Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amma saçmalamışın be hacı. Ben Ra alayım da bi mage al bakalım karşıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

Bu konuda hiç kimse çıkıp ta F2p Legacy eşittir diyemez.İsterseniz bunu deneyle açıklayalım;

-Bir tarafta 1932 PSR li ben
    -Bir tarafta gene 1932 PSR li F2P hesap(yok öyle bir dünya ama olsun hadi)

+Ben bu oyuna 1.5 yılda 400 dolar gömmüşüm her hero her avatar her announcer her taunt açık mor rengimi almışım 5 tane özel ikonumla takılıyorum
    +Karşıdakinda hiçbir shop itemi yok

+Buraya kadar herşey eşitti şimdi oyuna gelelim;

+Basit bir örnekle açıklıyım Karşı taraf F2P ve listesinde 15 hero var.1900 barajındaki biri heroyu seçerken aldığı herodaki role bürünür doğal olarak.Bakınız arkadaşımız free list de nerfine rağmen kuvvetli bir hero olan RA almış.Ra kuvvetli bir tank-dps-str herosu ve genelde olduğu gibi solo mid gidecek trinket + 2 potla (lane gidebilir buckler + pot + trinketle)
    +Ra seçilince(4-5 saniye kala seçer genellikle çünkü takımdaki feeder F2P kardeşlerimiz rayla feedlemek için akorttadır.)ben gayet mutlu bir biçimde magebane seçerim.

+Solo mide ra gelir ancak ne yazıkki farmlayamaz.Neden mana yok + bana vurabileceği bir skili yok(blink)yani tek şansı ignite dan gelen dps dir.Bunu mystic vestments(+5magic armor) kasarak önlerim.ortada gayet güzel farmlarım gank gerektiğinde (karşıda mutlaka manası bitik bir pyromancer vardır)kilimi alırım

+Ra base atar mana doldurur gene manası biter.Gank yapsa bile ölürse tekrar doğamaz hem gold hemde zaman kaybeder farmı gecikir.Helm shaman yada life regensiz bir ra ise herkes için kolay lokmadır(health regeni zaten nerflendi yeterince)

Yani kısaca magebane oturur güzelce takıı carryler hızlıca runed + brutalizer+whisperingi kasar sonrasi zaten çoktan belli bir maç olur.

Özeti:F2p ile legacy bir olamaz çünkü f2p seçilen bir heronun karşısındaki legacy adamın antisini alma ihtimali daha fazla olacağından oyuna 1-0 önde başlanır.

Örnek tek ra degil;
    nh+scout- pestilence
    ra-mb
    skill bazlı herolar(midas,valkyrie,tempest,defiler,hag vs vs )- ew yada bh
    pred+legi+armadon vs. kuvvetli tanklar-behemoth, pp, ws

Kısaca aklıma gelen bunlar.Tabiki oynanışa göre değişir magebane kasamazsa, çok fena ezer mageyi.Yada tam tersi pred kasarsa stun armor kırma vs dinlemez.

Bu arkadasda Ra ile oyuna baslayip Mp pot alan tiplerden. Cogu Ra secer ve Mp pot alır halen anlamıs degilim. bunları Noob sınıfına bile koyamıyorum.

Bide kalkmıs Mb - Ra eslemesi yapmıs.

Daha bu sacma muhabbete devam etmenızı anlamak mumkun degil.

1. sen burda Pro Player ile Noob playerı karsılastırmıssın. Bahsettıklerının Legacy - f2p karsılastırılması ile kesınlıkle alakası yok.

Ayrıca Mb veya pred degil. illa carry hero olması sart degil. Feedledigin support herolar bile oyunda takımına büyük sorunlar cıkartır. Noob adamın onune gecemem. Adam feedlerse yapacak bisey yok. Ben feedlerden veya nooblardan bahsetmıyorum. her f2p oyuncusuda noob degildir.

Ama sunu o basmayan kafanıza sokun artık. 2 progamer. biri legacy - digeri f2p her sekılde esit. daha bana sacma sacma yazılarla alıntı yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

2 progamer. biri legacy - digeri f2p her sekılde esit. daha bana sacma sacma yazılarla alıntı yapmayın.

