Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr sunucusunda oynamak hata olur kesinlikle gecmeyi dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün siteye girip bir haber var mı diye bakıyorum , yorumlara göz gezdirince seviyenin ne kadar yerlerde olduğu görülüyor.Yine de çıktığı zaman deneyecem , zaten normal HON u bırakmak üzereyim , Tr versiyonunda sıkça turnuvalar düzenleneceği söyleniyor sırf bunun için bile Tr de oynarım , kendi ekibim olduğu içinde sıkıntı olmaz.
  • Site bugün 10 da açılıyormuş http://www.hon.com.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Site bugün 10 da açılıyormuş http://www.hon.com.tr/

OLAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ
  • Sunucu bakımda sanırım. Şimdi yüklemeye başlıyorum oyunu. Oyun tamamen Türkçe oldu sanırım. Oyunu bu serverda deneyeceğim. Beğenirsem orijinal serverında oynarım.

Edit: İndirme linki çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 27 Ağustos 2013; 22:16:40 >
  • Sırf sürekli etkinlik yapacaz diye bir söylem içinde oldukları için oynayacam ne kadar çocuk olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey.

quote:

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

quote:

Orijinalden alıntı: Bey.

beyler bir de birşey soracağım oyunu botlarla oynayabiliyoruz ya hani offline olarak oynayabilir miyiz bunun için bi dosyayı falan değiştirsek olmaz mı?YLogin olmadan demek istediğim .Yada internetsiz bi yerde?

Console aç(Crtl + F8 ile açılıyor)
    StartGame practice 'test' map:caldavar mode:botmatch teamsize:5 allowduplicate:false

bu kodu kopyala internet olmadan da oynayabilirsin

ya bu kodu aynen kopyaladım yazdım Unnamednewbie connected diyor kalıyor oyuna girmiyor var mı bir önerin

Start butonu olacak ekranın orta kısmında ordan başlkatacaksın

• Arkadaşlar yeni açılan türk serverın da orjinal hon hesaplarımızı devam ettirebilecekmiyiz bilginiz varmı ? Orjinal HoN hesabım fena degildi ama yeni bir başlangıç için stat sıfırladım gecen hafta eger yeni HoN da da hesabımız devam ederse iyi olur . Bu arada uzun zamandır HoN oynuyorum bir sorusu olan varsa yardımcı olabilirim ve iyi oyunuyorsanız ekleyebilirsiniz idare eder bir klanımda var biraz ingilizceniz varsa klanada alabilirim isteyeni. ( 3 üye yabancı oldugu için ingilizce lazım ). Nick : sadeen
  • beyler 1 yıldır bırakmıştım.Hesaplarımın şifresini unuttum e posta yoluyla sıfırlamak istiyorum gönderilidi diyor ama e posta felan geldigi yok.
    YEni üyelik açayim dedim tekrar e-posta gelmedi.nasıl üye olcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygokalp

Arkadaşlar yeni açılan türk serverın da orjinal hon hesaplarımızı devam ettirebilecekmiyiz bilginiz varmı ? Orjinal HoN hesabım fena degildi ama yeni bir başlangıç için stat sıfırladım gecen hafta eger yeni HoN da da hesabımız devam ederse iyi olur . Bu arada uzun zamandır HoN oynuyorum bir sorusu olan varsa yardımcı olabilirim ve iyi oyunuyorsanız ekleyebilirsiniz idare eder bir klanımda var biraz ingilizceniz varsa klanada alabilirim isteyeni. ( 3 üye yabancı oldugu için ingilizce lazım ). Nick : sadeen

Bence öyle bir olayı yoktur keza varsa bende geçerim. Okadar ultimate avatar limited ea falan bırakılmaz

• quote:

Sırf sürekli etkinlik yapacaz diye bir söylem içinde oldukları için oynayacam ne kadar çocuk olursa olsun.

yanlız eleman 98 li :D büyümüş adam olmuş ya

edit : 98 in aralık ayı birde :D 99 deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4hm4n -- 25 Eylül 2013; 22:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4hm4n

quote:

Sırf sürekli etkinlik yapacaz diye bir söylem içinde oldukları için oynayacam ne kadar çocuk olursa olsun.

Çok iyi araştırma yapmışsın tebrik ederim seni , ne sazanlar var bu devirde
  • quote:

quote:

quote:

terket bu forumu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

terket bu forumu

Babanın Forumu burası herhalde adam kovuyosun ?

Hem yapılan yoruma Alaycı tavırla konusup cevap vereceksın Hemde burdan Adam kovacaksın ?

emın ol karsındakı ınsan senden küçük olsada Aslında senin beyin seviyenden baya büyük.

Aslında Senin gibi gereksiz insanları burdan bi temizleyebilsek güzel olacakta neyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: IeJi

quote:

quote:

quote:

quote:

terket bu forumu

Hem yapılan yoruma Alaycı tavırla konusup cevap vereceksın Hemde burdan Adam kovacaksın ?

emın ol karsındakı ınsan senden küçük olsada Aslında senin beyin seviyenden baya büyük.

