Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server bakımda şuan sitesinde yazıyo zaten.
  • Eskiden gold coin lerda oyunlardan gelirdi şimdi emin değilim.Alcaklarınızın yanında View Purs. yazar basın kaç silver coin le alıcağınızda yazar.Ordan bakın.
  • Silver coinler matchmaking yaparak gelir. Gold coinleri para vererek alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Ben oyuna yeni başladım da bu coinler maç yaptıkça geliyo mu yoksa satın almak zorundamıyız?

Silver coinsler Match makıngden gelir. Aldıgın exp. göre geliyor. oynadıgın mactakı aldıgın exp. etkiler coinsin orantısını. Tabii ki kaybettigin maclarda pek bir coins alamıyorsun. onun ıcın maclarda takımların kesınlıkle yenmek uzerıne oynaması oyunu daha cıddı hale getırıyor. Gold coinsi sadece satın alabılıosun ama satın almadanda örnek 300 gold = 1500 silver coins e eşit gibi dusunebılırsın. yuksek coins kasıp gold urunlerınıde silver coinsle alabiliyorsun. bunun ıcınde her macı yukske exp. le kazanman lazımkı. genel ortalama iyi bir farmla. iyi bir exp alırsan örnek ben tek bir mactan. ( kill : 38 / Death : 5 / Asist = 28) 240 coins aldıgımı bılıyorum. onun için yaptıgınız kill in yanında kastıgınız exp. de cok onemli. kendi creeplerinizi ve towerlarınızı kesınlıkle denied yapmaya calısın. karsı creeplerın son vuruslarını kesınlıkle sız yapmaya calısın kı hem gold hemde exp alın. fırsat buldukca forestta farm yapın. ozellıkle saglam bı carry hero varsa elınızde. pek line lara bulasmadan kendınızı unutturup olmazsa dıger forestta kendızı kasn.

• @hkan
    Teşekkürler. Daha alışmaya çalışıyorum no stats oyunlara giriyorum henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Şu videoyu mutlaka izleyin arkadaşlar.

Adam problemli

• Oyun halen kapalı =/ dün bakımı duyurdular tamam ama arkadaşın dediğine göre saat 10 da başlamış. 5 saat sürücekti yani bizim saate göre öğlen 3 de acılması gerekiyordu ne iştir bu şimdi ? Birde dün clandan bir arkadaş rollback yapılabilir felan dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum
  • Forumda rage guylar doluşmuş. Hepsi  Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur

Daha 5 saat yok arkadaşlar boşuna umutlanmayın.

Samet pişman mısın

• Şimdi baktım foruma durmadan uzatmışlar bizim saate göre 19.00 da açılıyor GG
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Oyun halen kapalı =/ dün bakımı duyurdular tamam ama arkadaşın dediğine göre saat 10 da başlamış. 5 saat sürücekti yani bizim saate göre öğlen 3 de acılması gerekiyordu ne iştir bu şimdi ? Birde dün clandan bir arkadaş rollback yapılabilir felan dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum

5 saat degil foruma ii bakarsan aksam 10 civarı acılması bekleniyor. evet rollback de gelebilir oyle bir mevzu var ama insallah oyle bir durum yasanmaz. s2 firması Oyun uzerınde calısması iyi oyunun gelişimi acısından calısması iyi. her sekılde yenılık ekliyolar. ama soyle aksi bi durum var. Durmadan hero cıkartıyolar tamam guzel. Herolara yenı avatarlar yapılıyor onada tamam. Shopa binbir çeşit yeni sey ekliyorlarki oyunun geliştirme adına iyi adımlar ama saldırıdan sonra oyunu adam gibi fixlemediler. Hero yapmayı veya avatar yapmayı bi sure durdurup oyunu adam gibi fixleser güzel olcak. Forumdada bu konuda cok sıkayet eden var. ama azınlıkta kaldıgı ıcın bu kısım pek bi etkilemiyor.

