Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

quote:

quote:

Yok ben sana gerçeği söylüyorum. Kazıklanıyoruz. Kim bilir belki dota2 açılınca oyunu kapatırlar. Şu hon adam gibi bi şirketin elinde olsa dota2 falan dinlemez alır başını gider.

Kazıklanıyoruz degil zaten kazıklandın. Bunu yeni anlamana gerek yok. Su an F2p oyuncular bile senınle aynı seviyede. Onu gec evet oyunun sunucusuna ddos saldırı yapılıdıgında da boyle olmustu hatta daha fenaydı ama ne kadar saklasalarda acıklama yapmasalarda forumda cogu kisinin dusuncesi su an saldırı yedigi. Zaten bu acık belli durmadan server düşüyor. oyundayken bile. mm sürekli çökme durumunda.

firmanın kalitesizligi cok belli. Saldırılara güvenlik alamıyor önüne gecemiyor. Forumda s2 ye küfür yagdırılıyor, cogu s2 nın oyunlarının oynanmayacagını hatta oyunu silenlerin yazıları var ama firma hiçbirşey yapamıyor. s2 cok zayıf bir ekip e sahip. ilk ddos saldırısında sonra zaten oyunu adam gibi fixleyemediler ki. adamlar durmadan hero cıkarma derdinde. sen bana hero cıkarsan ne olcak ? oyunun oynamıyor ki cıkardıgın heroya bakalım. hero cıkarmayı bırakda adam gibi oyununu fixle

F2P oyuncular benimle aynı seviyede mi? Yok artık. Öyle birşey isteselerde yapamazlar. Bir çok insan dava ederdi öyle birşey olsaydı. 50+ herodan haftada sadece 15'ini oynayabiliyorlar. Ben istediğim zaman istediğimi oynuyorum. Heroların hepsini satın almak için de baya para vermek zorundalar. Diğer dediklerini de biz yaklaşık 2 sayfadır söylüyoruz zaten.

Allah askına sen bile yazdıgına ınanıyor musun ? evet seninle aynı seviyede. sankı sen o 15 herodan farklı herolarla oynuyosun. Adam yerı geldıgınde senınle aynı macta oynuyorsa,yerı geldıgınde senın sectıgın heroyu secebılıyorsa bu aynı sevıyedır. Sen apayrı bi heroylamı oynuyosun ? veya ozel bi map uzerındemi mac yapıyosun ? Free adamda senın oynadıgın oyunu oynuyor. Uyanın az ya. Kazıgın kralını yediniz hemde

Seviye kelimesi yerine farklar kelimesi kullanılsa daha uygun olurmuş. Evet seviye konusunda herkes eşit ama farklar var.

Şöyle diyim, örneğin Age of Conan ya da Lord of the Rings Online da f2pe geçiş yaptı. Ama o oyunlarda oyuncuların seviyeleri eşit değildir. F2p oyuncular hayatta boy ölçüşemez para verip de oynayanlarla. Ama Hon'da böyle değil. Mesela f2p üyeler 20 seviyeden yukarı çıkamayacak deselerdi o zaman eşitlik bozulmuş olurdu. Şu anki durumda evet f2p'ler de b2p'ler de aynı seviyededir. Sadece aralarında farklar vardır. Çoğu oyun modunu oynayamazlar falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ben sana gerçeği söylüyorum. Kazıklanıyoruz. Kim bilir belki dota2 açılınca oyunu kapatırlar. Şu hon adam gibi bi şirketin elinde olsa dota2 falan dinlemez alır başını gider.

