Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bi kavga başlatmayın beyler, herkes kendi fikrini söylüyor eleştiricekseniz adam gibi eleştirin birbirinizi ezmeye çalışmayın. Bu arada şöyle bir eşitsizlik olabilir,şimdi takım oyunu evet genelde karşıya göre hero seçiyorlar. Gene sağ tık yapan oluyor ama gene başta seçtiklerini düşünelim. Şimdi karşıya göre hero alıcağı zaman f2p bir acc belkide karşıdaki bir heronun antisini alamıcak takım saçma sapan birşey olcak ki F2P lar genelde carry alıyor, bir bakmışsın 5 carry hadi kazan bakalım . Şimdi birde Legacy örnek alırsak karşıda ki hero ya göre istediği anti bir hero yu alabiliyor. Tabi bu playerlığada bakar fakat genede bir süre sonra Hero konuşuyor. Mesela pred yap güzel bir build ondan sonra Leap - Stone hide - Ulti - Sağ tık olay bitiyor. Sana sadece öldürüceğin kişileri seçmek kalıyor. Yani demek istediğim Legacy ile F2P bir tutulamaz. Öyle birşey olsa herkes üstünde dururdu emin ol. Yani F2P gerçekten çok sıkıcı geliyor bana tabi oynayan yok mu var şimdi o adam oyununa bakar sadece ben işte alt avatardı,taunt,anons paketi cart curt a özen gösteririm onları almaya calışırım bu sefer hero alamam hep aynı hero lar sıkılırım. Herkesin kendi zevki var bu tartışılmaz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Yeni bi kavga başlatmayın beyler, herkes kendi fikrini söylüyor eleştiricekseniz adam gibi eleştirin birbirinizi ezmeye çalışmayın. Bu arada şöyle bir eşitsizlik olabilir,şimdi takım oyunu evet genelde karşıya göre hero seçiyorlar. Gene sağ tık yapan oluyor ama gene başta seçtiklerini düşünelim. Şimdi karşıya göre hero alıcağı zaman f2p bir acc belkide karşıdaki bir heronun antisini alamıcak takım saçma sapan birşey olcak ki F2P lar genelde carry alıyor, bir bakmışsın 5 carry hadi kazan bakalım . Şimdi birde Legacy örnek alırsak karşıda ki hero ya göre istediği anti bir hero yu alabiliyor. Tabi bu playerlığada bakar fakat genede bir süre sonra Hero konuşuyor. Mesela pred yap güzel bir build ondan sonra Leap - Stone hide - Ulti - Sağ tık olay bitiyor. Sana sadece öldürüceğin kişileri seçmek kalıyor. Yani demek istediğim Legacy ile F2P bir tutulamaz. Öyle birşey olsa herkes üstünde dururdu emin ol. Yani F2P gerçekten çok sıkıcı geliyor bana tabi oynayan yok mu var şimdi o adam oyununa bakar sadece ben işte alt avatardı,taunt,anons paketi cart curt a özen gösteririm onları almaya calışırım bu sefer hero alamam hep aynı hero lar sıkılırım. Herkesin kendi zevki var bu tartışılmaz zaten

