Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CryForYou

Legacy accountum satılıktır. Shop itemları çok zengindir. Alıcılar pm ile iletişime geçerse daha detaylı bilgi verebilirim. İyi forumlar

ah bi de PM atabilsek :)
  • Arkadaslar Legacy Accountum satılıktır,fiyatta anlaşırız.Almak isteyenler özel mesaj atarsa sevinirim

Alt Avatarlar

Jollywood
    Oni Devourer
    Hillbilly Brawler
    Steam Flux
    Keeper of the Forest
    Magus Bane
    Nomaddin
    Xeno Predator
    Mist Runner Scout
    Nightmare Madman
    Voodoo Raptor
    Snow Zephyr
    Golden Pebbles
    Legendary Valkyrie

Ses Paketleri

Ms2Pudding Pack
    British Gentlemen Pack
    Rainbow Pack

Tauntlar

Taunt
    Heavy Metal Taunt

Statlar ve Account Bilgileri

Level:32
    Account Status:Legacy
    Matches:1863
    Disconnects:55
    Leaves:%3
    Mmr:1604.13
    Win:663
    Looses:659
    Winning:%49
    Kills:7897
    Deaths:7676
    K/D ratio:1.03
    Assists:11282
    Smackdowns:1674

Bunların yanında:

1 Custom icon slotu boştur.
    1 Rage face icon
    1 Türk Bayrağı Sembolü
    1 Legacy Sembolü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisbat -- 10 Nisan 2012; 19:46:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KMW18

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Legacy accountum satılıktır. Shop itemları çok zengindir. Alıcılar pm ile iletişime geçerse daha detaylı bilgi verebilirim. İyi forumlar

ah bi de PM atabilsek :)

Sanırım ayarlar karışmış şimdi denerseniz sevinirim.
  • Şu an oyuna girebiliren var mı? login failed hatası veriyor
  • Bende giremiyorum kardeş login hatası veriyor :(
  • Düzeldi arkadaşlar giriliyor.
  • DH nin clan'ı var mı ? Doğru dürüst çocuk clanı olmayan.
  • Uzun bir aradan sonra hem Türk hem de benim gibi iyi oynayan bir oyuncuyla karşılaştım.Sonucu ise K/D 18-0 oldu. Amacım burada hava atmak değil,gerçekten birbirini anlayan iki kişi aynı takımda olduğu zaman takımı sırtlayabiliyor.Eğer iyi oynayan , düzgün konuşan . (oyun bu arada sinir stres elbet olur) Kendi hatasını kabullenmeyi bilen arkadaşlar , eklesin lütfen. Oyundaki adım Senguler .
  • Arkadaşlar bayadır hon oynamıyordum dota2 betası bitene kadar oynamaya karar verdim fakat yalnız başına sıkılıyor insan. Mikrofonla konuşup eğlenceli bir şekilde oynayabileceğim takım arkadaşı(ları) arıyorum. Nick Nesenth
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neath

Arkadaşlar bayadır hon oynamıyordum dota2 betası bitene kadar oynamaya karar verdim fakat yalnız başına sıkılıyor insan. Mikrofonla konuşup eğlenceli bir şekilde oynayabileceğim takım arkadaşı(ları) arıyorum. Nick Nesenth

Selamlar hocam,2-3 gündür oyunda değildim.Arkadaşlık teklifini şimdi gördüm kabul ettim.İyi akşamlar.
  • byler oyuna uyeyim ama girmiyor yani error veriyo
  • merhaba beyler benim nick ' mrsaw ' devamlı online olup oyun atan arkadaşlar eklerse sevinirim.
  • Geride kalmasın bu konu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaladinTr

Geride kalmasın bu konu :)

HoN'un olayı bitti hocam. Daha F2P oldukları zaman bitmişti bende direk elden çıkarttım. Şuanda eski accountlara sahip olanlar bile para etmiyor. Çünkü Dota dan farksız oldu herşeye erişimin var artık. İlk F2P oldukları zaman öyle degildi LoL gibi free rotation vardı. Geleceği görmüştüm ben bu oyun öldü dedim ve F2P geçtiği an sattım. İyi ki de satmışım
  • arkadaşlar honu çok seviyorum hala oynuyorum dota2 lol falan hiç biri honun çeyreği edemez bence. ancak şöyle bir sorun var bende, oyunu oynarken 1-2 saniyelik donma takılma oluyor sonra düzeliyor bunun sebebini bilen var mı samsung np550p5c notebook kullanıyorum ekran kartı nvidia gt650m 2gb yani hon a göre gayet yeterli bir sisteme sahibim herşey high ta oynuyorum sadece reflection refreaction kapalı, oyun içi fps 60 civarlarında ama gene de bir anda takılıveriyor. team combatta falan 1-2 saniyenin önemini hatırlatmama gerek yok herhalde :) laptopu da yeni aldım böyle bir sorun olması çok canımı sıktı :(( yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar ben level yükseltmek veryfied acc yapmak istiyorum en hızlı nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

arkadaşlar ben level yükseltmek veryfied acc yapmak istiyorum en hızlı nasıl yapabilirim?

5 lwl olacaksın ya da parayla bi item alacaksın ancak öyle(ydi uzun süredir oynamıyorum )
  • gırıs problemı var sanırım bılgısı olan varmı sunuculardan kaynaklı bır problemmıs
  • oyuna geri dönmeyi düşünüyorum şu anda online kaç kişi var oyun 100k+ adam oluyor mu serverda anlık?
  • ben 135bin kişiyi gördüm ve evet genelde 100k+ kişi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.