• Saat konusunda sanırım bi yanlışın var, forumda artık -4gmt bizim saate göre kaçsa (arkadaş sabah 10 da başladı dedi) zaten saat aralığı 3 de başlayıp 8 de biticek denmiş ki bu 5 ediyor, ama daha sonra uzatmışlar işte 4 pm de acılcak dendi. Eğer hala -4gmt e göre dendiyse o dediğin saatte acılabilir ama hon forum saatine göreyse bizim saate göre 7 de açılıcak

Diğer konu zaten herolar yapılmış hepsi tasarlanmış her hafta cuma günü geliyor, sadece yeni olarak avatarlar bir kaç icon felan geliyor. Zamanlarını aslında avatara, yeni heroya harcamıyorlar pek. Bence oyunu düzeltmeye çalışıyorlar fakat bir aksilik var ki onu çözemiyorlar ve bu konuda herhangi bir açıklamada yapmıyorlar. Mecbur beklemek zorundayız. Ama en son DDos atağından sonra ben pek bi aksilik yaşamadım oyunda gayet düzgündü

• quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Saat konusunda sanırım bi yanlışın var, forumda artık -4gmt bizim saate göre kaçsa (arkadaş sabah 10 da başladı dedi) zaten saat aralığı 3 de başlayıp 8 de biticek denmiş ki bu 5 ediyor, ama daha sonra uzatmışlar işte 4 pm de acılcak dendi. Eğer hala -4gmt e göre dendiyse o dediğin saatte acılabilir ama hon forum saatine göreyse bizim saate göre 7 de açılıcak

Diğer konu zaten herolar yapılmış hepsi tasarlanmış her hafta cuma günü geliyor, sadece yeni olarak avatarlar bir kaç icon felan geliyor. Zamanlarını aslında avatara, yeni heroya harcamıyorlar pek. Bence oyunu düzeltmeye çalışıyorlar fakat bir aksilik var ki onu çözemiyorlar ve bu konuda herhangi bir açıklamada yapmıyorlar. Mecbur beklemek zorundayız. Ama en son DDos atağından sonra ben pek bi aksilik yaşamadım oyunda gayet düzgündü

Sorun kacta açılacagı degil. bakımları zaten genelde 1 gunu buluyor. gecenkıde oyle oldu. bi oncekıde. bakım gunu zaten oyunu beklemek boş. gecende aksam 9 a dogru acıldı. hatta bı ara gece 11 e dogru açtılar. verdıklerı saat tam uymuyor zaten kesınlıkle. sorun oldugu zaman uzuyabılıyor. Dıger konu herolar yapılmıs dedıgın herolar asla yapılmıyor. hazır degil yani. Dream Hereos of Newerth bölümünü biliyorsan burda playerlar sureklı hayali hero tasarlıyorlar. ama firma oylama sonucu yapıyor zaten. hangi hero yuksek vote alırsa kullanıcılardan onun yapımına baslanılıyor. İconlar avatarlar guzel ustune duruyolar. hepsı bırbırınden ıyı yapmaları cok guzel ama benım demek ıstedıgım bunların aciliyeti yok sadece belli bir süre ara verip tum yogunlugu sunucuların sorunlarına baksalar. Zaten baya bı sayıda hero var. Forumda yazılana gore. hero panelini tekrar genişletceklermiş. yanı baya yenı hero bizi bekliyor. hatta sıteye baktımda baya farklı degısık hero tasarlamıslar.

• quote:

Forumda rage guylar doluşmuş. Hepsi  Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur

Samet pişman mısın

İnsan alışıyo da ilk oyunlarımda bu parayı buna mı verdim demiştim 2 gün önce
    Oyunda hâla saçma bir stratejisizlik mevcut. Karşıdaki adam kastı mı birşey yapmak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 19 Temmuz 2011; 18:12:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Forumda rage guylar doluşmuş. Hepsi  Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur

Samet pişman mısın

Oyunda hâla saçma bir stratejisizlik mevcut. Karşıdaki adam kastı mı birşey yapmak imkansız.

