Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki eksiklikler sanırım düzeltilecektir...Ama oyun bence bu haliylede güzel...
  • Oyunun sisteminizde ki performansı nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 13 Mayıs 2006; 23:17:04 >
  • Demosunu
    AMD Athlon64 2800+
    1 GB RAM
    6800LE ile denedim.

1280 * 1024 çözünürlükte full detay full aa full af gık demeden çalışmıştı.

Sonra 7600GT ile de denedim. Sonuç yine değişmedi. Full grafik ayarlarında gık demeden çalıştı oyun.

Ama Full sürümü ile daha tanışamadım. İnşallah yarın akşam elime geçecek.

Edit: Şimdi 7600GT ile denedim.
    Demoda 1280 * 1024 çözünürlük. Full AA & AF
    Ana menüde 60 FPS
    Haritada 35 FPS
    Savaş Ekranında 40 FPS ile oynanıyor. (Ortalama değerler bunlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 14 Mayıs 2006; 1:04:33 >
  • heroes 1 den beri oynuorm

4.sü hyalkırıklığı olsada

5.ci bizi yemeden içmeden kesecekmiş gibi gözüküo
  • quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Demosunu
    AMD Athlon64 2800+
    1 GB RAM
    6800LE ile denedim.

1280 * 1024 çözünürlükte full detay full aa full af gık demeden çalışmıştı.

Sonra 7600GT ile de denedim. Sonuç yine değişmedi. Full grafik ayarlarında gık demeden çalıştı oyun.

Ama Full sürümü ile daha tanışamadım. İnşallah yarın akşam elime geçecek.

Edit: Şimdi 7600GT ile denedim.
    Demoda 1280 * 1024 çözünürlük. Full AA & AF
    Ana menüde 60 FPS
    Haritada 35 FPS
    Savaş Ekranında 40 FPS ile oynanıyor. (Ortalama değerler bunlar)

İnşallah yeni çıkıcak olan yama ile oyundaki performans sorunlarını çözerler zira oyunun bu kadar çok sistemi zorlaması normal değil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 14 Mayıs 2006; 12:07:00 >

• yaw neydi o hereos 4'teki müzikler kafayı yiyodum oynarken hiii hoo heee haaa falan diye gidiyodu.. allahtan şimdi ki daha dinamik müzikler var savaşlardaki müzikler falan adamı çok feci gaza getiriyo.. bende oyunun 45% indirdim.. 26kB ile iniyo ortalama.. insinde bi bakalım şuna bu arada bende hereos 4'ün vasat olduğunu düşünüyorum bence bu oyunu 3DO gider ayak yaptıya ondan böle oldu yoksa ki heroes 2 ve 3teki tadı süperdi, paçayı kurtarmak için alel acele yaptılar ve çöküşlerini hızlandırdılar malesef.. nese artık bayrağı Ubisoft aldı umarım başarılı bi çalışma yapmışlardır ki öle görünüyo zaten.. İnferno Kale'mi özledim..

•  Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate

Güzel oyuna benziyor!
  • Arkadaşlar oyun bende çok kasıyor :(
  • arkadaslar bende oyun cok kotu olmus.warcraft 3 gıbı grafıkler heroes serısının guzellıgını sadelıgını yansıtamıyor.anımasyonlar daha cok hollywood fılmı gıbı.hersey abartılı.oyun dragonshard a cok benzemıs grafık karakterıstıgı bakımından.hayal kırıklıgı yarrattı bende.sinematikler falan koymuslar.gene bozmus oyunun eskı dokusunu.azıcık oynayın hak vereceksınız.seslere muzıklere bı lafım yok.gercekten mukemmel.ama oyun benım gozumde vasat.2 bolum oynadım.yaratıklar cok cesıtlı degıl.2 mapboyunca 4 farklı yaratıkla kapısstım.savaslar hep aynı.ne heveslerle ındırmıstım oyunu yaa.çok şopar grafıkler delı olucam.renklı renklı alıce harıkalar dıyarında sankı.neyse ınsallah sızın hosunuza gıderde guzel zaman gecırtır.
  • amd64 2800+, 6600td (256mb), 1.5 gb ram

1024, very high detail, aa ve af ler oyun içinden ortaya kadara açık, diğer iki grafik kalitesini arttırıcı özellik var onlar da açık, öyle çok fazla bir kasma olmadı bende.