Birinin daha çok seçeneği var ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

Amma saçmalamışın be hacı. Ben Ra alayım da bi mage al bakalım karşıma.

eşit yetenekte eşit kasmış ra ile magebane kapışırsa çok rahat magebane alır.Ra özellikle oyun sonunda kendini öldürüyor skilleriyle.Gank yerse mb ye karşı kaçma şansı yok gibi ra'nın.Yazdığım mesajı okursan eşit yetenekte dedim.Ben de ra alıp magebane i ezerim ama bana karşı alınırsa ne yazıkki ra eziliyor.
  • quote:

quote:

Bu konuda hiç kimse çıkıp ta F2p Legacy eşittir diyemez.İsterseniz bunu deneyle açıklayalım;

+Ben bu oyuna 1.5 yılda 400 dolar gömmüşüm her hero her avatar her announcer her taunt açık mor rengimi almışım 5 tane özel ikonumla takılıyorum

+Basit bir örnekle açıklıyım Karşı taraf F2P ve listesinde 15 hero var.1900 barajındaki biri heroyu seçerken aldığı herodaki role bürünür doğal olarak.Bakınız arkadaşımız free list de nerfine rağmen kuvvetli bir hero olan RA almış.Ra kuvvetli bir tank-dps-str herosu ve genelde olduğu gibi solo mid gidecek trinket + 2 potla (lane gidebilir buckler + pot + trinketle)
    +Ra seçilince(4-5 saniye kala seçer genellikle çünkü takımdaki feeder F2P kardeşlerimiz rayla feedlemek için akorttadır.)ben gayet mutlu bir biçimde magebane seçerim.

+Solo mide ra gelir ancak ne yazıkki farmlayamaz.Neden mana yok + bana vurabileceği bir skili yok(blink)yani tek şansı ignite dan gelen dps dir.Bunu mystic vestments(+5magic armor) kasarak önlerim.ortada gayet güzel farmlarım gank gerektiğinde (karşıda mutlaka manası bitik bir pyromancer vardır)kilimi alırım

+Ra base atar mana doldurur gene manası biter.Gank yapsa bile ölürse tekrar doğamaz hem gold hemde zaman kaybeder farmı gecikir.Helm shaman yada life regensiz bir ra ise herkes için kolay lokmadır(health regeni zaten nerflendi yeterince)

Yani kısaca magebane oturur güzelce takıı carryler hızlıca runed + brutalizer+whisperingi kasar sonrasi zaten çoktan belli bir maç olur.

Özeti:F2p ile legacy bir olamaz çünkü f2p seçilen bir heronun karşısındaki legacy adamın antisini alma ihtimali daha fazla olacağından oyuna 1-0 önde başlanır.

Örnek tek ra degil;
    nh+scout- pestilence
    ra-mb

Kısaca aklıma gelen bunlar.Tabiki oynanışa göre değişir magebane kasamazsa, çok fena ezer mageyi.Yada tam tersi pred kasarsa stun armor kırma vs dinlemez.

Bu arkadasda Ra ile oyuna baslayip Mp pot alan tiplerden. Cogu Ra secer ve Mp pot alır halen anlamıs degilim. bunları Noob sınıfına bile koyamıyorum.

1. sen burda Pro Player ile Noob playerı karsılastırmıssın. Bahsettıklerının Legacy - f2p karsılastırılması ile kesınlıkle alakası yok.

Ayrıca Mb veya pred degil. illa carry hero olması sart degil. Feedledigin support herolar bile oyunda takımına büyük sorunlar cıkartır. Noob adamın onune gecemem. Adam feedlerse yapacak bisey yok. Ben feedlerden veya nooblardan bahsetmıyorum. her f2p oyuncusuda noob degildir.

Ama sunu o basmayan kafanıza sokun artık. 2 progamer. biri legacy - digeri f2p her sekılde esit. daha bana sacma sacma yazılarla alıntı yapmayın.

anlatamadım galiba.eğer anti hero almazsa karşı takım f2p ile legacy rahatça eşit olur.Buna itirazım yok yazım da bunu kanıtlıyor.Karşında mb varsa mp pot alınmaz yerine bot mana çevrilir.nerften sonra ra nın mana gaini fazla oldu ayrıca pota ihtiyaç yok yani.Ayrıca ra'nın en büyük avantajı ganklanınca tekrar doğup kaçma kolaylığı.Yani gank yersen bir ws ve magebane den ve manan bitip ölürsen demek istediğimi anlarsın.

Tekrar örnek veriyim scout ve pestilence.F2p scout alır oynar ama pestilene sürekli armor kırıp reveal eder scoutu.Scout ne kadar pro olsada can sıkıcı bir durum

• quote:

quote:

quote:

Örnek tek ra degil;
    nh+scout- pestilence
    ra-mb

anlatamadım galiba.eğer anti hero almazsa karşı takım f2p ile legacy rahatça eşit olur.Buna itirazım yok yazım da bunu kanıtlıyor.Karşında mb varsa mp pot alınmaz yerine bot mana çevrilir.nerften sonra ra nın mana gaini fazla oldu ayrıca pota ihtiyaç yok yani.Ayrıca ra'nın en büyük avantajı ganklanınca tekrar doğup kaçma kolaylığı.Yani gank yersen bir ws ve magebane den ve manan bitip ölürsen demek istediğimi anlarsın.

