Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında lol dota 2 ve hon arasında en beğendiğim bu ama alıştım bir kere dotaya buna tekrar alışmak itemleri öğrenmek zor geliyor baya
  • Zap1eL
    ekleyin beni 2011 mayıs ayından bu yana oynuyorum.
  • Arkadaslar aktif olan ii oynayan kisiler varsa eklesin nick absinttr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyna girerken bu hatayı alıyoum neden ?

http://imgim.com/honnnnnnnnnnnnnnnn.png
  • Bende yaklaşık 4-5 aydır oynuyorum arkadaşlar clan falan mı kursak ?

nick =>AnatolianTR
  • Arkadaşlar Heroes of Newerth oynayanlar bilir fakat ben yinede kısa bir açıklama yapayım.
    Bilindiği üzere HON'un vermiş olduğu rewards (ödüller) herhangi bir sitede yayınlanmamaktadır.(Kendi sitesinde bile...) Yani sadece oyun içersinde maçtan çıkıldığında verilen score tablosunun rewards bölümünde gösterilmektedir.
    Bizde bu duruma bir kolaylık düşündük ve bu ödülleri (haftalık ödülleri özellikle) bir sitede yayınlamaya karar verdik. Buyrun sizlerde ziyaret edin...

HoNRewards.com
  • 2-3 gündür oynuyorum ama alışabildim oyuna.Özellikle soltice karakterini çok beğendim.
    Ayrıca silver ve gold coinler gerçek para ile satın alma dışında nasıl kazanılıyor onu tam anlayamadım.Eskiden arkadaş oynarken oyun oynadıkça kazanılıyor demişti ama sanırım artık öyle bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Bende yaklaşık 4-5 aydır oynuyorum arkadaşlar clan falan mı kursak ?

nick =>AnatolianTR

Basit hesap için bütün herolar hep açık olacak mı yoksa özel bir durum mu şuanda hepsinin açık olması?
    Önceden sadece bazıları açıkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikli Vatoz

quote:

nick =>AnatolianTR

Basit hesap için bütün herolar hep açık olacak mı yoksa özel bir durum mu şuanda hepsinin açık olması?

Tüm hero lar açıktı ama en son gelen herolar kapalı oluyor artık ama son gelenin üstüne bidaha gelirse diyerini açıyolar yani toplamda 1 hero kapalı olıyo sadece mesela salamon kapalıydı pirsoner geldi salomon açıldı ama pirsoner kapalı
  • nick veren arkları ekledim tekrar oynamaya başladım herzaman değil ama özllikle geceleri cok güzel oyunlar oluyor
  • Oyundaki adım Neldoreth iyi oyuncuyum diyebilirim casual oynuyorum daha çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

nick =>AnatolianTR

Tüm hero lar açıktı ama en son gelen herolar kapalı oluyor artık ama son gelenin üstüne bidaha gelirse diyerini açıyolar yani toplamda 1 hero kapalı olıyo sadece mesela salamon kapalıydı pirsoner geldi salomon açıldı ama pirsoner kapalı

Salomonun kalkan şarjı nasıl tekrar doluyor onu anlayamadım.Ayrıca dikkatimi çeken bir olay var, neredeyse her oyunda nomad seçiliyor.Bu heroda benim farkedemediğim bir özellik mi var?
    Ve silver ve gold coin olayı nasıl oluyor?Gerçek para ile satın almadan herhangi bir şekilde kazanılamıyor mu?

• Oyundaki nickim Bludhaven saygı sevgi cercevesinde oynamay isteyenler arkadaslık isteği yollayabilirler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nick =>AnatolianTR

Salomonun kalkan şarjı nasıl tekrar doluyor onu anlayamadım.Ayrıca dikkatimi çeken bir olay var, neredeyse her oyunda nomad seçiliyor.Bu heroda benim farkedemediğim bir özellik mi var?
    Ve silver ve gold coin olayı nasıl oluyor?Gerçek para ile satın almadan herhangi bir şekilde kazanılamıyor mu?

