Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağır League of Legends fanı olmama rağmen en son yediğim haksız 1 hafta ban ve 10$ indiriminden sonra HoN'a geçiş yapmış bulunmaktayım
  • ben de ağır lol fanı olarak geçiş yaptım hona artık sıktı lol birkaç sorum var.

moraxus ile oynuyorum ve en çok oy alan buildde portal key diye bir item var sanırım teleport atmama yarıyo fakat onu bir türlü kullanamadım harita da tıklıyorum ama oraya ışınlanmıyor.

birde haritaya nasıl ping veriyorum. hani basınca haritada bir yeri işaretleyip ses çıkartıyor ya o tuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

ben de ağır lol fanı olarak geçiş yaptım hona artık sıktı lol birkaç sorum var.

moraxus ile oynuyorum ve en çok oy alan buildde portal key diye bir item var sanırım teleport atmama yarıyo fakat onu bir türlü kullanamadım harita da tıklıyorum ama oraya ışınlanmıyor.

birde haritaya nasıl ping veriyorum. hani basınca haritada bir yeri işaretleyip ses çıkartıyor ya o tuş

Ping atmak için alt tuşuna basılı tutup tıkla sol click ile.

Portal key ile sadece kısa mesafeleri zıplayabilirsin öyle uzun tp yapmaz. Ama moraxus için candır portal key ile adamların içine ışınlanıp stun attın mı zaten o fighti alırsınız takım çöp değilse

• quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

Ping atmak için alt tuşuna basılı tutup tıkla sol click ile.

Portal key ile sadece kısa mesafeleri zıplayabilirsin öyle uzun tp yapmaz. Ama moraxus için candır portal key ile adamların içine ışınlanıp stun attın mı zaten o fighti alırsınız takım çöp değilse

tamamdır teşekkür ettim dostum. daha sorularım oldukça sorarım burdan

• Lol kancıklık yaptı ya... 450 rp verdiler sonra lee sin ve swainı yarı rp fiyatına düsürdüler fakat 487 rp oldugu ıcın kimse alamadı hemde bu oyun ayında 300 rp vereceklerini duyurdular sonra... Resmen o rpler bi halta yaramıcak... Sinir küpüne döndüm ve oyunu kaldırdım... Bi abimizde sağolsun legacy uyelık verdi rahat rahat HON oynuyorum... LoL ve Dota halt etmiş yanında...
  • quote:

build leri nerden buluyorsun ben hiç hon build sitesi bulamadım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

quote:

build leri nerden buluyorsun ben hiç hon build sitesi bulamadım:(

oyunda shopda guidelar var zaten. Kafana yatan bi guide seçip ona göre oynayabilirsin.

• deny nasıl yapılıyor. birde dampeer diye bi hero var kanatlı bir şey o ne kadar güçlü öyle ya
  • quote:

deny nasıl yapılıyor. birde dampeer diye bi hero var kanatlı bir şey o ne kadar güçlü öyle ya

Abartılı derecede güçlü değil... Ha 1.5 snye fear skili mükemmel olsada oyuncuya göre değişir... Bu oyunda güçlü diye bi şey yok tercih diye bi şey var ne istersen onunla oynarsın... Yeteneklerin doğrultusunda karar vermen gerek... Ha HON diğer türlerine göre daha hızlıdır hatta en hızlısıdır... Bir alışırsan vazgeçilmezin oluyor :D Başarılar sana...
    Deny konusuna gelince canı azalan crebe a + sol click yap... Son vurusu yaparak kendi crebini kesersin ve rakip oyuncunun altın almasını önleyip, expi azaltıp, kendi creblerinin kulene yakın kalmasını sağlarsın =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 3 Ocak 2012; 22:35:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

deny nasıl yapılıyor. birde dampeer diye bi hero var kanatlı bir şey o ne kadar güçlü öyle ya

Abartılı derecede güçlü değil... Ha 1.5 snye fear skili mükemmel olsada oyuncuya göre değişir... Bu oyunda güçlü diye bi şey yok tercih diye bi şey var ne istersen onunla oynarsın... Yeteneklerin doğrultusunda karar vermen gerek... Ha HON diğer türlerine göre daha hızlıdır hatta en hızlısıdır... Bir alışırsan vazgeçilmezin oluyor :D Başarılar sana...
    Deny konusuna gelince canı azalan crebe a + sol click yap... Son vurusu yaparak kendi crebini kesersin ve rakip oyuncunun altın almasını önleyip, expi azaltıp, kendi creblerinin kulene yakın kalmasını sağlarsın =)

o dampeer bir büyüyle geldi geçirdi turret altında öldürüp gitti de tırstım biraz.
    a+sol click tamamdır.