Bırakın kardesim ya. halen pred diyosun bana build bahsediyorsun burda tartışma cıkarmıyoruz. burda oyundaki olan seyleri anlatıyorum. tabi ki anlayana. Free adamlar oyunu burdakı sahıs gibi tek duze oynuyorsada o benım sorunum degil. Pred dedıgınız hero Line de kasmaz normalde tut ki line kastı. kassa bile karsındaki adam izlerse oyunu. Auto atack giderse creeplere tabii ki adam buildini yapar levelini kasar. Playersan eger adamı kastırmazsınç creeplere denied bastıgın zaman o adam linede kasamaz. Hele de yanında Range heron harras attı mı pred degil baska heron gelsin farketmez. adamın tek yapcagı beklemek. ya da mid de kasan kisiden gank isteyecek. Forest mu farm yapıyor. Support herona ward bastır karsı foresta. 2-3 gank at o adam neyi kasıyor ? istedıkten sonra takımca oyna adamı her sekılde kastırmazsın. sonra neymıs pred yer bitirirmiş. senın gıbıler oyunu izlerse pred degil. Nymp de yer bitirir. ( sozum sana degil anlayan anlamıstır.) bana halen hero farkından bahsetmeyın. Karsıdakı heronun antisini almakla iş bitmiyor. Carry heronun olmasıylada iş bitmiyor. free ler genelde carry hero alıyor diyorsun peki 5 carry hero secen takım sence takımmıdır ? ya da player mıdır ? sadece oyunu bilmeyen topluluktan baska bisey degildir. benım oynadıgım hıcbır macta 2 carryden fazla hero olmamıstır. Bız her seferınde takım ıcı sorarız. Hangı hero lazım takıma. kımler support alsın kim carry alsın. kim tanklık yapsın. Takımda yanlıs hero varsa hemen degişttiririz. Oyun takım oyunu + karsı takımdakı heroların neler yapabılcenı dusunup ona gore hareket etmen gerekır. Carry herolarını kastırmamamk ıcın bıseyler yapcaksın. Forest kasan herosu varsa Foreste es gecersen veya ganklamazsan tabıı kı adam Forestda farmını atar gider buildini yapar oyun gg.

Free oyuncuların geneli zaten oyunu bilmeyen merak eden kısım. Bende cok denk geldim. Adam karsıdakı Carry heroyu goruyor. Misal Filint. ben sahıt oldum. Sırf adamın ultisi ıcın o heroyu alıyorlar. Neden ? son vuruslar ıcın. Bu mu playerlık ? adamların cogu ölmemek ıcın oynuyor. Gerıde beklerler. Ozellikle range heroysa 1 adam alabılırsem alayım hemen kacayım. Zaten oyunda takım oyunu oynayan nadirdir. Clanlar veya Arkadas toplulugu olarak gırenler. Örnek biz 4 arkadas gırdık sadece tek yabancı vardi adamın kd normaldi. adamdan support hero almasını ıstedık ama adam gitti Mb yi aldı. sanarsın kı pro adam. bız dogal olarak 1 carry almayıp supporta donduk ki adam Carry heroyla tek amacı yapabildigi kadarıyla kill yapmak ve ölmemek. adam macı yenmis yenmemis onemli degil. adamdakı mantık bu. Bu playerlık degıldır. bu pro oldugunuda gostermez. kesınlıkle bu adam cogu macta aynı steal oynuyor. takım oyunundan haberı yok. tek derdi kill + ölmemek.

Birileri mmr den kd den bahseder ya. Sadece adam öldürmek ve ölmemek ıcın oynayan tiplerden baskası degildir. Ben yeri geldi Support heroyla 0-10 gittigimi biliyorum. ama o macı takımıma kazandırmayıda biliyorum. Cunku gorevın neyse yaparsa oldugun rakam onemli degildir. Benım Forest herom ölmeden Farmını yapardı. Forestte her alana wardımı basardım. Kongoru es gecmez wardsız bırakmazdım. karsı foresta ward basmak ıcın çok öldüm ama basardım. Karsıda invis hero mu var. Anti wardsız dolasmazdım. Ama item yapamazdım ve rahat ölürdum ama ne olurdu o macı alırdık. Sorun 10 kere ölmem mi ? benım ıcın sorun degil. 10 kere öldügüm halde takımım bana gj yazıyorsa bu yeterlidir.

bazılarıda gelir burda come 1 vs 1 oyunda genelde cok noob yazar come 1 vs 1 genelde herkesın verdigi cevabı bende yazayım. go play barbie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 13 Eylül 2011; 2:18:42 >

