Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.gamershell.com/news/30676.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Oyunun 1.1 yaması çıktı

Sonunda.

"Kolay" zorluk seviyesi eklenmiş galiba. Harita düzenleyici var mı?
  • patchi deneyenler varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Oyunun 1.1 yaması çıktı

Sonunda.

"Kolay" zorluk seviyesi eklenmiş galiba. Harita düzenleyici var mı?

Yamada yeni harita veya harita oluşturma paketi bulunmuyor, belli başlı hatalar düzeltilmiş .

Bazı bilgiler;

- The map editor will be released no later than August.

- The random map generator will appear after the editor.

- It is possible that combined artifacts will be introduced.

- The possibility to load/quit during a battle will be added soon™.

- A more detailed manual with gameplay mechanics is in development, it will be available as a free download soon™.

- New maps will be in the second patch, soon™.

• quote:

Yamada yeni harita veya harita oluşturma paketi bulunmuyor, belli başlı hatalar düzeltilmiş .

Bazı bilgiler;

- The map editor will be released no later than August.

- The random map generator will appear after the editor.

- It is possible that combined artifacts will be introduced.

- The possibility to load/quit during a battle will be added soon™.

- A more detailed manual with gameplay mechanics is in development, it will be available as a free download soon™.

- New maps will be in the second patch, soon™.

Teşekkür ederim. Bekleyeceğiz anlaşılan.
  • ben patchi kurdum. Gözüm eğer beni yanıltmıyorsa save, load olayı yüzde 50 hızlanmış. Artı olarakta 3d performans olarakta biraz düzeltmisler. 1.0 ile 1280 * 1024 her sey full 25-60 fps iken (map i en yüksek hale getirip 360 derece cevird.m 25 fps ye düstü. normal oynarken 55-60 fps) 1.1 patch ile 30-72 fps oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 7 Haziran 2006; 21:28:21 >
  • patchi yükledim ancak hala oyun ekranında 1.0 yazıyor neden? ve bütün save dosyalarım uçmuş nası olr bu???
  • quote:

Teşekkür ederim. Bekleyeceğiz anlaşılan.

dedigin gibi bekliycez ama hiç yapılmamasından iyidir dimi
  • Yama'yı yüklemeye calıştığınızda oyun yüklü değil uyarısı veriyorsa indirdiğiniz yamanın dil'i sisteminizde bulunan oyunun dil ile aynı olmamasından kaynaklanıyor !

EU olan yamayı indirin büyük ihtimal ile sorun çıkarmıcaktır
  • quote:

Yama'yı yüklemeye calıştığınızda oyun yüklü değil uyarısı veriyorsa indirdiğiniz yamanın dil'i sisteminizde bulunan oyunun dil ile aynı olmamasından kaynaklanıyor !

Yamanın Collectors Edition için olmamasına da dikkat edin (elinizdeki düz ise tabii).

İnternetteki dosyalarla Collectors Edition özelliklerini açmış olsanız dahi elinizdeki dvd/cd düz oldukça yama kurulmuyor.
  • quote:

quote:

Yama'yı yüklemeye calıştığınızda oyun yüklü değil uyarısı veriyorsa indirdiğiniz yamanın dil'i sisteminizde bulunan oyunun dil ile aynı olmamasından kaynaklanıyor !

Yamanın Collectors Edition için olmamasına da dikkat edin (elinizdeki düz ise tabii).

İnternetteki dosyalarla Collectors Edition özelliklerini açmış olsanız dahi elinizdeki dvd/cd düz oldukça yama kurulmuyor.

Collectors Edition'nın özellikleri neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 9 Haziran 2006; 1:46:48 >

• Abi şu patch işini nasıl başaracağız biri bana pm den anlatabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

Collectors Edition'nın özellikleri neler ?

4 yeni tekli oyun görevi ekliyor (harita sayısı artmış oluyor).

Yeni bir eşya (artifact) ekliyor (gene tekli oyun görevlerinde).

Bir de oyun ayarlarındaki "special hero trail" denen seçenek etkin oluyor ancak ne işe yaradığını çözemedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Wong Kar Wai

Abi şu patch işini nasıl başaracağız biri bana pm den anlatabilir mi?

Yaw bir el atıverin arkadaşlar.
  • arkadaslar heroes 5 in campain lerini oynuyorum.ancak the warlock bölümünün alt bölümü olan the cultist de takıldım her yeri almmam rağmen oyun bitmiyor bitiren bir arkadastan acele cevap bekliyorum işmdiden tsk
    quote:

quote:

• quote:

quote:

Attığım özel ileti gelmedi mi?
  • heroes 5 bummm,başka söylencek söz yok,nasıl her oyun yaratıcısının elinde iyiyse bu da 3DO nun elinde parladı,aynı elde de söndü artık yapacak birşey yok.Heroes'ten bıkmayanlar için bkz. Heroes 3. ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutants

heroes 5 bummm,başka söylencek söz yok,nasıl her oyun yaratıcısının elinde iyiyse bu da 3DO nun elinde parladı,aynı elde de söndü artık yapacak birşey yok.Heroes'ten bıkmayanlar için bkz. Heroes 3. ..

Maalesef öyle görünüyor. Oynadıkça gözümdeki değeri sürekli azaldı. Böyle bir oyuna harita oluşturucu ve düzenleyici koyulmaması sanırım en büyük sebep (ve saçmalık).

"Xl" olarak geçen haritalar bile yeteri kadar büyük değil.
  • Arkadaslar ben de takıldım bir yerde muhtemelen birseyi gözden kacırıyorum ama bulamadım gezecek yer de kalmadı. Bölüm The trap ilk campaignde(adını unuttum). İlk görevi yapamadım Alronun ordusunu bulmak gibi birsey. Bir el atsanız size zahmet.
  • bu oyunla ne alıp veremediğiniz var anlamadım ama. çıkıp da 2006 da heroes 3 gibi grafikli oyun yapsalar bu sefer ne bu hala aynı grafikler ,bir yenilik katılmamış diyecektiniz.sonuçta bu oyunu heroes 3 oynamamış insanlar da alacak ve o grafiklerle oynamak istemeyeceklerdir.bunu biraz eli mahkum yapmak zorunda firma. bu arada yukarıda arkadaş 3do nun elinde doğdu,3do nun elinde söndü derken heros 4 ü söyledi heralde. heroes 4 ile hem heroes 4 hem 3do da battı çünkü.
    3d grafiklere bir müddet sonra alışırsınız hatta heroes 3 ü tekrar oynadığınızda haritayı evirip çevirmek istersiniz gibime geliyor. heroes 3 ü ben de seviyorum ama bu kadar muhafazakar yaklaşıp oyunu hemen kötülememek lazım. sonuçta yeni çıktı ve eksikleri tabi olabilir. adamlar yazmışlar ağustosta map editor eklenecek, yeni haritalar eklenecek diye. belki birkaç ırk da eklenebilir.ama ırklar arasında bir denge kesinlikle var. bir arkadar infernoda gating ile herkesi yenebilirsin diyor,nekropolis çok zayıf diyor. ben 26 vampirle tüm haritayı ele geçirdim. n tane ordu yokettim ,sadece raise dead büyüsüyle hem de .yani her ırkın belli üstünlükleri var.
    bir çok yerde town da bina yapma çok zor , ne gerekiyor gözükmüyor diyor fakat yandaki scroll tuşuna basmayı denememiş bile. bu oyunu ubisoft dahada geliştirecek ve efsane yapacaktır bence.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.