Olum no-stat falan oyna. Kdyi bellemişsin :D 0,30 muydu neydi son gördüğümde

• quote:

quote:

quote:

Samet pişman mısın

Olum no-stat falan oyna. Kdyi bellemişsin :D 0,30 muydu neydi son gördüğümde

ahah öyle yapıyorum zaten de arada kaçtı 1-2 statlı maç
    hallederiz

• quote:

quote:

Samet pişman mısın

ya sana bişey diyecem karsıdakı adam kasıyorda sen veya takımın armut mu topluyonuz ? karsıdakı adam nasıl kasar ? senı evya takımındakı bırını oldurerek. yada foresta gırıp orda kasarak. bak kardesım forest kasan mı var al takımını bi gank at bi daha kassın bakım. linede seri kasan mı var takıma soyle. anında tp atsınlar. bi gankda oraya koydun mu nereye kasıyorlar ? hon tek kısılık gosterı degıl. takım oyunu. oyunda veya stratejısınde sorun yok. sorun sende. herolarını hepsını tanıyormusun ? nasıl bi build gitcegını bılıyor musun ? hangı ıtemın hangı heroya gıtcen hakkında bılgın var mı ? speelshard ve codex kasarken itemlere lvl kasmasını bılıyomusun ? karsıdakı takım herolarına karsı nasıl davranacagını bılıyor musun ? karsıdakı adama olursen tabı karsıdakı adam kasar. karsıdakı heronun sana nsl combo cıkcagını. veya lineda karsında 2 stunner varsa nasıl oynuycagını bılmezsen. karsıdakı adam cok kasar. bı tutturmussun stratejısızlık. bence oyunu ogrenmeye calıs. heroları ogrenırsen. skillerini ogrenıp hangı heroya hangı build gitcegını bılırsen karsıdakını kastırmazsın.

Chronos en saglam carry herolardan. kastımı tutması zor. dun gecekı macta adam 18-4 gıttı. ama macı yenıldı. neden mi ? tek kısılık oynadıgı ıcın. sadece kill yapmakla kaldı bız takımca oynadıgımız ıcın macı rahatca aldık. o yuzden kastımı tutulmaz dıye birsey yok.
    4 vs 5 bile cok mac aldık biz. yeterkı herkes adam gıbı gorevını bılıp oyun ıcın anlasman yapcakların taktıklerın duzgun olsun. en onemlısı heroları cok ıyı bılmen lazım. oyun cunku cok akıcı. ilk dakıkadan ıtıbaren nerde ne olcagını asla kestiremezsın.

• Rollback yaparlarsa feci söverim. Benim iki tane yeni başlıyan arkadaşım var. Onlar sayesinde 1500lerde geziyorum sürekli. Tatile gittiler şimdi 2 gündür kafamı dinliyorum honda yemin ederim. 1650 yaptım direk mmr.
  • Hakan haklı, tek kasan bi hero bişi yapamaz.Ama oynayan bir çok salak 15 de cc veriyor halbuki oynasalar kasıp cok rahat alıcaklar ama yok. Ben öyle cok fail verdim ve late game de oyun aldık. Chronos demiş o late game herosu mesela kasarsa ağlatır evet ama 5 kişiyede birşey yapamaz. Scout late game herosu kasarsa fena ama tek eye lık işi var. Bi oyunda scout hepimizi alıyordu adam 25 + kill yaptı bizimkiler hep cc hep cc. Ben fail verdim gittim eye aldım. Bi combatta ilk scout öldü diğerleri cacık zaten adamlar cc verdi ve oyunu aldık. Yani bir hero kassada bir şey yapamaz tek çözüm sabır. CC verme oyna abi gerekirse anakuleniz yıkılana kadar oyna.
  • Hero kasarsa tek başına bir şey yapamaz diyenlere gelsin : "Keeper of the Forest".
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

Hero kasarsa tek başına bir şey yapamaz diyenlere gelsin : "Keeper of the Forest".

daha bana keeper diyor ya Sen al keeperı git 1 vs 5 oyna o zaman. single oyun oynamıyorsun. Tek kısılık gosterı degıl oynadıgın oyun. Ben yıgınla pro keeper gordum kacacak delik arayan. bu ne ya size kalsa her hero carry. her hero tek basına kral. karsıdakıler odun ya gel kes benı diyolar.

keeperı al 1 vs 5 al bakım ? ne oynuyon kı sen ? karsıdakı 5 noob olsada bı taraflarını yırtsan alamazsın. bırakın bu isleri ya. yok su sunu yapar. yok bu bunu yapar. yapar abicim yapar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.