Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler "no responsible from server" hatasının çözümü bilen varmı acaba ? matchmaking`e giremiyorum hiç. 40 kere denedim hepsinde bu hatayı veriyor.
  • Arkadaşlar HON hesabımı satıyorum. Legacy üyelik, level 17. Statları kötü değil hatta hiç fena değil. Custom avatar/bir sürü güzel hero skinleri/1k silver coin/taunt var.

http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=3105742

Karşılığında paypal üzerinden para veya tf2 itemleri istiyorum

Hesap hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler PM atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 12 Mart 2012; 18:28:36 >
  • Aynı şekilde bende Legacy HoN hesabımı satıyorum arkadaşlar.Gerçekten uygun bir fiyata vericem. Account hakkında bilgi vereyim.

1530 küsürlerde mmr i - 1620 küsürlerde psr i var. %3 lük bi leaverlik var. Kd mmr de 1.28 Psr'de 1.90

Store itemlarına gelicek olursa. Baya bi alt avatar mevcut. Premium olarak, Monkey king alt avatar,Flint alt avatar,Chronos alt avatar bulunmakta. Spiker paketlerinin hepsi var. Taunt'lardan Gore taunt ve Dumpster Taunt bulunmakta. EA herolarının 2 side mevcut. Artesia and Gravekeeper.

İlgilenenler lütfen pm atsın. Gerçekten uygun bir fiyata vericem arkadaşlar.
  • Beyler ben bayadır dota oynuyorum ve HoN'u cok öven arkadaşlarım var oyunu şuan indiriyorum bana biraz yardım edebilir misiniz ? biraz araştırma yaptım itemler deredeyse aynı komik hatta :) yardımcı olursanız sevinirim . Alışmak zaman alıcak 1-2 oyun atsam alısırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Oyunu çıktığından beri oynuyorum bu konuyu nasıl görmedim ben oha
    Oyuna ilk başladığımda sadece honturk forumu vardı az kişiydik orda admin olmuştum

Legacy accountumu sağolsun oyun bedava olmadan önce dotacı arkadaşlarım berabet etti.Şu an 1400 civarı mmr 0.9 da kdr ver.
    Şifre de değiştiremiyorum mynet e hon dan mail gelmiyor.Şifre değiştirebilsem charın kdrsini sıfırlayıp satıcam.Swiftblade ve son 2 ay içinde çıkmış(yaklaşık 2 aydır oynamıyorum) gold avatarlar dışında bütün gold avatarlar var

support a mail at yardimci olurlar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani şimdi yardımcı olacak yok mu
  • Oynayabilecek 5 kisi varsa nickim TimeForDeath
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

quote:

Oyuna ilk başladığımda sadece honturk forumu vardı az kişiydik orda admin olmuştum

Legacy accountumu sağolsun oyun bedava olmadan önce dotacı arkadaşlarım berabet etti.Şu an 1400 civarı mmr 0.9 da kdr ver.
    Şifre de değiştiremiyorum mynet e hon dan mail gelmiyor.Şifre değiştirebilsem charın kdrsini sıfırlayıp satıcam.Swiftblade ve son 2 ay içinde çıkmış(yaklaşık 2 aydır oynamıyorum) gold avatarlar dışında bütün gold avatarlar var

ticket yollama sayfasına girdim çok karışık bi support sistemleri var ordan bi kere ticket attım cevap alamadım.Şu aralar oynamadığım içinde üstüne düşmedim devam edersem ticket bombardımanı yapıcam

• quote:

quote:

quote:

ticket yollama sayfasına girdim çok karışık bi support sistemleri var ordan bi kere ticket attım cevap alamadım.Şu aralar oynamadığım içinde üstüne düşmedim devam edersem ticket bombardımanı yapıcam

ben 1-2 kere atmıştım galiba bi e-mail adresleri var sen oraya kendi e-mail adresinle mesaj atarmış gibi atıyorsun sorununu gmail veya hotmailden.

• quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Aynı şekilde bende Legacy HoN hesabımı satıyorum arkadaşlar.Gerçekten uygun bir fiyata vericem. Account hakkında bilgi vereyim.

1530 küsürlerde mmr i - 1620 küsürlerde psr i var. %3 lük bi leaverlik var. Kd mmr de 1.28 Psr'de 1.90

Store itemlarına gelicek olursa. Baya bi alt avatar mevcut. Premium olarak, Monkey king alt avatar,Flint alt avatar,Chronos alt avatar bulunmakta. Spiker paketlerinin hepsi var. Taunt'lardan Gore taunt ve Dumpster Taunt bulunmakta. EA herolarının 2 side mevcut. Artesia and Gravekeeper.

İlgilenenler lütfen pm atsın. Gerçekten uygun bir fiyata vericem arkadaşlar.

Pm atamıyoz ki sana :D
  • Niye atamıyosun :D ben pek anlamıyorum ki forum ayarlarından :F ben sana mailimi atıyım
  • Beyler ben oyuna yeni başladım.Maç bittiğinde tepedeki dissconnect yazısına her basışımda oyundan atıyor ve crash report veriyor.Ben o kadar çıkmak istemiyorum oyun menüsüne dönmek için oyunu tekrar açmak gerekiyor :/ Not:Oyunu silip tekrar yükledim yine aynı
  • EndOfTheRoad sorununun tam bir çözümü yok ama ben şöyle çözdüm video settings'den open gl yi seçtim ve sorun ortadan kalktı oyuna giriş ve chat ekranında az görüntü kaybı yaşarsın ama oyun içi çok farketmez bi dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

EndOfTheRoad sorununun tam bir çözümü yok ama ben şöyle çözdüm video settings'den open gl yi seçtim ve sorun ortadan kalktı oyuna giriş ve chat ekranında az görüntü kaybı yaşarsın ama oyun içi çok farketmez bi dene derim

OpenGL yi açtım ama maçtan sonra yine crash report verdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

EndOfTheRoad sorununun tam bir çözümü yok ama ben şöyle çözdüm video settings'den open gl yi seçtim ve sorun ortadan kalktı oyuna giriş ve chat ekranında az görüntü kaybı yaşarsın ama oyun içi çok farketmez bi dene derim

İşletim sistemin nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

İşletim sistemin nedir ?

Windows xp ama orjinal değil.Elimde orjinal vista cdsi var ama vistada kastığı için oynuyamıyorum :/

• bizim niye forumumuz yok gençler.Lol kadar adam toplarız dh yi ögütlesek.Gun a pm mi atsak napsak.Şöyle örgütlencekler pm atsın yada yazsın listeyi guna atalım bizim de forumumuz olsun
  • quote:

bizim niye forumumuz yok gençler.Lol kadar adam toplarız dh yi ögütlesek.Gun a pm mi atsak napsak.Şöyle örgütlencekler pm atsın yada yazsın listeyi guna atalım bizim de forumumuz olsun

Bölümünüz yok cünkü LoL > HoN

The Bomb Has Been Planted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 3 Mart 2012; 21:37:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

bizim niye forumumuz yok gençler.Lol kadar adam toplarız dh yi ögütlesek.Gun a pm mi atsak napsak.Şöyle örgütlencekler pm atsın yada yazsın listeyi guna atalım bizim de forumumuz olsun

Bölümünüz yok cünkü LoL > HoN

The Bomb Has Been Planted

defusal kit purchased

• quote:

Arkadaşlar HON hesabımı satıyorum. Legacy üyelik, level 17. Statları kötü değil hatta hiç fena değil. Custom avatar/bir sürü güzel hero skinleri/1k silver coin/taunt var.

http://www.heroesofnewerth.com/player_stats.php?aid=3105742

Karşılığında steam oyunu veya TF2 itemleri istiyorum.

Hesap hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler PM atabilir.

Legacy hesabımı satmaktayım hala, dota2 oynadığım için girmiyorum artık hon.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.