Kazıklanıyoruz degil zaten kazıklandın. Bunu yeni anlamana gerek yok. Su an F2p oyuncular bile senınle aynı seviyede. Onu gec evet oyunun sunucusuna ddos saldırı yapılıdıgında da boyle olmustu hatta daha fenaydı ama ne kadar saklasalarda acıklama yapmasalarda forumda cogu kisinin dusuncesi su an saldırı yedigi. Zaten bu acık belli durmadan server düşüyor. oyundayken bile. mm sürekli çökme durumunda.

firmanın kalitesizligi cok belli. Saldırılara güvenlik alamıyor önüne gecemiyor. Forumda s2 ye küfür yagdırılıyor, cogu s2 nın oyunlarının oynanmayacagını hatta oyunu silenlerin yazıları var ama firma hiçbirşey yapamıyor. s2 cok zayıf bir ekip e sahip. ilk ddos saldırısında sonra zaten oyunu adam gibi fixleyemediler ki. adamlar durmadan hero cıkarma derdinde. sen bana hero cıkarsan ne olcak ? oyunun oynamıyor ki cıkardıgın heroya bakalım. hero cıkarmayı bırakda adam gibi oyununu fixle

F2P oyuncular benimle aynı seviyede mi? Yok artık. Öyle birşey isteselerde yapamazlar. Bir çok insan dava ederdi öyle birşey olsaydı. 50+ herodan haftada sadece 15'ini oynayabiliyorlar. Ben istediğim zaman istediğimi oynuyorum. Heroların hepsini satın almak için de baya para vermek zorundalar. Diğer dediklerini de biz yaklaşık 2 sayfadır söylüyoruz zaten.

Allah askına sen bile yazdıgına ınanıyor musun ? evet seninle aynı seviyede. sankı sen o 15 herodan farklı herolarla oynuyosun. Adam yerı geldıgınde senınle aynı macta oynuyorsa,yerı geldıgınde senın sectıgın heroyu secebılıyorsa bu aynı sevıyedır. Sen apayrı bi heroylamı oynuyosun ? veya ozel bi map uzerındemi mac yapıyosun ? Free adamda senın oynadıgın oyunu oynuyor. Uyanın az ya. Kazıgın kralını yediniz hemde

Seviye kelimesi yerine farklar kelimesi kullanılsa daha uygun olurmuş. Evet seviye konusunda herkes eşit ama farklar var.

Şöyle diyim, örneğin Age of Conan ya da Lord of the Rings Online da f2pe geçiş yaptı. Ama o oyunlarda oyuncuların seviyeleri eşit değildir. F2p oyuncular hayatta boy ölçüşemez para verip de oynayanlarla. Ama Hon'da böyle değil. Mesela f2p üyeler 20 seviyeden yukarı çıkamayacak deselerdi o zaman eşitlik bozulmuş olurdu. Şu anki durumda evet f2p'ler de b2p'ler de aynı seviyededir. Sadece aralarında farklar vardır. Çoğu oyun modunu oynayamazlar falan...

Adam aynı mapte aynı oyunu oynuyorsa ne farkından bahsedıyorsun ki ? Oyunda zaten diger oyunlardaki gibi oyunu etkileyecek bir shop yok. Hon da Shoptan alabildiklerin sadece gösteris. Yok ses paketleri, yok avatarlar , yok nick renkleri. yok simgeler vs.. adamın oynadıgı heronun avatarı farklı diye fazlamı damage veriyor ? Adam Sd modu kapalı olsun veya Bp ne farkeder ? bırakın ya bildiginiz free oyuncuda aynı paralı oyuncuda aynı. bu tarz bir oyun ya paralı olur ya free. boyle bir oyunu paralı iken free gecırmen demek oyunu s...kp atman demektir. ne anladım bende paralı aldım adam bana bile heroları kapatıyor? baslarım oyle free oyuna.

• F2P ile legacy oyuncular aynı seviyede diyen arkadaşa sesleniyorum ;)

F2P ile Legacyler arasında dağlar kadar fark var o 1 hafta boyunca 15 heroyu zilyon milyon kere oynamanın verdiği sıkıntıyı bi ben bide F2P oyuncuları bilir o yüzden oturduğumuz yerden atmıyalım lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

F2P ile legacy oyuncular aynı seviyede diyen arkadaşa sesleniyorum ;)