İlk sorunuza tam yanıt veremiycem pek bilgim yok hero ile ilgili ama bi ara dener öğrenirim 2.sorunuza gelince nomad ı oynayan adamın immortal a kadar yolu var eğer kullanabilirse ben açıksası beceremiyorum atack hızı ve damage i çok çok fazla flint , ew , art tarzı herolara 2 bilmedin 3 atıyor bugün ben art aldım adam nomadla gelip 2 atıp öldürüyodu fitil oldum :) O coinleri kasmadın diğer bir yoluda hosted games yerine en soldaki play now dan oynamak geçen girdim oyunu aldık 8 silver geldi ama nasıl kuruluyo tam bilmiyorum

• Arkadaşlar uzun zaman sonra HoN a dönüş yaptım zamanında hep local game oynardık 1600 psr olmus hesap 1300 oyun oynanmıs toplamda ama kuzenim hesapı katletmiş 6 ayda, mmr 1200 e casual mmr 1400 e düşmüş K.D 0.5 falan neyse tekrar toparlamak için oynuyorum bakalım nick sadeen uzun zamandır klan var eger kötü oynamıyorsanız ve isterseniz klana alabilirim. Çünkü klandaki diğer arkadaşlar pek online değiller bu aralar. bende işsizlikden HoN oynuyorum artık.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nick =>AnatolianTR

İlk sorunuza tam yanıt veremiycem pek bilgim yok hero ile ilgili ama bi ara dener öğrenirim 2.sorunuza gelince nomad ı oynayan adamın immortal a kadar yolu var eğer kullanabilirse ben açıksası beceremiyorum atack hızı ve damage i çok çok fazla flint , ew , art tarzı herolara 2 bilmedin 3 atıyor bugün ben art aldım adam nomadla gelip 2 atıp öldürüyodu fitil oldum :) O coinleri kasmadın diğer bir yoluda hosted games yerine en soldaki play now dan oynamak geçen girdim oyunu aldık 8 silver geldi ama nasıl kuruluyo tam bilmiyorum

1. sorunun cevabı hero hareket ettikce doluyor nomadın 3. skili gibi. Nomad harika bir herodur kaçış skilleri olması büyük avantaj oynamasını bilene ultisi karşı takımı aglatabilir. en önemlisi kill aldıgınızda 2. skili terkrar aktif oluyor cd yok dolayısıyla çok fazla kill alınabiliyor. silver coin işi ise oyun kazanınca 8 kaybedince 6 coin geliyor. Play game i tıklayıp girdiğin oyunlardan silver coin kazanabilirsin. bunlara mmr de denir ama local olarak oyun kurarsan bunlardan silver kaanamazsın local oyunlardaki puanın adı psr oldugu için bunlara psr oyunda deniliyor. Başka sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim

• Cevaplarınız için teşekkür ederim.Ama aklıma takılan birkaç şey daha var.
    Shopta bazı esyaların fiyat kısmında hem gold coin hem silver coin var.Bu eşyalar için gold ve silver coinlerden belirlenen miktar için ikisi beraber mi gerekiyor yoksa ikisinden biri eğer yeterli miktarda varsa o şekilde gold veya silver coin ile satın mı alınıyor?
    Şuanda early access ile prisoneri satın alsam bundan sonra bütün yeni gelen herolar benim hesabım için açık olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikli Vatoz -- 30 Mart 2013; 20:11:43 >
  • 1. sorunun cevabı istersen silver istersende gold ile ödeme yaparsın yani ikisinden biri. ikisi birden degil. 2. sorunun cevabı ise EA avatar (early access) sadece hero ilk satısa cıktıgında satın alınabalir sonra tamamen satıstan kaldırılır. ancak gold ile sadece prison 250 gold, ea avatarla 350 gold diye biliyorum. eger 350 golluk paketi alırsan ea avatarı ve heroyu almış olursun. ancak 250 goldluk paketi almanı tavsiye etmem çünkü yeni bir hero cıktıgında prison zaten herkese bedava olacak. Ayrıca öyle bir kere hero satın aldınmı birdaha almamak diye birsey yok her yeni hero cıktıgında yeniden ödeme yapman gerekir. ama daha önce dediğim gibi eger sadece heroyu alacaksan gerek yok çünkü yeni hero cıkınca zaten bedava olucak suanki hero. Başka soru ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygokalp

1. sorunun cevabı istersen silver istersende gold ile ödeme yaparsın yani ikisinden biri. ikisi birden degil. 2. sorunun cevabı ise EA avatar (early access) sadece hero ilk satısa cıktıgında satın alınabalir sonra tamamen satıstan kaldırılır. ancak gold ile sadece prison 250 gold, ea avatarla 350 gold diye biliyorum. eger 350 golluk paketi alırsan ea avatarı ve heroyu almış olursun. ancak 250 goldluk paketi almanı tavsiye etmem çünkü yeni bir hero cıktıgında prison zaten herkese bedava olacak. Ayrıca öyle bir kere hero satın aldınmı birdaha almamak diye birsey yok her yeni hero cıktıgında yeniden ödeme yapman gerekir. ama daha önce dediğim gibi eger sadece heroyu alacaksan gerek yok çünkü yeni hero cıkınca zaten bedava olucak suanki hero. Başka soru ?

