Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet o yüzden sıcaklık degerlerine bak demiştim.Daha önceleri laptopda oynuyordum mini vantilatörüm vardı onu makinanın arkasına koymak zorunda kalıyordum koymadıgım zaman takılmalar oluyordu devamlı:)
  • Tüm sorunlar benim başıma geliyor sanırım.

Herkese 2000 coin hediye vermişler ama bana gelmedi.
  • Beyler çok sevinçliyim 2k silver coins hediye etmişler bende 940 coins vardı etti sana 2940 coins. 60 daha kasıp Badass pack i alıcam, Anons'lardan premiuma özel olanı Çok seviyorum onu ya süper, birde 29 una kadar tüm store itemlarıda açık buda mükemmel oldu Rollback yapan ellerini yiyem onların

I see dead people ~ Who's your daddy? ~ Hail to the champion baby

• Bana da bu gün geldi

3 gündür açtığım ticket a cevap gelmesini bekliyordum sonunda ilgilendiler.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hat-trick!!!

Hayırlı olsun güle güle kullan

Sen de

• Şu videoyu mutlaka izleyin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Şu videoyu mutlaka izleyin arkadaşlar.

Adam güzel oynuyor da boşa rageliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

Şu videoyu mutlaka izleyin arkadaşlar.

Adam güzel oynuyor da boşa rageliyor

Aynen ama acayip güldüm o ragelerde

• Aynen süper oynamış fakat bazı şeyler gözümden kaçmadı değil. Oyunun eski versiyonunda olmuş bu olaylar şimdi olsa bazı sahneler daha farklı olacaktı. Mesela panda iken ölüyor sonra ama normalde myro onu öldürürdü orda stun attı panda skill kullanıp ileri zıpladı. Normalde myro nun o skili ölümüne takip ediyor Gaunlet oynadı, gaunlette artık o skili hook gibi adamı kendine çekmiyor kendisi gidiyor vs. vs ama o zamanlarda ki sisteme göre çok iyi oynamış, ayrıca durmadan bağırarak kulağımı .... bulunmakta, kendisini saygıyla anıyorum
  • Bendeki bu şans nedir ya

1600lerden 1519 a düştüm. Üst üste 8 maç kaybettim. Nereden buluyorum bu takımları.
  • Selamlar,

Biz 3 arkadaş clan kurmayı düşünüyoruz. Beraber eğlenceli oyunlar oynamak için. Bize katılmayı düşünen, mikrofonu olan arkadaşlarımız bu konu altında veya bana pm ile ulaşabilirler mi?
  • quote:

Selamlar,

Biz 3 arkadaş clan kurmayı düşünüyoruz. Beraber eğlenceli oyunlar oynamak için. Bize katılmayı düşünen, mikrofonu olan arkadaşlarımız bu konu altında veya bana pm ile ulaşabilirler mi?

Evet arkadaşlar bende o 3'ünden biriyim.Oyun tek oynanmıyo.Oynansada gerçekden muhabbet olmadan ve 1 kisi yüzünden oyun kaybetmekden bıktık.Bizde sağlam bi clan kuralım dedik.Katılmayı düşünürseniz bize pm ile ulaşabilirsiniz.Bu arada mikrofonda şart.Çünkü o olmadan organize olunmuyor.
  • quote:

Selamlar,

şu 1400 batağından çıkabilirsem harika olur. Listemde eklisin zaten nick kreatorn
  • quote:

quote:

Selamlar,

şu 1400 batağından çıkabilirsem harika olur. Listemde eklisin zaten nick kreatorn

Biz seni çıkarırız o bataktan. Mikrofon mevcut mu acaba?

• quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Biz seni çıkarırız o bataktan. Mikrofon mevcut mu acaba?

evet

• dedik zamanında :D benide ekleyin
    nick fvgumus
  • fvgumus ve darkest earth de geliyor o zaman. 5 kişi oldu 2 kişi daha bulup kuralım clanımızı. DiibaTR nin bilgisayarı çöktü malesef :D
  • Ben oyuna yeni başladım da bu coinler maç yaptıkça geliyo mu yoksa satın almak zorundamıyız?
  • Oyuna girebilen var mı? Connection failed hatası alıyorum.

@Orachi
    Ben de yeni başladım fakat goldlar parayla silverlar matchmakingden geliyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.