• Beyler burda böyle tartışcağınıza gidin münezaralara felan katılında bir işe yarasın bari kompozisyon gibi cevap yazıyosunuz maşallah :D
  • Benim demek istediğimde o işte, F2P'lar alıyor 5 carry hadi kazanabiliyorsan.(o 5 carry li takımın içinde olduğumu varsayıyorum) O flint yok mu abi o flint ya yeter her el alırlar mı ya. Oynayamıyorlarda abi mid i bırakıyoruz adam feedliyor 15 de cc atıyor. Böyle birşey olamaz ya. Sen büyük ihtimal arkadaşlarınla oynuyosun ben genelde ark larla oynuyorum ki onlarda kafalarına göre mmr leri düşük bana mmr gelmediği için öylesine takılıyorum. Solo attımı bazen şansıma senin gibi takımlar geliyor heroları ortak seçiyoruz ama genelde herkes kafasına göre. O yüzden hızlıca mmr yükseltip senin gibi bir takıma denk gelmeye çalışıyorum ama işte dediğim F2P bir acc la oynarken öyle senin gibi bir takıma denk gelicek adam çoooook zor. Hepsi feederlara denk geliyor. O yüzden bana F2P çok berbat geliyor. Ward'da çok önemli, ark lara her zaman ward dikin diyorum başta diyorlardı ki bana ward neymiş oyunu kazanmamız ward a mı bakar. Abi kaç kere anlattım, gank yemezsin,adamı görüp gank atarsın böylelikle oyun kazanırsın. Ward dikmiyor gank yiyior hep ohooo beyler cc at 15. Gelde sövme en sonunda anladılar da öyle koyuyorlar artık oda Rune Spotlarına ffs. Koyucan her yere abi 100g demicen koyucan. Adamların ormanına bi koyuyosun 3-4 tane hobaaaaaaa lets party

• quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

quote:

quote:

Haha Badass pack süper bende bayılıyorum. Bende de bütün annonsırlar var bi o yok.

F2p ile B2p aynı diyen arkadaşlar cevaplarını almışlardır umarım.

Edit: Abi tabiki oyun içinde eşit olacak. Ama hero farkı olacak. Mesela o hafta adamda vodoo jester açık adam onu almış. Bizim legacyde istediği bi hero alabilir diyelim ki Predator almış. Predator vj yer bitirir. Adam istesede predator oynayamıycak ama. Yani hero farkı var. Hero eşitsizliği var. Üstelik Legacy olupda F2p'ler ile oynayan görmedim ben daha. Üstelik all pickde eğer eşit olmazlarsa adamların win almak gibi bi lüksü olamaz.

Bir cevap almama gerek bile yok. Burda anlama konusunda sorun yasayan ben degilim Senın zaten yazdıgın seylerden cok acık belli oyunu tek düze oynadıgın. Neymis pred vj yi yer bitirirmiş Şaka mısın sen ya ? oyun heroya bakmaz önce bunu ögren. Oyun playerlıgına ve item buildine bakar En önemlisi oyun takım oyunudur. karsıda 10 tane pred olsun isterse takım oyununu oymazsan bi bok yapamazsın. Vj ile cok kez predi surundurdum.Süründürenleride cok gordum. Daha bana hero farkından yazıp durmussun. sacmalamaktan baska bisey yapmıyorsun. ne hero farkı ya ? adam support hero ile en saglam carry herolardan Chronosu aglatıyosa bu hero farkı degil Player farkıdır. Önce oynadıgın oyunu ögren sonra gec bişiler yaz. gene farkyapmaz yazsanda aynı seyleri sacmalar durursun. Hon da sizin gibiler cok. Neymis hero farkı. Adam gidio en saglam Carry heroyu alır. veya en saglam tankı. sanarkı bende bu hero var mac benım ondan sonra oturur aglar

legacy ve f2p konusunda zaten bişey demeye gerek yok. Anlama sorunu olan kısıler biz ne kadar anlatsakda anlamayacak. daha gecmıs aynı sacmalıklardan bahsedip durmuslar.

Gel istediğin zaman istediğin yerde. 1 v 1 , 5 v 5 hiç farketmez. Bilen biliyor beni. Sen dediğimi anlamamıssın. Ben 1 v 1 den bahsetmiyorum. Oyun içinde bahsediyorum 5 v 5 'den bahsediyorum. Pred carry oluyor, vj support bilmem anlarsın belki. Çok gördüm senin gibi bilmiş konuşupda 1400 mmrdan yukarı çıkamayanları.