Tekrar örnek veriyim scout ve pestilence.F2p scout alır oynar ama pestilene sürekli armor kırıp reveal eder scoutu.Scout ne kadar pro olsada can sıkıcı bir durum

Ya bana daha fazla sacmalama.

Daha anti hero dan bahsediyor. yanı karsıdakı takımda senın heronun antisi var diye hiç oynamayalım. Cok oyle herolarla oynayıp 20 min de cc attırdık.

Pestilence Scout antisi ? Peki Scout un en buyuk ozelligini invis sanan her sekılde kacabilecegını sanan Noob grubu ıcın haklısın. ama Pro bir scout'un Pestilence den her sekılde kacabilecegını dusunemıyorsun bu senın buyuk nooblugunun gostergesıdır. Pestilence ultisi sayesinde Scout un hem invis hemde armor kırıyor tamam haklısın. Scout da pestiye karsı silenced ile stun u kırıp her sekılde kacabılıcegını dusun. Cogu scout oynayan kısı gordum daha silenced kullanmayi bilmezler. Bu adamdamlardan bahsediyorsan eger Bana daha anti hero sacmalıgını konusma. Nh icinde aynısı gecerli. Cok gordum pestilence - scout kapısmasını. Scout' un her turlu kactıgını veya Pestiyi takımına cekip gg yaptıgını.

Hon yetenek ve strateji oyunudur. Bu konuyu Pro - Noob gamer tartısması uzerıne yapsan tamam haklısın dıyecemde. legacy - f2p uzerıne yaptıgın ıcın sacmalıktan baska birsey degıl. eger Pro gamersan senın tabırınle karsında anti hero da olsa skillerin sayesınde kacmanın yolunu veya adamı tuzaga dusurmenın her sekıl yolunu bulursun.

Hon un en buyuk ozelligi stratejıye ve playerlıga bakması. Cunku shopdakı hıcbır itemın oyuna etkisi yok. sadece gösteriş. Gerisi senın elindeki heroyu nasıl kullandıgın ve ne kadar iyi takım oyunu oynadıgına bakar. ısterse 1900+ psr olsun. cok 1900+ veya 2.0kd li adamlarla mac yaptım ama takımındakı playerların yuzunden ( nooob - feeder ) ya leave attılar ya afk ya bıraktılar. Takımına noob dusebılır veya feeder. cunku sistem otomatik ayarladıgı ıcın takımları bu senın elınde degil. ama diger turlu progamer takım kur karsılıklı. legacy veya f2p olsada cok rahat esit bir mac gecer.

Onun ıcın su legacy - f2p sacmalıgını bırak.

• Sen bi nick ver bize lathhammer, neyin nesiymişsin görelim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Örnek tek ra degil;
    nh+scout- pestilence
    ra-mb

Ya bana daha fazla sacmalama.

Daha anti hero dan bahsediyor. yanı karsıdakı takımda senın heronun antisi var diye hiç oynamayalım. Cok oyle herolarla oynayıp 20 min de cc attırdık.

Pestilence Scout antisi ? Peki Scout un en buyuk ozelligini invis sanan her sekılde kacabilecegını sanan Noob grubu ıcın haklısın. ama Pro bir scout'un Pestilence den her sekılde kacabilecegını dusunemıyorsun bu senın buyuk nooblugunun gostergesıdır. Pestilence ultisi sayesinde Scout un hem invis hemde armor kırıyor tamam haklısın. Scout da pestiye karsı silenced ile stun u kırıp her sekılde kacabılıcegını dusun. Cogu scout oynayan kısı gordum daha silenced kullanmayi bilmezler. Bu adamdamlardan bahsediyorsan eger Bana daha anti hero sacmalıgını konusma. Nh icinde aynısı gecerli. Cok gordum pestilence - scout kapısmasını. Scout' un her turlu kactıgını veya Pestiyi takımına cekip gg yaptıgını.

Hon yetenek ve strateji oyunudur. Bu konuyu Pro - Noob gamer tartısması uzerıne yapsan tamam haklısın dıyecemde. legacy - f2p uzerıne yaptıgın ıcın sacmalıktan baska birsey degıl. eger Pro gamersan senın tabırınle karsında anti hero da olsa skillerin sayesınde kacmanın yolunu veya adamı tuzaga dusurmenın her sekıl yolunu bulursun.