Ziwro arkadaşım senin ki belki başka bir sorundadandır.
  • Heroes un grafikleri eskidende çok canlı idi, yani warcraft benzetmesi doğru ama bu bana göre kötüye çekilecebilecek bir kıyaslama deil, çünkü w3 den çok daha ayrıntılı bir grafik sunuyor oyun ki böyle bir oyunda grafiklerin pekte önemi olmamasına rağman...
    campaign deki ilerleyişi bilemiyorum ama ilk multi oyunumuzu yaptık ve gerçekten h3 oynar gibi eylendik, yeni yaratık çeşitleri ve yeni yaratık sistemi garip gelsede, bu garipsemenin nedeni sadece yeni olması sanırım...
    Kısacası, en azından "ben" oyunu çok sevdim, eski favori kalem dungeon yine benim kontrolume verilmişti
    Homam5 deki tek dert edebileceğim konu kamera konusu ki bu her 3d izometrik oyunda sorun zaten, bunada ilerleyen zaman içerisinde alışırım diye umuyorum

• Arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 30 dakika oynadım fakat pek birşey anlamadım , sanırım CIV'e benzeyen bir oynanış tarzı var , bir harita üzerinde dolanıyorum ve durum bundan ibaret. Altın , tecrübe , askeri kabiliyet gibi özelliklerimizi yükseltebiliyoruz ve satranç gibi bir savaş tarzı var.

Oyun hakkında geniş bilgi verirseniz çok memnun olurum.
  • yaw şu öss yüzünden heroesun nezaman çıkacagınıda unutmusum daha yeni forumda göruyorum walla yazıklar olsun bana ama yorumların bu denli guzel olması beni çok mutlu etti belliki uykusuz geceler geri gelecek benim h3 teki kalem towerdı oyunu daha indirmeye almadım o yuzden oynayan arkadaşlar towerın eski haliyle yeni halini bi kıyaslama yapabilirlermi çok merak ettim

quote:

Arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 30 dakika oynadım fakat pek birşey anlamadım , sanırım CIV'e benzeyen bir oynanış tarzı var , bir harita üzerinde dolanıyorum ve durum bundan ibaret. Altın , tecrübe , askeri kabiliyet gibi özelliklerimizi yükseltebiliyoruz ve satranç gibi bir savaş tarzı var.

Oyun hakkında geniş bilgi verirseniz çok memnun olurum.
    dostum anlaşılan sen bi herousçu degilsin.sana tawsiyem önce h3 ü bi yerlerden bulup oyna(oyna derken bayaa bi oyna) sonra h5 e geç ozaman daha iyi anlayabilirsin bu oyunu

• beyler oyunun hilesi çıkmışmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

beyler oyunun hilesi çıkmışmıdır

çıkmamıştır hiçbir zaman çıkmayacakşaka şaka
    abi gözünü seviyim hileden bahsetme oyunun kalitesini öldürüyo ve birdaha oynamak bile içinden gelmiyor insanın hero 4 den tecrübeliyim bu konuda iyice tadını çıkarın..

• Savaş esnasında karakterleri daha büyük ve daha yataydan görmek istiyorum, ona göre ayarlayınca bu sefer hepsini göremediğimden geri eski noktaya getiremk zorunda kalıyorum sık sık.Bu yönü biraz daha iyi olabilirmiş ama yine de güzel olmuş oynayabilidiğim kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budur

quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

beyler oyunun hilesi çıkmışmıdır

çıkmamıştır hiçbir zaman çıkmayacakşaka şaka
    abi gözünü seviyim hileden bahsetme oyunun kalitesini öldürüyo ve birdaha oynamak bile içinden gelmiyor insanın hero 4 den tecrübeliyim bu konuda iyice tadını çıkarın..

dostum hileyi istememin amacı haritayı açmak için yane karanlık olunca pek zevkli olmuyor ama ne yaptıklarını görürsem daha güzel oluyor

• bugün aldım oyunu bence gayet güzel olmuş biraz daha yaratık ve ırk çeşidi olsa dahh ii olurdu
    ancak benim 9550 le rahat oynanmıo en düşükle en yüksek ayarında aynı oranda takılıo sürücü güncellicem belki ondandır
    bide arkadaşar konunun dışında olacak ama asus 9550 128 ge ye hangi sürücüyü yüklicem ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos

bugün aldım oyunu bence gayet güzel olmuş biraz daha yaratık ve ırk çeşidi olsa dahh ii olurdu
    ancak benim 9550 le rahat oynanmıo en düşükle en yüksek ayarında aynı oranda takılıo sürücü güncellicem belki ondandır
    bide arkadaşar konunun dışında olacak ama asus 9550 128 ge ye hangi sürücüyü yüklicem ben

Sürücünün performansı çok etkiliyeceğini zannetmiyorum ama yinede denemek lazım.

Sürücü secmene gerek yok ati'nin sitesinden en yeni sürücüyü indirmen yeterli
  • Oyun gerçekten çok güzel bir an önce alıp oynamam lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.