Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkan

quote:

Orijinalden alıntı: Delling

Hero kasarsa tek başına bir şey yapamaz diyenlere gelsin : "Keeper of the Forest".

daha bana keeper diyor ya Sen al keeperı git 1 vs 5 oyna o zaman. single oyun oynamıyorsun. Tek kısılık gosterı degıl oynadıgın oyun. Ben yıgınla pro keeper gordum kacacak delik arayan. bu ne ya size kalsa her hero carry. her hero tek basına kral. karsıdakıler odun ya gel kes benı diyolar.

keeperı al 1 vs 5 al bakım ? ne oynuyon kı sen ? karsıdakı 5 noob olsada bı taraflarını yırtsan alamazsın. bırakın bu isleri ya. yok su sunu yapar. yok bu bunu yapar. yapar abicim yapar

dostum oyundaki nickin de hkan mı? hkan sa eğer hiç konuşma lütfen. Oyundan hiç anlamiosun sanırım. 1vs5 diyo adam ya .

• hahaha 1300 mmr ahuasdhasudha hkan ne komik adamsın valla gece gece güldüm ahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 20 Temmuz 2011; 0:11:36 >
  • quote:

quote:

hahaha 1300 mmr ahuasdhasudha hkan ne komik adamsın valla gece gece güldüm ahahahaha

afferim sana. benı senın gıbı noob oyunlarıyla takılmıyorum Clanlarla oynadıgımız ıcın. mrk etme bigun sende oyunu ogrenınce gelırsın yanımıza. napsın noob adam nooblarla takılır. bellı kd sınden

1:31 kd var bende ne demek istiyosun? Oyunu sadece k/d saniosun galiba ama yine de k/d ratiom senden daha yüksek. 1300 mmr ile konuşmak hata zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hahaha 1300 mmr ahuasdhasudha hkan ne komik adamsın valla gece gece güldüm ahahahaha

afferim sana. benı senın gıbı noob oyunlarıyla takılmıyorum Clanlarla oynadıgımız ıcın. mrk etme bigun sende oyunu ogrenınce gelırsın yanımıza. napsın noob adam nooblarla takılır. bellı kd sınden

1:31 kd var bende ne demek istiyosun? Oyunu sadece k/d saniosun galiba ama yine de k/d ratiom senden daha yüksek. 1300 mmr ile konuşmak hata zaten.

oyunu nıye kd sanıyım ben ? ben kd sansam kendı cevremle oynamam her macı. her macı bıldıgım adamlar oynuyorum. ekibimiz bellidir. yenılsem bile sabaha kadar oynarız ve super eglenırız. sorun mmr kazanmısım veya kaybetmısım degıl. gecipte burda oynadıgın 400 oyunla gecıp lagaluga yapma. burda sana mı sorcam konusurken ? adam ol haddini bil. yırtık dondan cıkar gibi yok keeper mıs. 2-3 hero bellemısınız. yok keeper yok su. biz sizin gibi her oyun belli herolarla oynamayız. her oyunumuz randomdur. duz oyun mantıgı oynadıgınızda oyun olsa mmr isterse 1 olur sanane ?

hem gelip k/d ration ile artislik yapiosun hem de 1300 mmr ın olup konuşuyorsun oyunu çok biliyormuş gibi. 1000 tane oyun oynayıp hala oyunu öğrenememişsin yazık bence. Benim her oyunu aynı herolarla oynadığımı nerden çıkarıyorsun? Dostum konuştukça batan bir insansın gelip yorum yazıp insanları yanlış yönlerdirme şurda, sen kendi arkadaş çevrenle oyunu öğrenmeye çalışmaya devam et

• Ya saçmalamayın beyler kavgaya,atışmaya ne gerek var. Her hero kasarsa imbadır. Keeper tek de hepsini alamaz bu arada saçmalama. Anca çok kasar karşısını rahat ezebilir o zaman 5 kişiyde alır ama tek başına alamaz genede. Her imba heronun genede asist e ihtiyacı var. Zaten yöneticiler nerfliyor veya güçlendiriyor bazı heroları her patchde dengelemeye çalışıyorlar. Sizin yaptığınız kavga çok gereksiz bence. Bu arada mmr ile kd düşük olan neden konuşamıyor ki belki solo mm yapıp kötü takımlara denk geliyor. (Gene olay takıma çıkıyor tek başına kimse birşey yapamaz)
  • Ben keeper hiç bi zaman 1vs5 alır demedim. Hiç bi hero 1vs5 alamaz. Arkadaş neresiyle anlamak istiyorsa öyle anladı.
  • Ne bu gavurlardan çektiğim ya. Gene düşüşteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Ne bu gavurlardan çektiğim ya. Gene düşüşteyim.