Kim bilir dota bile oynamamıssındır ki kalkıp bana hero farkından bahsediyorsun kalkıp bana 1 vs 1 diyosun. belli daha cocuksun. Bi kere Hon 1 vs 1 lik bir oyun degil birisine gel 1 vs 1 dedıgın zaman adam sana gotuyle güler. 2. senın gıbı cocukların anlıyacagı ve barıncagı bir oyunda degil hani. Daha hon un Takım oyunu oldugunun farkında degilsin. Hon tek kisilik bir gösteri degildir. bide bana mmr den bahseden ufaklık 1400 mmr dedıgın herseyi senın mmr olarak görmen normal. 1650 mmr deydım kı cogu oyun kayıt olsaydı zaten 1700 leri gectiydim. ama hıc iplemem mmr olayını.Ayrıca mmr benı baglamaz ilgilendirmez. 1728 mmr varken ve 2.5 k oyunum ve 1.17 kd varken ki ben sadece takım olarak arkadaslarla zevk alarak oynardık. oyun free olduktan sonra oylesıne takılmaya basladım takılcak halide kalmamıstı zaten. isterse mmr 1200 olur isterse kd 0.3 olur bu seni baglamaz. benide ilgilendirmez zaten. benım ıcın tek olan oynadıgım oyundan zevk almak. Sizin gibi gidip belli herolar secip tek kisilik oyun oynamayız. 1800+ larla hayatında kac kere mac attın ? Atmadıgın zaten belli. hadi canım senın gibi biseyden anlamayan coluk cocukla ugrasamam hadi sen önune gelene 1 vs 1 de adamlara eglence cikar. sana ancak gotleriyle gulerler.

Güldürdün beni.

Seninle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Tartışma'nın insani bir şekilde nasıl yapılacağından haberin bile yok. Ergen sinirlerine sahip çıkamıyorsun. Altta kaldığın zaman insanları aşağılayarak yukarı çıkabilceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun bu seni daha da küçültür. Anladığım kadarıyla da gerçek hayatta kaybedenleri oynuyorsun. Ben yukarıda sadece 1 v 1 demedim yanına bilerek ekledim 5 v 5 diye honun takım oyunu olduğunu bildiğim için. Ayrıca Dota'da çok iyi oynarım HoN'da ki ikisini de toplasan 2 senedir oynuyorum ve her gün 1800+ mmrlı adamlarla oyunlar atıyorum. Oyunda AMY Clanı vardır HQT clanı vardır girip ordaki birine beni sorabilirsin. İstersen forumda MoonBless'e de sorabilirsin nasıl oynadığımı o sana anlatsın. Üstelik yaşım 18. Her gün dışarı çıkıyorum. Keyfime bakıyorum. Kızlarla geziyorum, kafamı dağıtıyorum. Yani senin burada konuştukların beni pek ilgilendirmiyor. Dediğim gibi MoonBless sor anlatsın sana.

Edit: Ben yukarıda ki hero benzetmesini 5 v 5 oyun içinde yaptım. Çoğu arkadaş yanlış anlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sailyn -- 13 Eylül 2011; 14:35:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haha Badass pack süper bende bayılıyorum. Bende de bütün annonsırlar var bi o yok.

F2p ile B2p aynı diyen arkadaşlar cevaplarını almışlardır umarım.

Edit: Abi tabiki oyun içinde eşit olacak. Ama hero farkı olacak. Mesela o hafta adamda vodoo jester açık adam onu almış. Bizim legacyde istediği bi hero alabilir diyelim ki Predator almış. Predator vj yer bitirir. Adam istesede predator oynayamıycak ama. Yani hero farkı var. Hero eşitsizliği var. Üstelik Legacy olupda F2p'ler ile oynayan görmedim ben daha. Üstelik all pickde eğer eşit olmazlarsa adamların win almak gibi bi lüksü olamaz.