Aslında Senin gibi gereksiz insanları burdan bi temizleyebilsek güzel olacakta neyse...

bir tane daha 0-15 eklenmiştir . Elemanlar beyin seviyesi ölçüyor dikkat

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

terket bu forumu

Kimsenin zeka seviyesini ya da ne olduğunu ölçmeye gerek yok emin ol. Herkes ne olduğunu seviyesini çok rahat belli ediyor zaten. Ayrı bir çaba göstermeye ihtiyaç duymam.

Önce yazılan yorumlara saygı gösterip adam gibi cevap vermesini öğren. Yaşını bilmiyorum ama belli ki aldığın eğitim bu konuda baya yetersiz kalmış.

İnsanların kişisel bilgileri ya da kaç yaşında olduğu seni asla ilgilendirmez. Evet Yapılan yorumu anlamayacak kadar beyin seviyen yerlerde sürünüyor.

Ayrıca bana 0-15 demissin ya sadece güldüm 28 yaşındayım 2005 den bu yana forumdayım. Senin gibi kişilikten yoksun kendini bir şey sanan binlercesini gördüm o yüzden yaptıgın yorumların cevapların hiçbir önemi yok.

gereksiz insanların gereksiz yorumlarını dikkate almam. ama sen genede altta kalmamak için bir şeyler yaz ki sıkıntı olmasın

Aslında senın sorununun ne olduğunu şimdi anladım. Account hesaplarına bilgilerine gore Yapılan yorumu dikkate almadan karsındakını bilmeden kendini bir şey sanıp konuşman başka bir şey değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

terket bu forumu

Kimsenin zeka seviyesini ya da ne olduğunu ölçmeye gerek yok emin ol. Herkes ne olduğunu seviyesini çok rahat belli ediyor zaten. Ayrı bir çaba göstermeye ihtiyaç duymam.

Önce yazılan yorumlara saygı gösterip adam gibi cevap vermesini öğren. Yaşını bilmiyorum ama belli ki aldığın eğitim bu konuda baya yetersiz kalmış.

İnsanların kişisel bilgileri ya da kaç yaşında olduğu seni asla ilgilendirmez. Evet Yapılan yorumu anlamayacak kadar beyin seviyen yerlerde sürünüyor.

Ayrıca bana 0-15 demissin ya sadece güldüm 28 yaşındayım 2005 den bu yana forumdayım. Senin gibi kişilikten yoksun kendini bir şey sanan binlercesini gördüm o yüzden yaptıgın yorumların cevapların hiçbir önemi yok.

gereksiz insanların gereksiz yorumlarını dikkate almam. ama sen genede altta kalmamak için bir şeyler yaz ki sıkıntı olmasın

Aslında senın sorununun ne olduğunu şimdi anladım. Account hesaplarına bilgilerine gore Yapılan yorumu dikkate almadan karsındakını bilmeden kendini bir şey sanıp konuşman başka bir şey değil.

Basit bir forumda uzun tartışmalara girecek kadar ufak beyinli ve gereksiz bir insan değilim , sadece güler geçerim . Sen gene aynı triplere devam

• r4hm4n kullanıcısına yanıt
    Uzun tartışmalara girecek kadar ufak beyinli ve gereksiz bir insan değilim diyorsun , konuya yazılan bir yoruma verecek cevap bulamıyorsun.Ondan sonra kişinin profiline giriyorsun ve yorumu yazanın 98 li olduğunu öğreniyorsun.Bu senin için karşında ki insanı ezmenin en kolay yolu , çünkü aklını kullanmana gerek kalmıyor , ondan sonra da gelmiş buraya ufak beyinli ve gereksiz bir insan değilim diyorsun , bu dediğine anca gülerler.

Yaş konusuna gelecek olursam , kayıt olurken o zaman ki en küçük yaş sekmesine tıkladım.
  • quote:

Uzun tartışmalara girecek kadar ufak beyinli ve gereksiz bir insan değilim diyorsun , konuya yazılan bir yoruma verecek cevap bulamıyorsun.Ondan sonra kişinin profiline giriyorsun ve yorumu yazanın 98 li olduğunu öğreniyorsun.Bu senin için karşında ki insanı ezmenin en kolay yolu , çünkü aklını kullanmana gerek kalmıyor , ondan sonra da gelmiş buraya ufak beyinli ve gereksiz bir insan değilim diyorsun , bu dediğine anca gülerler.

Yaş konusuna gelecek olursam , kayıt olurken o zaman ki en küçük yaş sekmesine tıkladım.

seni ezmek için kafamı yoramam bunları yazmak için kesin 2 saat uğraşmışsındır

• quote:

quote:

seni ezmek için kafamı yoramam bunları yazmak için kesin 2 saat uğraşmışsındır

Sen beyni iyice yakmışsın , şikayet ettiği için bazı mesajlar silindi daha önce de cevap attığın bir meseja daha farklı bir şekilde yazıyorsun , kolay gelsin , hafızan gidip geliyor galiba , bu yaşta kötü birşey hem Trabzonluymuşsun balık ye biraz.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.