Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Eğer tek eksiği o ise benim için farketmez. Belki sonradan o 15 hero saçmalığını da kaldırırlar?

He kaldırırlar. Oldu olacak bir de tüm f2p oyuncuları legacy member yapsınlar? Early Acces de bunlara açık olsun biz eski oyuncular goldla satın alalım. Uyar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Eğer tek eksiği o ise benim için farketmez. Belki sonradan o 15 hero saçmalığını da kaldırırlar?

He kaldırırlar. Oldu olacak bir de tüm f2p oyuncuları legacy member yapsınlar? Early Acces de bunlara açık olsun biz eski oyuncular goldla satın alalım. Uyar mı?

Ona kalırsa legacy üyeliklerin artık alınamamasıda çok saçma o zaman f2p olduğu için tüm f2p oyuncular köle olarak devam etsin sanki hero almak için değer mi gold almak saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

quote:

quote:

Ona kalırsa legacy üyeliklerin artık alınamamasıda çok saçma o zaman f2p olduğu için tüm f2p oyuncular köle olarak devam etsin sanki hero almak için değer mi gold almak saçmalık.

Bu işin saçma olduğunu herkes kabul ediyor ama o kadar ayrıcalık verilemez f2plere.

• f2p oynayanları legacylerle aynı tutsalardı oyun içinde herkes parasını geri isterdi sonuç hon offline:Dzaten yenilgiyi kabul ettiği için f2p oldu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu işin saçma olduğunu herkes kabul ediyor ama o kadar ayrıcalık verilemez f2plere.

Hocam zaten versinler demiyorum ki. Sen 15$ a aldıysan oyunu bıraksınlar f2p oyuncusuda 15$ a legacy olabilsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam zaten versinler demiyorum ki. Sen 15$ a aldıysan oyunu bıraksınlar f2p oyuncusuda 15$ a legacy olabilsin.

Pardon yanlış anlamışım orasına ben de katılıyorum.

• Arkadaşlar ben şimdi match makign de kazandığım silver coinlerle pabbles(tiny) i alabilirmiyim ve alirsam sürelimi olur yoksa kalıcımı cevaplarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Arkadaşlar ben şimdi match makign de kazandığım silver coinlerle pabbles(tiny) i alabilirmiyim ve alirsam sürelimi olur yoksa kalıcımı cevaplarsaniz sevinirim.

Hayır tokenlerle açabiliyosun istediğin heroyu. Onun için de gold alman gerek. 100 goldla falan açabilirsin sanırım fiyatlarını ben de bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Arkadaşlar ben şimdi match makign de kazandığım silver coinlerle pabbles(tiny) i alabilirmiyim ve alirsam sürelimi olur yoksa kalıcımı cevaplarsaniz sevinirim.

Hayır tokenlerle açabiliyosun istediğin heroyu. Onun için de gold alman gerek. 100 goldla falan açabilirsin sanırım fiyatlarını ben de bilmiyorum.

token ne acaba bide silver coin ler ne işe yarıyor acaba herolar icin 150 gold 250 silver coin gösteriyor bende sevinmiştim alınır diye.
  • Bende öyle biliyorum.Hatta bir tanesini gözüme kestirmiştim 400 coindi .
  • Pc'nin ekran kartı yanmış yenisini almak lazım laptopda oynanmıyor -.-
  • Hayatımda izlediğim en komik 2 vidyoyu paylaşmak istedim sizle

• Off akşam akşam iyi güldüm yaa
  • aynen ya :D
  • Hon'da artık oynanmaz free oldu çoluk çocuk noob dolar
  • Herkes noob değil asıl free olunca üye olan bilinçli oyunculara yazık hiç bir legacy oynamak istemiyo freelerle bugün adamla aramızda geçen diyalog :

Ben Fayde o SB

SB: Fayde you are a noob.

10 dakika sonra

SB: I am a beginner

Düşünün yani oyunu kurtaran benim bide bu adam host 2 dkda bir dc olup geri geliyodu.

SBnin son skoru 1-12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 3 Ağustos 2011; 13:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

Hon'da artık oynanmaz free oldu çoluk çocuk noob dolar

Legacy account oldukça sorun yok bence, hatta F2p olması daha iyi oldu, yeni başlayıp direk Ranked Maçlara girenlerin önü kesiliri biraz. (Çıkamadık 1600ün üstüne...)

Bu arada yeni başlayan arkadaşlara yardımcı oluruz non ranked maçlarda bile NicK: cyberarmy
    Şu an Kd düşük kardeşime öğretmeye çalışıyordum, kd di düşük gören taraf maçta beni hafife alınca çok hoş olaylar gelişiyor

Birlikte oynamak isteyen arkadaşları beklerim, akşam 8-9 arası online oluyorum.
  • Sonunda öbür başlık kapandı burdan devam. Haftalık herolar değişmiş durumda
  • Biz Tequila[TqL] clanımızı kurduk katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.