Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun artık bedava olmuştur. Oyuna yeni başlayacaklar, önceden oynayanlar şurayı okursa iyi olur ;

http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=305660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 13 Nisan 2012; 16:40:26 >

• Nick Hayspat
    Oyun içinde dönen muhabetten ve oynadığımız oyun zevk aldıktan sonra psr nin bir önemi yok. Grup oluşursa ventrilo server açarım, güzelce eğleniriz
  • Benimde nick Mclossya
    Vent olayı güzel olur aslında muhabbetle iyi gidiyo oyun cidden
  • Vent'e gerek yok. Skype konferans hem güzel hem bedava. Oyun içinden konuşuyoruz biz genelde ( Biz dedigim 3 kişiyle tanıştım türk ). Sizleride eklicegim sizde birbirinizi ekleyin güzel ve sağlam bir ortam oluşturalim.
  • Başlığı değiştirdim arkadaşlar. HoN oynayan herkesi bir arada toplayalım güzel bir ortam oluşturalım diyorum.
  • Ekledim seni atalım bir oyun.

Yemin ederimki oyundan bıktım. 1600 kusürlardan 1380 e düştüm. Hep şu lanet retard leaverlar yüzünden. Vallahi yakında accountumu vereceğim birine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 30 Eylül 2010; 22:04:43 >
  • @darkest earth hocam statlı oyunlarda leaver olmuyor fakat ezikler oluyor. bunlar karşı takımı feedleyip oyunu sana zehir ediyor. sağlam bir 5li takımla oyun attığında oyunun asıl zevkini ve güzelliğini tadıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

@darkest earth hocam statlı oyunlarda leaver olmuyor fakat ezikler oluyor. bunlar karşı takımı feedleyip oyunu sana zehir ediyor. sağlam bir 5li takımla oyun attığında oyunun asıl zevkini ve güzelliğini tadıyorsun.

Aynen dostum ama puan düşünce öyle gruplar bulmakta çok zorlaşıyor.

1,5 kd ile 1300lerde dolanıyorum lanet olsun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiibaTR

Benimde nick Mclossya
    Vent olayı güzel olur aslında muhabbetle iyi gidiyo oyun cidden

Vaaay mclossya napion
  • bende Caseman arkadaslar w atarsanız irtibata geçebiliriz birde eminim dh dan bu oyunu bilen pek kişi yok bilselerdi daha cok kisi bu konuya yorum yapardı herhalde
  • Biz DiibaTR ile bayadır oyun atıyoruz süperdir kendileri
  • Ben de başladım Arkadaşlar. Ekleyin. Nick : Nero888
  • Nick : Velet

En iyi clanlarda oynadım fakat bu sene öss den dolayı baya aksattım . KD 4.5 lerdeydi şimdi 1.80 lerde sürünüyo sebebi ise mm artık noob , feeder ve rus kaynıyo delirtiyorlar adamı . 1750 lerdeydim şimdi 1620 ler gerçekten sinir bozucu
  • nightwo0lf büyük olan sıfır eklemek isteyenler ekleye bilir söyle güzel bir team olustursak ts veya ventri no felan oyun 10 numara olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBraker

Nick : Velet

En iyi clanlarda oynadım fakat bu sene öss den dolayı baya aksattım . KD 4.5 lerdeydi şimdi 1.80 lerde sürünüyo sebebi ise mm artık noob , feeder ve rus kaynıyo delirtiyorlar adamı . 1750 lerdeydim şimdi 1620 ler gerçekten sinir bozucu

Aynı durum bende de var malesef. 1700lerden 1500'e düştüm. Birazda yeni başlayan arkadaşlarımın katkısı var tabiki. Kdr'da 3'ten 1.4 düştü. Bazen çıldırtıyorlar. Adamlar ne courier alıyor, ne ward alıyor, carry ne demek, support ne demek hiçbirşey bilmiyorlar.
  • Oyun berbat duruma geldi yahu! Oyun oynarsın statların gelmez error verir. MMden girersin oyunun yarısında çökersin bir daha giremezsin. Login failedler havada uçuşuyor zaten bu gün. Intarface falan zaten iyice kötü olmuş. Yeni Heroların suratlarına bakılmaz olmuş... Daha böyle gider bu liste... Şu güzelim oyun harcanıyor vallahi şu firmada.
  • Şu anda yine DDos saldırıs varmış oyuna.
    Şaka gibi ya! Geceleri 40,000i aşkın oyuncuya ulaşan bir oyunun bu kadar kolayca çökertilmesi akıl almaz bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 15 Haziran 2011; 21:30:52 >
  • Evet Ddos yedi tekrar DotA yı seven biri yapıyor bu işi. HoN u çekemiyor fakir Sunucular yavaşladı baya şuanda bir mm attım ama coins gelmedi
    Bu arada Cuma günü yeni hero geliyor adı Parasite int herosu. MS çalıyormuş ve forest herosuymuş. Sanırım başlarken ormanda kasıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hat-trick!!!

Evet Ddos yedi tekrar DotA yı seven biri yapıyor bu işi. HoN u çekemiyor fakir Sunucular yavaşladı baya şuanda bir mm attım ama coins gelmedi
    Bu arada Cuma günü yeni hero geliyor adı Parasite int herosu. MS çalıyormuş ve forest herosuymuş. Sanırım başlarken ormanda kasıcaz

HoN'u hackleyen adamlar bunlar :http://twitter.com/#!/lulzsec

• yeni hero yu merak etmememk mümkün degil int + gold farmer yani tempest da forest yapiyo ama onun skilli tammiyle elemantalistlerden 1 skille idare ediyo ama bu yeni hero büyük ihtimal siltiher gibi pisligini birakacak gibi ayrica heronon tipinide beyenmedim biraz özensiz yapilmis gibi :D büyük ihtimal extra alt avatar ile beraber gelicek :d
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.