Gauntletin 2.yeteneğini açınca 2 tane daha yetenek geliyor ve aynı dolum süresini paylaşıyorlar birinde istenildiği yere eli atıyor diğerinde baktığı yöne doğru hasar stun süresi aynı bunların başka bir özelliği mi var neden 2 yeteneğe ayrılmış?
    2.soru olarak solstice için geometers bane ile çıkan ilüzyonlar 3.yeteneği aktif bir şekilde kullanabiliyor mu?

Bir sorum daha olacak

Bu resimdeki 3.avatar hoşuma gitti diğeri pek güzel durmuyor.
    3.avatar için ea only yazıyor ilki 500 silver coin ea dediği early access mi?Bu avatarı almanın bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikli Vatoz -- 3 Nisan 2013; 20:13:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygokalp

1. sorunun cevabı istersen silver istersende gold ile ödeme yaparsın yani ikisinden biri. ikisi birden degil. 2. sorunun cevabı ise EA avatar (early access) sadece hero ilk satısa cıktıgında satın alınabalir sonra tamamen satıstan kaldırılır. ancak gold ile sadece prison 250 gold, ea avatarla 350 gold diye biliyorum. eger 350 golluk paketi alırsan ea avatarı ve heroyu almış olursun. ancak 250 goldluk paketi almanı tavsiye etmem çünkü yeni bir hero cıktıgında prison zaten herkese bedava olacak. Ayrıca öyle bir kere hero satın aldınmı birdaha almamak diye birsey yok her yeni hero cıktıgında yeniden ödeme yapman gerekir. ama daha önce dediğim gibi eger sadece heroyu alacaksan gerek yok çünkü yeni hero cıkınca zaten bedava olucak suanki hero. Başka soru ?

Gauntletin 2.yeteneğini açınca 2 tane daha yetenek geliyor ve aynı dolum süresini paylaşıyorlar birinde istenildiği yere eli atıyor diğerinde baktığı yöne doğru hasar stun süresi aynı bunların başka bir özelliği mi var neden 2 yeteneğe ayrılmış?
    2.soru olarak solstice için geometers bane ile çıkan ilüzyonlar 3.yeteneği aktif bir şekilde kullanabiliyor mu?

Bir sorum daha olacak

Bu resimdeki 3.avatar hoşuma gitti diğeri pek güzel durmuyor.
    3.avatar için ea only yazıyor ilki 500 silver coin ea dediği early access mi?Bu avatarı almanın bir yolu var mı?

1. sorunun cevabı birçok heroda iki skill acıldıgını görürsünüz bunun nedeni işlevlerinin farklı olmasıdır. eli sizin izdediğiniz yere fırllattıgında elin çarptıgı heronun yanına gider gauntlet ancak ikincisinde ise el direk heronun tam önüne doğru gider, hook tur yani el hangi heroya denk gelirse o heroyu gauntletin yanına çeker (devourerin hook'u gibi). bu skilleri düzgün kullanabilirseniz düşman heroyu yanınıza çeker ve tüm takımın ona kolaylıkla saldırmasını sağlıyabilirsiniz. ine çok karışık bir kombatta takım arkadaşınızı kurtarmanızıda sağlar. diğer sorunuzun cevabı ise 3. avatarı altık almanız imkansız. ea avatarlar daha önceki mesajlardada anlattığım gibi sadece hero satısa sunuldugunda satın alınabilir(ve sadece gold coinle) daha sonrada tamamen satıştan çekilir. ortadaki heronun kendi görünümdür herolar bedava oldugu için direk kullanabilirsiniz baştaki avatda sanırım 500 silver coine satılmakta onu alabilirsini. diğer sorunuzu cevabını vermeden önce söylemeliyimki solistice nin 3.skli pasif bir skildir solar slah her 3.vuruşta 70 fiziksel damage ve %25 life steal (vurdugun damagenin oranında kendine can eklenmesi) verir. eger gbane (geomaters bane) kulanırsanız cıkan 2 ilizyonda 3.vurusları solar slash vurur ve böyle görünür ancak pek işe yarıyacagını düşünmüyorum zaten %33 etkili oluyor ilizyonlar birde o damagenin %25ini hesaplayınca baya düşük oldugunu görürsünüz. bence daha işlevsel itemler kasabilirsiniz çünkü direk stun olmaya bir hero buyüzden icebrand kasıp sonra onu geliştirerek slow efect verebilirsiniz karşı heroya yada atack speed fazla oldugu için brutalizerde kasılabilir. Başka sorunuz varsa yardımcı olmak isterim. ayrıca nickim sadeen isterseniz ekleyin oyun içinde local oyunlar vasıtasıyla da yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygokalp -- 3 Nisan 2013; 20:56:12 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.