Bir cevap almama gerek bile yok. Burda anlama konusunda sorun yasayan ben degilim Senın zaten yazdıgın seylerden cok acık belli oyunu tek düze oynadıgın. Neymis pred vj yi yer bitirirmiş Şaka mısın sen ya ? oyun heroya bakmaz önce bunu ögren. Oyun playerlıgına ve item buildine bakar En önemlisi oyun takım oyunudur. karsıda 10 tane pred olsun isterse takım oyununu oymazsan bi bok yapamazsın. Vj ile cok kez predi surundurdum.Süründürenleride cok gordum. Daha bana hero farkından yazıp durmussun. sacmalamaktan baska bisey yapmıyorsun. ne hero farkı ya ? adam support hero ile en saglam carry herolardan Chronosu aglatıyosa bu hero farkı degil Player farkıdır. Önce oynadıgın oyunu ögren sonra gec bişiler yaz. gene farkyapmaz yazsanda aynı seyleri sacmalar durursun. Hon da sizin gibiler cok. Neymis hero farkı. Adam gidio en saglam Carry heroyu alır. veya en saglam tankı. sanarkı bende bu hero var mac benım ondan sonra oturur aglar

legacy ve f2p konusunda zaten bişey demeye gerek yok. Anlama sorunu olan kısıler biz ne kadar anlatsakda anlamayacak. daha gecmıs aynı sacmalıklardan bahsedip durmuslar.

Gel istediğin zaman istediğin yerde. 1 v 1 , 5 v 5 hiç farketmez. Bilen biliyor beni. Sen dediğimi anlamamıssın. Ben 1 v 1 den bahsetmiyorum. Oyun içinde bahsediyorum 5 v 5 'den bahsediyorum. Pred carry oluyor, vj support bilmem anlarsın belki. Çok gördüm senin gibi bilmiş konuşupda 1400 mmrdan yukarı çıkamayanları.

Kim bilir dota bile oynamamıssındır ki kalkıp bana hero farkından bahsediyorsun kalkıp bana 1 vs 1 diyosun. belli daha cocuksun. Bi kere Hon 1 vs 1 lik bir oyun degil birisine gel 1 vs 1 dedıgın zaman adam sana gotuyle güler. 2. senın gıbı cocukların anlıyacagı ve barıncagı bir oyunda degil hani. Daha hon un Takım oyunu oldugunun farkında degilsin. Hon tek kisilik bir gösteri degildir. bide bana mmr den bahseden ufaklık 1400 mmr dedıgın herseyi senın mmr olarak görmen normal. 1650 mmr deydım kı cogu oyun kayıt olsaydı zaten 1700 leri gectiydim. ama hıc iplemem mmr olayını.Ayrıca mmr benı baglamaz ilgilendirmez. 1728 mmr varken ve 2.5 k oyunum ve 1.17 kd varken ki ben sadece takım olarak arkadaslarla zevk alarak oynardık. oyun free olduktan sonra oylesıne takılmaya basladım takılcak halide kalmamıstı zaten. isterse mmr 1200 olur isterse kd 0.3 olur bu seni baglamaz. benide ilgilendirmez zaten. benım ıcın tek olan oynadıgım oyundan zevk almak. Sizin gibi gidip belli herolar secip tek kisilik oyun oynamayız. 1800+ larla hayatında kac kere mac attın ? Atmadıgın zaten belli. hadi canım senın gibi biseyden anlamayan coluk cocukla ugrasamam hadi sen önune gelene 1 vs 1 de adamlara eglence cikar. sana ancak gotleriyle gulerler.

Güldürdün beni.

Seninle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Tartışma'nın insani bir şekilde nasıl yapılacağından haberin bile yok. Ergen sinirlerine sahip çıkamıyorsun. Altta kaldığın zaman insanları aşağılayarak yukarı çıkabilceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun bu seni daha da küçültür. Anladığım kadarıyla da gerçek hayatta kaybedenleri oynuyorsun. Ben yukarıda sadece 1 v 1 demedim yanına bilerek ekledim 5 v 5 diye honun takım oyunu olduğunu bildiğim için. Ayrıca Dota'da çok iyi oynarım HoN'da ki ikisini de toplasan 2 senedir oynuyorum ve her gün 1800+ mmrlı adamlarla oyunlar atıyorum. Oyunda AMY Clanı vardır HQT clanı vardır girip ordaki birine beni sorabilirsin. İstersen forumda MoonBless'e de sorabilirsin nasıl oynadığımı o sana anlatsın. Üstelik yaşım 18. Her gün dışarı çıkıyorum. Keyfime bakıyorum. Kızlarla geziyorum, kafamı dağıtıyorum. Yani senin burada konuştukların beni pek ilgilendirmiyor. Dediğim gibi MoonBless sor anlatsın sana.