F2P ile Legacyler arasında dağlar kadar fark var o 1 hafta boyunca 15 heroyu zilyon milyon kere oynamanın verdiği sıkıntıyı bi ben bide F2P oyuncuları bilir o yüzden oturduğumuz yerden atmıyalım lütfen :)

cok komiksin. bana mı ogretceksın aradaki farkı ? Oyunu CBT den beri oynayan biriyim. 25 lvl legacy account um olmasına karsı f2p account alıpda oynadım. Daglar kadar fark var diye kendınızı kandırmaya devam edin. dogru adam 24 saat oyunda kalıyorda 15 heroyla 1 hafta boyunca zilyon milyon kere oynuyor sankı bana kendısı ozel herolarla oynuyor. 1 hafta boyunca 15 heroyla oynasın senden farklı bir oyun oynamıyor. senin aldıgı heroları oda alıyor sen gec burdan anca yaz tut. senden farklı bir maptede oynamıyor. Ayrıca istedıgı zaman o heroyu alıo full herolarla oynama hakkınada kavuscak. Oturdugumuz yerden aglamayalım s2 gecirdi gecircegını gecıp bana burda konusma. bana oturdugun yerden atma dıyen sahıs once sen git bi s2 nın forumunda yazılanları oku sonra gec burda yaz. free olay yuzunden s2 nın yemedıgı kufur, yapılmayan hakaret kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 11 Eylül 2011; 23:18:47 >

• quote:

Fark ve seviye kelimeleri arasındaki farkı ayırt edemiyor arkadaş galiba.
  • quote:

+1

Arkadaş biraz boş konuşuyo. Gereksiz yere kendini yorup üste çıkmaya çalışıyor. En güzel cevabı verdin. Beni burada uzun uzun yazmakla yormadın. Teşekkür ederim.

Ayrıca oyun modlarını da unutmamak lazım. Ap'dan başka oyun oynayamıyorlar para vermeden canım arkadaşım benim. Bilmişlik iyi birşey değil.

Edit: Arkadaş birde aynı oyuna takmış kafayı. Dediğin de bir kere mantık yok. Napsalardı adamlara özel map mi çıkarsalardı? Tabiki aynı oyunu oynayacak ama bir çok kısıtlama var. F2p'ye farklı oyun mu sunsunlar. Hon B2p için sizin için yeni oyun yaptık buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sailyn -- 12 Eylül 2011; 16:19:40 >

• 1 Kille Immortal kaçırdım Predatorle offf :D
  • quote:

quote:

+1

Arkadaş biraz boş konuşuyo. Gereksiz yere kendini yorup üste çıkmaya çalışıyor. En güzel cevabı verdin. Beni burada uzun uzun yazmakla yormadın. Teşekkür ederim.

Ayrıca oyun modlarını da unutmamak lazım. Ap'dan başka oyun oynayamıyorlar para vermeden canım arkadaşım benim. Bilmişlik iyi birşey değil.

Edit: Arkadaş birde aynı oyuna takmış kafayı. Dediğin de bir kere mantık yok. Napsalardı adamlara özel map mi çıkarsalardı? Tabiki aynı oyunu oynayacak ama bir çok kısıtlama var. F2p'ye farklı oyun mu sunsunlar. Hon B2p için sizin için yeni oyun yaptık buyrun.

Hocam neyini anlamıyorsun bunun? Eşitsiniz işte açık açık. Bir örnek vermiştim okusaydın anlardın. Lord of the Rings online da mesela seviye sınırı var. Diğer oyuncularla boy ölçüşemez f2p oynayan birisi. Ama adamlar honda 20'den yukarı çıkamayacaksınız dememişki. Ha dağlar kadar fark var oyun modları ile falan ama eşitsiniz aynı oyunda.

• quote:

quote:

quote:

+1

Hocam neyini anlamıyorsun bunun? Eşitsiniz işte açık açık. Bir örnek vermiştim okusaydın anlardın. Lord of the Rings online da mesela seviye sınırı var. Diğer oyuncularla boy ölçüşemez f2p oynayan birisi. Ama adamlar honda 20'den yukarı çıkamayacaksınız dememişki. Ha dağlar kadar fark var oyun modları ile falan ama eşitsiniz aynı oyunda.

