Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bildiğiniz bedava olmuş ama önceden para verip alanlara baya bir ayrıcalık vermişler.

F.A.Q burda :

http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=305660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 29 Temmuz 2011; 16:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Free to play gelmiş...

Arkadaşlar şu 15 hero olayı ne biriniz anlatsın hayatımız boyunca 15 heroyla mı oynuycaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 29 Temmuz 2011; 16:31:32 >
  • her hafta değişir farklı 15 hero verirler
  • LOL oldu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

LOL oldu oyun

Rezil etmişler oyunu abi, senle beraber oynadığımız oyunda mmryi 1500 olarak aldı, 1500+10 verdi şaka gibi ya napmışlar rezil etmişler.
  • Oyun GG.Ruslarda doldummu tamam.Arkladaşlarla aynı "Only Legacy Players" gibi "No Russians" seçeneği isticez Bide Early Release getirmişler ne kadar saçma şimdi her hero içinmi 250g vercez 1 keremi vercez anlayamadık onu biz ?Ama clanınız varsa 5kişi bulup MM de freelerle oynamak süper olur ezersiniz MMR bataklarından çıkarız Genede kötü oldu bu.
  • daha yeni aldıydık be..
    ne özelliğim oldu şimdi benim paralı üyelikte nereden bakcıaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 29 Temmuz 2011; 21:03:07 >
  • Yukarıda verdiğim F.A.Q linkinden bakabilirsin.

Ayrıca bu eary release sistemi kadar saçma bir şey daha gelemezdi. Yeni bir hero geldiğinde hemen çıkarmıyorlar 1 ay bekletiyorlar, 1 ay boyunca sadece 250 coin vererek oynayabiliyorsun o hero ile, eski/yeni üyelik farketmiyor. 1 ay sonunda oyunu önceden almış kişilere açılıyor yeni hero. Fakat yeni başlayanların para verip alması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

daha yeni aldıydık be..
    ne özelliğim oldu şimdi benim paralı üyelikte nereden bakcıaz

Şimdi biz önceden alanlar Legacy Acc. olarak tanımlanıyoruz sanırsam ve artımız:

Q. Can I still get a Legacy account?

No. These accounts are no longer available.

Kaynak:http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=305660

Bide biz her heroyu alabilcez bizim Tokenlerimiz sınırsız onlarınki sınırlı falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lymitshn -- 29 Temmuz 2011; 21:15:15 >

• Arkadaşlar hep oynamak istemişimdir bu oyunu. Hemen indirdim ve ilk maçımı yaptım ama daha bilmediğim çok şey var. Oyun hakkında neredeyse hiç birşey bilmiyorum. Şimdi f2p oyuncularla diğer oyuncular arasında dağlar kadar fark var mı? Yoksa ücret ödemeden oynamaya değer mi?
  • İndiriyorum dotadan sıkılmıştım bir farklılık olsun bakalım
  • Bugün alacaktım en azından tüm herolarla oynama şansım olcaktı. Laptop deseniz deli ediyo beni geçen sene mükemmel çalıştırıyodu honu şimdi tüm grafik ayarlarını low yaptım soundları muteledim bana mısın demio mario gibi
  • ben önceden almıştım 30dolarken ,oyun bana karmaşık gelmişti pek oynamam ederi nekadardırki şimdi satmaya kalksam acc. ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 30 Temmuz 2011; 10:34:54 >
  • Zaten bedava gibiydi, rezil olur yakında güzelim oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

ben önceden almıştım 30dolarken ,oyun bana karmaşık gelmişti pek oynamam ederi nekadardırki şimdi satmaya kalksam acc. ı

Legacy accountlar artık daha fazla para edebilir çünkü kimse legacy olamıyor artık.
  • onu biliyorum işte kendi forumlarında biride sormuş bütün karakterlerin toplam ederi 310 dolar demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

onu biliyorum işte kendi forumlarında biride sormuş bütün karakterlerin toplam ederi 310 dolar demişler

Tabiiki pahalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar hep oynamak istemişimdir bu oyunu. Hemen indirdim ve ilk maçımı yaptım ama daha bilmediğim çok şey var. Oyun hakkında neredeyse hiç birşey bilmiyorum. Şimdi f2p oyuncularla diğer oyuncular arasında dağlar kadar fark var mı? Yoksa ücret ödemeden oynamaya değer mi?

malesef hero limitiniz var. Her hafta değişik 15 hero ile oynayabiliyorsunuz en fazla. Ayrıca Report a Player sistemi de kapalı size. Oynamak istediğiniz heroları para ile açabiliyorsunuz anca.
  • Eğer tek eksiği o ise benim için farketmez. Belki sonradan o 15 hero saçmalığını da kaldırırlar?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.