Edit: Ben yukarıda ki hero benzetmesini 5 v 5 oyun içinde yaptım. Çoğu arkadaş yanlış anlamış.

İstesende Zaten polegime giremezsin.

1. Yasın kurtarmaz zaten.

2. Oyunu tek düze oynayan kısılerle oyun hakkında tartısmaya bile girmem. Oyun hakkında Ben kendi dusuncemi yansıtırım baskasının dusuncesi oyun uzerıneyse o kendi zevkidir, kendi düşüncesidir. Herkesin Renk ve zevkleri aynı olmak zorunda degildir. Ben Sarısından hoslanıyorum diye sen sarısın sevmek zorunda degilsin ama benım yaptıgım yoruma saygısızlık yapıyorsa gerekeni yazarım. Zaten saygısızlık yapan ınsanın kisiliginde sorun vardır. veya yasında

3. ben Oyunun legacy ve f2p durumu ile kendi dusuncemi yazarken ayrıca baska biriyle bu konuda tartısırken sen kalkıp yırtık dondan çıkar gibi sacmalamaya baslayan kiside sensin

4. 2 kisi Forumda bir oyun hakkında bır konu uzerınde tartısıyosa ( misal Legacy - f2p durumu ) Karsılıklı yorumlara saygı gosterıp kendı dusuncenı yansıtmalısın. ( senın gibi yok boş konusuyor. yok çok bilmiş yok mantık yok. vb. bu tarz yorumlar beni degil senı düşürür senin kişiliginin ne kadar bozuk oldugunu yansıtan ögelerdir. Daha Insanların dusuncelerine karsı direk kendını savunma modunu alıp yorum yapmaya calısıyorsun sonra gecmıs burda aynı sekılde sacmalamaya devam edıyorsun. )

5. Bu forumda insanlarda ki bariz sey oyun savunması. sankı oyunu kendi yazmıslar gibi oyunu savunma moduna sokarlar kendilerini. insaların kendi dusuncelerine saygı gostermeyi bilmeyen toplulukdan ibaret. Sende o kesimden birisin.

6. Ergenlık sinirleri dedigini ben geceli seneler oldu. Ergen olan sensin ve bazı seyleri kaldıramayıp alta dusmemek ıcın ugrasan sensin O kısım beni zaten baglamaz. Senın ergenlık sorunlarınla zaten ugrasamam.

Daha fazla Alıntı yapmaya ugrasma. hem Bolum hem Forum acısından pek iyi bisey degil.

Ben gereken dusuncemı yazdım soyledım. Tekrar belirtiyorum. Bana göre Legacy ve f2p ler eşit konumda. Bu benım kendi dusuncem. Sen katılmak zorunda degilsin. bu dusunceme saygı duymayı bılmıyorsan susacaksın. Susmayıp Alıntılara devam edeceksın benden sana tavsiye Doktor randevularını kacırma

Bır ınsanın dusuncesıne karsı yorum yapmanın baslangıcı o tarz degıldır.

X sahıslı kısı Bır oyun hakkında yorum yapıyorsa eger. " Sen oyle dusunebılırsın ama ben katılmıyorum bana göre ................... "

Bana göre Kelimesi insanın kendı Yorumunun kendi dusuncesinin baslangıcıdır.

Kalkıp senın gıbı " boş konusuyor. Oturdugu yerden atıyor yok Mantıksız. Yok gereksiz. Yok çok bilmişlik." Asıl bunlar insanı karsıdakı ınsanlar önunde dusuren yorumlardır.

BİR İNSANIN KENDİ DUSUNCESİ ONUN ÇOK BİLMİŞ OLDUGU ANLAMINA GELMEZ.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 13 Eylül 2011; 15:44:30 >

• Kendinle çelişiyorsun farkında mısın? Ben mi girdim araya sen mi girdin?

Sen başkasıyla konuşurken ben araya girmişim demişsin. Dikkatini çekerim biz güzelce burda konuşurken sen benim mesajımı alıp alıntı yaptın.