Hon un en buyuk ozelligi stratejıye ve playerlıga bakması. Cunku shopdakı hıcbır itemın oyuna etkisi yok. sadece gösteriş. Gerisi senın elindeki heroyu nasıl kullandıgın ve ne kadar iyi takım oyunu oynadıgına bakar. ısterse 1900+ psr olsun. cok 1900+ veya 2.0kd li adamlarla mac yaptım ama takımındakı playerların yuzunden ( nooob - feeder ) ya leave attılar ya afk ya bıraktılar. Takımına noob dusebılır veya feeder. cunku sistem otomatik ayarladıgı ıcın takımları bu senın elınde degil. ama diger turlu progamer takım kur karsılıklı. legacy veya f2p olsada cok rahat esit bir mac gecer.

Onun ıcın su legacy - f2p sacmalıgını bırak.

önce üslübuna dikkat et.Karşında 8 yaşında yaşıtın yok.Özür dilerim sen çok prosun ben artık daha fazla muhabbet etmiyeceğim yanlız mümkünse bize bir nick ver.

• @Megaege

Vaktım olmadıgı ıcın kısaca gececegım ve umarım bu konuyu daha fazla uzatmazsınız.

Senin kac yasında olduğun beni ilgilendirmez. İster 10 ister 30 ol. O seni ilgilendirir. Hatta kim oldugun,ne oldugunda benı alakadar etmez. Burası Forum. Acc almayı bilen Herkese acık bir yer. kimse yorum yapamaz diye bir kuralda yok.

ama sen Uzun süre once kapattıgım bir tartısmayı kalkıp Alıntı yapıyorsun. Kapanmıs olan Tartısmayı tekrar Uzatıyorsun sonra karsıma gecmıs bana Nick soyle felan. bu ne ya ? Oyunu tek düze oynayıp tek düze yorum yapıyorsunuz. Yorumların ondan ibaret.

1. Ben hiçbir yorumumda Progamer oldugumu soylemedım. Oyle bir yorumumu goster bana tamam diyim. Hiçbir oyunda da öyle bir idda tavrı takınarakda konusmadım.
    2. Bir Playerın Progamer oldugunu MMR-KDR den cok rahat anlıyorsanız bu çok büyük bir yetenek. Progamerin daha ne oldugunu bilmiyorsun.

Ben oyunları Eglencesine,zaman gecırmesıne oynarım. Hon u CBT acıldıgı ılk gunden beri oynadım. sırf Beta suresınde 1k+ Oyun - Sonrasında 2k+ Mac yaptım. MMR - PSR 1300 lerede dustugu oldu. 1700 lere cıktıgıda oldu. Hatta 2 gun once 1670 den 1570 e dusurdum. Cunku oyun takım stratejısine dayalı oldugu ıcın takımdakı tek fail player o macı vermene yetiyor. ama kalkıpda Progamerim demedim.

Progamer nedir bana acıklar mısın once ? Cok merak ettim.

Bildigini sanmadıgım icin kısaca yazım sana.

Progamer Turnuva modlu oyunlardaki rating playerlardır. Cs - Cod - Dota - Hon bazlı oyunların Büyük turnuvalarındaki rating playerlar ve clanlardır.
    Bu tarz oyunlarda 2 cesit player vardir. Bızım gibi Oyunu zevkine,zaman gecırmesıne veya belli bir seviye icin oynayan kısım. Digeride özel düzenlenen turnuvalara Bunlar ülke geneli veya Sehirler arası yapılan ve real para üzerine veya cesitli büyük ödüllere dayalı olan turnuvalardir. Genelde Progamerlardan olusur. Zaten Clanlar o sekilde kurulur. Progamerların her oyun icin kendi özel ekipmanları olur zaten. ( Cs de veya Cod turnuvalarında Mouse ped bile ozeldir onlarin gerisini sen düsün. Klavye - Mouse set - Kulaklık Ekranlar icin özel filtre. daha kimbilir neler vardir. ) Bunları bilmen lazım.

Sen hon daki 1700+ psr leri Progamer mı sanıyorsun ? Cogu iyi oyuncu olabilir. Güzel oynuyor olabilir. Sansları ıyı olabilir. Ama kesınlıkle Progamer degiller. Ornek iyi takımlara düşmek gibi. veya saglam bir Clan kurup Clanca maclara girip rahat mac kazanip saglam mmr yapabilirler.