• Oyunu çıktığından beri oynuyorum bu konuyu nasıl görmedim ben oha
    Oyuna ilk başladığımda sadece honturk forumu vardı az kişiydik orda admin olmuştum

Legacy accountumu sağolsun oyun bedava olmadan önce dotacı arkadaşlarım berabet etti.Şu an 1400 civarı mmr 0.9 da kdr ver.
    Şifre de değiştiremiyorum mynet e hon dan mail gelmiyor.Şifre değiştirebilsem charın kdrsini sıfırlayıp satıcam.Swiftblade ve son 2 ay içinde çıkmış(yaklaşık 2 aydır oynamıyorum) gold avatarlar dışında bütün gold avatarlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Oyunu çıktığından beri oynuyorum bu konuyu nasıl görmedim ben oha
    Oyuna ilk başladığımda sadece honturk forumu vardı az kişiydik orda admin olmuştum

Legacy accountumu sağolsun oyun bedava olmadan önce dotacı arkadaşlarım berabet etti.Şu an 1400 civarı mmr 0.9 da kdr ver.
    Şifre de değiştiremiyorum mynet e hon dan mail gelmiyor.Şifre değiştirebilsem charın kdrsini sıfırlayıp satıcam.Swiftblade ve son 2 ay içinde çıkmış(yaklaşık 2 aydır oynamıyorum) gold avatarlar dışında bütün gold avatarlar var

Pm attım

• Dampeer'a bu aralar bende sardım eskiden oynayamazdım. Şuanda deli gibi oynuyorum. Olayı basit aslında. 6 olduğunuzda eğer kısa yoldan yapmak isterseniz canı az olan hero ya ultinizi atıp öldürün direk 3 essence veriyor(3 max). Ama yapamıyorsanız creeplere ultinizi atın fakat creeplere attığınızda 1 essence alırsınız. Yani bunu 3 kere tekrar etmek zorundasınız. (Ultiniz ile essence almak için ultinizle öldürmeniz gerekir yani ultinizi attıgınızda hero/creep ölmezse alamazsınız. Essence ne işe yarar derseniz yeteneklerinizin magic damage ını arttırıyor. Böylelikle daha seri hero kesebilirsiniz. F2P arkadaşlar sanırım dampeer cok ucuz hero. Almanızı öneririm. Hero gerçekten çok güçlü. Kafanıza takılan bir soru olursa cevaplayabilirim. Skill/Item build isteyen olursa yazabilirim.
  • maç bulma çok uzun sürüyor 3-4 dakika casual oynuyorum daha kısa bir yolu yok mudur bunun
  • arkadaşlar buildlerim çok ezbere. şimdi armor kasmak ile strenght kasmak arasında ne fark var?
  • quote:

arkadaşlar buildlerim çok ezbere. şimdi armor kasmak ile strenght kasmak arasında ne fark var?

Strength str herolarında canı ve damage i artırır diğer herolarda sadece canı artırır, armor ise her heronun yediği damage i azaltır. Hangi heroya ne kasıyorsun? onu söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
  • quote:

quote:

arkadaşlar buildlerim çok ezbere. şimdi armor kasmak ile strenght kasmak arasında ne fark var?

Strength str herolarında canı ve damage i artırır diğer herolarda sadece canı artırır, armor ise her heronun yediği damage i azaltır. Hangi heroya ne kasıyorsun? onu söylersen daha iyi yardımcı olabilirim

genel olarak sordum. o zaman tank hero için strength almak bir nevi health itemi almak gibi bir şey. peki intelligence ve agility neleri arttırıyor?

birde her oyun bitiminde disconnect dediğimde oyun hata verip masaüstüne atıyor bunun bir çözümü var mı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertblade -- 5 Ocak 2012; 23:05:58 >
  • Ne olur yardım edin lwl 5 olunca token geldi satıcağım yerde token satın aldım gümüş ile elimdeki tokenleri geri nasıl gümüşe cevireceğim.
  • quote:

quote:

quote:

genel olarak sordum. o zaman tank hero için strength almak bir nevi health itemi almak gibi bir şey. peki intelligence ve agility neleri arttırıyor?

birde her oyun bitiminde disconnect dediğimde oyun hata verip masaüstüne atıyor bunun bir çözümü var mı bildiğiniz?

Agility karakterin movement speedini(sanırım) birde atak speedini arttırır. Int karakterin manasını arttırır.

O disconnect yapınca masaüstüne atma sorununu benim kuzende yaşıyor. Çözümünü bilen varsa söylesin lütfen

• recipe itemi ne oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.