritanın ekrana düşen karanlık bölümlerinide çiziyor. Neredeyse haritanın yarısını çizmeye çalışınca PC ağlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Aynen bende az önce denedim. Kamerayı iyice yatay duruma getirdim ve 360 derece döndürdüm. 7600 GT süründü. Sanırım oyun haritanın ekrana düşen karanlık bölümlerinide çiziyor. Neredeyse haritanın yarısını çizmeye çalışınca PC ağlıyor.

Kamera açılarını o şekilde yapınca daha çok merkezi işlemciyi zorluyor gibi geliyor bana.

Şu "eye candy" denen seçenek hakkında bilginiz var mı? "Eye candy" kaliteyi arttıran bir işlev ise "no eyecandy" seçeneğini boş bırakmalıyım değil mi?

Bir de ("collector edition" dosyalarını yükleyerek etkin hâle getirdiğim) "special hero trail" ("game" seçeneği içinde) neyin nesidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Mayıs 2006; 21:37:44 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.