Gecen 1670 yaptım ama oyle bir sansızlıga gırdım kı 10 mac ust uste kaybettim. takım iyi olmuyordu. veya ben kötü başlıyordum oyuna. veya 1 kisi eksık oynuyordun. takıma feeder dusuyordu.

Son ekleme olarak legacy f2p tartısmasını herkes eşit konumda kabul ederken sizin gibi 2-3 kisinin kabullenmeyip gereksizce bu konuyu uzatmasını anlamıyorum.

iyi forumlar.

• 1300e düşüyorsan daha fazla konuşma. Hadi bakim.
  • quote:

1300e düşüyorsan daha fazla konuşma. Hadi bakim.

Sana mı sorcaz burda konusup konusmamak icin ? Yazılı dilekce felan isteyelim ? Kurul onayı yada Heyet onayı gerekiyor mu ? Noterden Felan tasdikleyecez mi ? Buranın coluk cocugu eksilmez

1600+ Mmr + 1+ Kd var. benım ıcın yeterli. Zevk ve eglence ıcın oynadıgım oyunda benım ıcın pek sorun yaratmaz. Ayrıca -0000 olsada seni baglamaz bu. Hele ki senın gibi Kafasında problem olan kisileri hic baglamaz.

Dedıgım gibi Burası forum. Acc almayı becerebilenın girebildigi ( senın nasıl aldıgını cok merak ettim. )

Burası benım ıcın 2006 dan sonra Cocuk parkından baska bisey degil. Kısmen yaş olarak ya da Akli Sorunu cok olan sahıslar olarak.

Burdaki herkes Progamer

• quote:

1300e düşüyorsan daha fazla konuşma. Hadi bakim.

Ne alakası var dostum? 3kd li adam görmüşlüğüm var 1000+ maçlı ve 1300lerde
  • uzatmaya gerek yok psr mmr birşey ifade etmiyormuş demekki.Kısaca herkesin oyun stili belirleyici olandır,yani 1900 de olsan alıştığın sistemde oynayan adamlar geldimi ezilebilirsin doğaldır.Kd olayına gelince;yüzde 40 support oynayan adamla sürekli swift yada hag alan adamın kd si bir olmaz.O yüzden hem wardına hem oynadığı herolara bakmak gerekir.1900 seviyesinde 0.8 kd oynayan supporter bir adam 1500 barajında 3kd li adamdan daha iyi sayılabilir.Yada 1900 seviyesinde 2-3 kd oynayan bir adam(azdır)1500 seviyesinde aşmış mertebesindedir doğal olarak.Yani bulunduğun psr kd ile doğru orantılı değildir,yada oynadığın herolara bakmadan kd sine ezik demek yanlıştır.
  • Orta seviye yani 1400-1600 mmr' ye sahip olan ve takım olarak oynamak isteyen arkadaşlar Eclipsium'a pm atarak ulaşabilirler. Şu son 3 gündür dışarıdan gelen 2-3 kişi yüzünden oyunlar mahvolmaya başladı ve alabileceğimiz oyunu bireysel hatalar yüzünden kaybetmek baya can sıkıcı. Bireysel hatalardan kastım 5 kişinin arasına tek başına girmek, karakterlerin rollerini (support, carry vs) üstlenmemek. Hele bazıları İngilizce konuşmaya bile cevap vermiyorlar. En azından hem konuşarak anlaşabileceğimiz hem de aklı başında insanlarla oyun oynarken kaybetmeyi yeğlerim.

Not: Eclipsium ben değilim, kendisi ANEX klanının lideridir fakat benim (Mephistoxic) yönlendirdiğimi söylerseniz sorun etmeyecektir. Ona yönlendiriyorum çünkü okul dolayısıyla pek online olamıyorum bu sıralar.

İyi oyunlar.

• beyler gtx 460 var bende
    ayarlarda ne varsa açık en sonda oynuyorum
    125 fps ama 5v5 bol creepli combatlarda 80lere falan düşüyor
    çok akıcı olmuyor düşüşte
    siz hangi kartla nasıl sonuçlar alıyorsunuz
  • Arkadaşlar merak ettim de burada iyi support oynayabilen var mı? Myrmidon, pr, ds gibi? 1600-1700 arası ile takılalım beraber
  • Her heroyu iyi oynarım. Supportları daha bi iyi oynarım.
  • supportlar benim işim :D
  • arkadaşlar oynayan var mı.Dota oynuyordum önceden buna başladım.Oyun baya güzel
  • Bayadır oynamıyorum ben ama çok eğlenceli oyundur rahat 1 sene oynadım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.