Honda Seviye'ye bakan kaç kişi var?

• Oradaki seviyeden bahsetmiyorum oyun içindeki seviyeden bahsediyorum. Adamlar ultiyi kullanmayacaksın dememişlerki ya da 16. Seviyeden yukarı çıkamayacaksın da dememişler. Dediğim gibi aynı oyunda herkes eşittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 12 Eylül 2011; 16:25:20 >
  • şu ana kadar oynamasam bile en sevdiğim oyun WoW 2. si oynadım ve 1-2 ay pek iyi oynamasamda sonra yavaş yavaş iyi olduğum oyun HoN
  • quote:

Oradaki seviyeden bahsetmiyorum oyun içindeki seviyeden bahsediyorum. Adamlar ultiyi kullanmayacaksın dememişlerki ya da 16. Seviyeden yukarı çıkamayacaksın da dememişler. Dediğim gibi aynı oyunda herkes eşittir.

Yahu bu mmorpg mi de öyle birşey yapsınlar?

Edit: Ya zaten s2 games gibi şirketin ben .... Stat kaydedilmeyen oyunların yazıldıgı bir konu var forumda. Tam tamına 135 sayfa sürmüş ya. 135 sayfa nedir bu kadar rezil bir şirket olamaz. Hele bugün adamlar 10 tane 5 tane maç yazmış tek bir postta. Böyle bir rezil şirket olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sailyn -- 12 Eylül 2011; 17:26:53 >
  • Dün akşamdan beri MM maçları kaydedilmiyor, hero seçme yerinde statlara bakınca görülüyor win/lose fakat MMR ne geliyor ne gidiyor. Gene atan var tabi can sıkıntısına.

Bu arada F2P ile Legacy konusu. F2P sahsen ben oynamam. Denedim 15 hero güzel, girdik abi içeriği berbat. Legacy ile verified only i kapatarak girince senin gibi legacy ler geliyor arada f2p lar geliyor. F2P ile her girişte tabi verified only yapamıyoruz daha hep F2P acc ler geliyor. Legacy cok ama cok nadir geliyor. Oyuna giriyosun abi, feedin kralı senin takımda.Gider lvl 1 item almaz kuleye ölür, adama ölür, takımı dinlemez tek başına mid de takılır kule dibi adama skill yağdırır sonra kaçmaya çalışır . Cok denedim her girişimde en az bir feeder var ya bizim takımda ya karşı takımda, bazen 2 takımdada oluyor. Şahsen ben legacy acc satsam oyunu bırakırdım F2P acıp tekrar oynamazdım. Ama şansı yaver gidenler, iyi takıma düşenler hemen lvl 5 olursa belki feedera fazla rastlamaz. Tabi daha hero alması var bunun silver biriktir hero al felan bunlar sıkıcı şeyler.Öbür türlü hero almaktan oyunun diğer güzel şeylerini(alt avatar,anons paketleri,Acc icon,sembol,taunt vs) almakta güçlük çekiyorsun. Yeni hero mu alıcan onlarımı alıcan. Hadi onları aldın diyelim bu sefer aynı herolardan hep bıkıcaksın yeni hero almak isticeksin felan. Silver da zor kasılıyor LoL gibi olsa amenna ama değil. Emin ol çoğu kişi sevmiyor s2 fakat tekrar Legacy almayı açsalar çoğu F2P acc Legacy olur.

Bu benim fikrimdir.

Too Easy
    No Chance
    Whos Next
    Hell Yeah

<3 Badass Pack (sonunda aldım)

• quote:

quote:

Oradaki seviyeden bahsetmiyorum oyun içindeki seviyeden bahsediyorum. Adamlar ultiyi kullanmayacaksın dememişlerki ya da 16. Seviyeden yukarı çıkamayacaksın da dememişler. Dediğim gibi aynı oyunda herkes eşittir.

Yahu bu mmorpg mi de öyle birşey yapsınlar?