kardeş 1650den 1600e düşüşümdeki her oyunda rus geldi takıma düşün artık halimizi . Adamlar ne ingilizce biliyor ne de oynamayı biliyor, bi de rage-quit atmaları yok mu insanı deli ediyor vallahi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Ne bu gavurlardan çektiğim ya. Gene düşüşteyim.

kardeş 1650den 1600e düşüşümdeki her oyunda rus geldi takıma düşün artık halimizi . Adamlar ne ingilizce biliyor ne de oynamayı biliyor, bi de rage-quit atmaları yok mu insanı deli ediyor vallahi.

Aynen şu an bende düşüşteyim. 3 oyun attım ard arda 3'ünüde kaybettik Rus veletler yüzünden. Adamlara gelin şunlara gank yapalım, ward alın, adamların carry kasıyor onu keselim diyorum anlamıyor gerizekalılar. Sinir oldum ya.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sailyn -- 20 Temmuz 2011; 13:44:10 >

• 5 kişilik takım o yüzden iyi oluyor
  • Ben katılırım grubunuza ama internet cafe kurbanı hesabımı bir sıfırlamam lazım önce... zar zor yaptığım 1600 psr riki, blood ve swfitle 0-10 küsür oyunlar sağolsun.

Adamlar Amun Ra ile bile 14-15 defa ölmüşler pes...
  • olur hocam nick ney?
  • Cyberarmy :)

Akşam 7-8 den önce online olamam ne yazık ki.

Statları sıfırladım... Bana 20 $ mal olan internet cafe gençliğine teşekkürlerimi borç bilirim. (hafta sonu memlekete gidersem dayak var :))

Yalnız dalgınlıkla Public statlarıda sıfırlamışım, gitti bir senenin emeği...

Bu arada geçen hediye gelen coinlerle aldığım alt avatarlar duruyordur herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Temmuz 2011; 15:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Cyberarmy :)

Akşam 7-8 den önce online olamam ne yazık ki.

Statları sıfırladım... Bana 20 $ mal olan internet cafe gençliğine teşekkürlerimi borç bilirim. (hafta sonu memlekete gidersem dayak var :))

Yalnız dalgınlıkla Public statlarıda sıfırlamışım, gitti bir senenin emeği...

Bu arada geçen hediye gelen coinlerle aldığım alt avatarlar duruyordur herhalde?

durur tabi
  • İçime kurt düştüydü, pür-i pak oldu şu an hesap ama yaştan ele veriyor kendini.(1,5 yıldan fazla :))

Flux'ı deneme şansım oldu geçen gün hoşuma gitti. Resmen yoyo gibi oynuyorsun adamlarla. Grubun içine ışınlanan Magmus ve Earthshaker'ı geri itip ultilerini boşa atmalarını sağlamak, İmmortal duymaktan daha çok sevindirdi beni
  • Flux ı ilk oynadığım zaman bende çok eğlenmiştim. Adamları geri çekmek yada ittirmek çok zevkli gerçekten. Mesela bi oyunda eğlenmek için durmadan aynı adamı bi ittirip bi çekiyordum
  • Fluxla bir keresinde magmusun ultisine çekmiştim adamları Şok olmuşlardı bir yerden o gümbürtünün içine girince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 20 Temmuz 2011; 17:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Fluxla bir keresinde magmusun ultisine çekmiştim adamları Şok olmuşlardı bir yerden o gümbürtünün içine girince

Aslında 10 numara taktik
  • konu az canlanmış:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Fluxla bir keresinde magmusun ultisine çekmiştim adamları Şok olmuşlardı bir yerden o gümbürtünün içine girince

Aslında 10 numara taktik

magmus pk almadan iyi bir taktik

Şunu da izleyin ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 20 Temmuz 2011; 21:26:59 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.