Edit: Ya zaten s2 games gibi şirketin ben .... Stat kaydedilmeyen oyunların yazıldıgı bir konu var forumda. Tam tamına 135 sayfa sürmüş ya. 135 sayfa nedir bu kadar rezil bir şirket olamaz. Hele bugün adamlar 10 tane 5 tane maç yazmış tek bir postta. Böyle bir rezil şirket olamaz.

Hocam All Pickte herkes eşit mi değil mi sen bana bunu söyle? 10 posttur anlatmak istediğim sadece şu eşitlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 12 Eylül 2011; 18:18:07 >

• Haha Badass pack süper bende bayılıyorum. Bende de bütün annonsırlar var bi o yok.

F2p ile B2p aynı diyen arkadaşlar cevaplarını almışlardır umarım.

Edit: Abi tabiki oyun içinde eşit olacak. Ama hero farkı olacak. Mesela o hafta adamda vodoo jester açık adam onu almış. Bizim legacyde istediği bi hero alabilir diyelim ki Predator almış. Predator vj yer bitirir. Adam istesede predator oynayamıycak ama. Yani hero farkı var. Hero eşitsizliği var. Üstelik Legacy olupda F2p'ler ile oynayan görmedim ben daha. Üstelik all pickde eğer eşit olmazlarsa adamların win almak gibi bi lüksü olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sailyn -- 12 Eylül 2011; 18:19:50 >
  • quote:

Haha Badass pack süper bende bayılıyorum. Bende de bütün annonsırlar var bi o yok.

Edit: Abi tabiki oyun içinde eşit olacak. Ama hero farkı olacak. Mesela o hafta adamda vodoo jester açık adam onu almış. Bizim legacyde istediği bi hero alabilir diyelim ki Predator almış. Predator vj yer bitirir. Adam istesede predator oynayamıycak ama. Yani hero farkı var. Hero eşitsizliği var. Üstelik Legacy olupda F2p'ler ile oynayan görmedim ben daha. Üstelik all pickde eğer eşit olmazlarsa adamların win almak gibi bi lüksü olamaz.

Bir cevap almama gerek bile yok. Burda anlama konusunda sorun yasayan ben degilim Senın zaten yazdıgın seylerden cok acık belli oyunu tek düze oynadıgın. Neymis pred vj yi yer bitirirmiş Şaka mısın sen ya ? oyun heroya bakmaz önce bunu ögren. Oyun playerlıgına ve item buildine bakar En önemlisi oyun takım oyunudur. karsıda 10 tane pred olsun isterse takım oyununu oymazsan bi bok yapamazsın. Vj ile cok kez predi surundurdum.Süründürenleride cok gordum. Daha bana hero farkından yazıp durmussun. sacmalamaktan baska bisey yapmıyorsun. ne hero farkı ya ? adam support hero ile en saglam carry herolardan Chronosu aglatıyosa bu hero farkı degil Player farkıdır. Önce oynadıgın oyunu ögren sonra gec bişiler yaz. gene farkyapmaz yazsanda aynı seyleri sacmalar durursun. Hon da sizin gibiler cok. Neymis hero farkı. Adam gidio en saglam Carry heroyu alır. veya en saglam tankı. sanarkı bende bu hero var mac benım ondan sonra oturur aglar

legacy ve f2p konusunda zaten bişey demeye gerek yok. Anlama sorunu olan kısıler biz ne kadar anlatsakda anlamayacak. daha gecmıs aynı sacmalıklardan bahsedip durmuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 12 Eylül 2011; 20:22:49 >

• Laht sana burda da rastladım Aynı anda kaç oyun götürüyorsun valla işin baya zor
  • quote:

quote:

Haha Badass pack süper bende bayılıyorum. Bende de bütün annonsırlar var bi o yok.

Bir cevap almama gerek bile yok. Burda anlama konusunda sorun yasayan ben degilim Senın zaten yazdıgın seylerden cok acık belli oyunu tek düze oynadıgın. Neymis pred vj yi yer bitirirmiş Şaka mısın sen ya ? oyun heroya bakmaz önce bunu ögren. Oyun playerlıgına ve item buildine bakar En önemlisi oyun takım oyunudur. karsıda 10 tane pred olsun isterse takım oyununu oymazsan bi bok yapamazsın. Vj ile cok kez predi surundurdum.Süründürenleride cok gordum. Daha bana hero farkından yazıp durmussun. sacmalamaktan baska bisey yapmıyorsun. ne hero farkı ya ? adam support hero ile en saglam carry herolardan Chronosu aglatıyosa bu hero farkı degil Player farkıdır. Önce oynadıgın oyunu ögren sonra gec bişiler yaz. gene farkyapmaz yazsanda aynı seyleri sacmalar durursun. Hon da sizin gibiler cok. Neymis hero farkı. Adam gidio en saglam Carry heroyu alır. veya en saglam tankı. sanarkı bende bu hero var mac benım ondan sonra oturur aglar

legacy ve f2p konusunda zaten bişey demeye gerek yok. Anlama sorunu olan kısıler biz ne kadar anlatsakda anlamayacak. daha gecmıs aynı sacmalıklardan bahsedip durmuslar.

Gel istediğin zaman istediğin yerde. 1 v 1 , 5 v 5 hiç farketmez. Bilen biliyor beni. Sen dediğimi anlamamıssın. Ben 1 v 1 den bahsetmiyorum. Oyun içinde bahsediyorum 5 v 5 'den bahsediyorum. Pred carry oluyor, vj support bilmem anlarsın belki. Çok gördüm senin gibi bilmiş konuşupda 1400 mmrdan yukarı çıkamayanları.

• quote:

quote:

quote:

Gel istediğin zaman istediğin yerde. 1 v 1 , 5 v 5 hiç farketmez. Bilen biliyor beni. Sen dediğimi anlamamıssın. Ben 1 v 1 den bahsetmiyorum. Oyun içinde bahsediyorum 5 v 5 'den bahsediyorum. Pred carry oluyor, vj support bilmem anlarsın belki. Çok gördüm senin gibi bilmiş konuşupda 1400 mmrdan yukarı çıkamayanları.

Kim bilir dota bile oynamamıssındır ki kalkıp bana hero farkından bahsediyorsun kalkıp bana 1 vs 1 diyosun. belli daha cocuksun. Bi kere Hon 1 vs 1 lik bir oyun degil birisine gel 1 vs 1 dedıgın zaman adam sana gotuyle güler. 2. senın gıbı cocukların anlıyacagı ve barıncagı bir oyunda degil hani. Daha hon un Takım oyunu oldugunun farkında degilsin. Hon tek kisilik bir gösteri degildir. bide bana mmr den bahseden ufaklık 1400 mmr dedıgın herseyi senın mmr olarak görmen normal. 1650 mmr deydım kı cogu oyun kayıt olsaydı zaten 1700 leri gectiydim. ama hıc iplemem mmr olayını.Ayrıca mmr benı baglamaz ilgilendirmez. 1728 mmr varken ve 2.5 k oyunum ve 1.17 kd varken ki ben sadece takım olarak arkadaslarla zevk alarak oynardık. oyun free olduktan sonra oylesıne takılmaya basladım takılcak halide kalmamıstı zaten. isterse mmr 1200 olur isterse kd 0.3 olur bu seni baglamaz. benide ilgilendirmez zaten. benım ıcın tek olan oynadıgım oyundan zevk almak. Sizin gibi gidip belli herolar secip tek kisilik oyun oynamayız. 1800+ larla hayatında kac kere mac attın ? Atmadıgın zaten belli. hadi canım senın gibi biseyden anlamayan coluk cocukla ugrasamam hadi sen önune gelene 1 vs 1 de adamlara eglence cikar. sana ancak gotleriyle gulerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 12 Eylül 2011; 23:12:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Laht sana burda da rastladım Aynı anda kaç oyun götürüyorsun valla işin baya zor

Napalım coluk cocuga oyun dersi veriyoruz artık bunlar büyüsede anlamazlar. Onune gelenlere 1 vs 1 şaka gibi bunlar ya.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.