Kendi yapılan yoruma saygısızlık yapana gerekeni yaparım demişsin. Ben insancıl bir şekilde tartışırken sen başkalarının düşüncesine saygı duymayıp insanları aşağılamayı seçiyorsun.

Karşılıklı yorumlara saygı göstermekten bahsediyorsun ağzını ilk bozan sensin. Sen sürekli küfürler ederken aşağılarken benim dediğim sadece boş konuştuğun ve çok bilmiş olduğun ki yorumların bunu kanıtlıyor. Başkalarının düşüncelerini kabul etmiyorsun. Onlarla alay etmeyi seçiyorsun.

Oyunu kendi yazmışım gibi savunduğumu söylüyorsun yaklaşık 4 sayfadır s2 games'e demediğim laf kalmadı. 4 sayfa öteye gitmeye bile gerek yok sen bu sayfanın en başına git görürsün.

Valla insan başkasında aradığı şeyleri önce kendinde aramalıdır.

Ayrıca akıl yaşta değil baştadır ki senden daha zeki olduğumu düşünüyorum ki yaptığın yorumlar bunu kanıtlar şekilde. En son yazdığın mesaj ise gene sinirle yazılmış bir mesaj. Kendini boşuna yorma güzel kardeşim.

Sana iyi forumlar, iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sailyn -- 13 Eylül 2011; 16:31:56 >

• quote:

Kendinle çelişiyorsun farkında mısın? Ben mi girdim araya sen mi girdin?

Sen başkasıyla konuşurken ben araya girmişim demişsin. Dikkatini çekerim biz güzelce burda konuşurken sen benim mesajımı alıp alıntı yaptın.

Kendi yapılan yoruma saygısızlık yapana gerekeni yaparım demişsin. Ben insancıl bir şekilde tartışırken sen başkalarının düşüncesine saygı duymayıp insanları aşağılamayı seçiyorsun.

Karşılıklı yorumlara saygı göstermekten bahsediyorsun ağzını ilk bozan sensin. Sen sürekli küfürler ederken aşağılarken benim dediğim sadece boş konuştuğun ve çok bilmiş olduğun ki yorumların bunu kanıtlıyor. Başkalarının düşüncelerini kabul etmiyorsun. Onlarla alay etmeyi seçiyorsun.

Oyunu kendi yazmışım gibi savunduğumu söylüyorsun yaklaşık 4 sayfadır s2 games'e demediğim laf kalmadı. 4 sayfa öteye gitmeye bile gerek yok sen bu sayfanın en başına git görürsün.

Valla insan başkasında aradığı şeyleri önce kendinde aramalıdır.

Ayrıca akıl yaşta değil baştadır ki senden daha zeki olduğumu düşünüyorum ki yaptığın yorumlar bunu kanıtlar şekilde. En son yazdığın mesaj ise gene sinirle yazılmış bir mesaj. Kendini boşuna yorma güzel kardeşim.

Sana iyi forumlar, iyi eğlenceler.

yok sende kesinlikle kisilikte bi problem var.

1.

Senın alıntı aldıgım msj ın ve benım yorumum :

Yok ben sana gerçeği söylüyorum. Kazıklanıyoruz. Kim bilir belki dota2 açılınca oyunu kapatırlar. Şu hon adam gibi bi şirketin elinde olsa dota2 falan dinlemez alır başını gider.

Kazıklanıyoruz degil zaten kazıklandın. Bunu yeni anlamana gerek yok. Su an F2p oyuncular bile senınle aynı seviyede. Onu gec evet oyunun sunucusuna ddos saldırı yapılıdıgında da boyle olmustu hatta daha fenaydı ama ne kadar saklasalarda acıklama yapmasalarda forumda cogu kisinin dusuncesi su an saldırı yedigi. Zaten bu acık belli durmadan server düşüyor. oyundayken bile. mm sürekli çökme durumunda.

firmanın kalitesizligi cok belli. Saldırılara güvenlik alamıyor önüne gecemiyor. Forumda s2 ye küfür yagdırılıyor, cogu s2 nın oyunlarının oynanmayacagını hatta oyunu silenlerin yazıları var ama firma hiçbirşey yapamıyor. s2 cok zayıf bir ekip e sahip. ilk ddos saldırısında sonra zaten oyunu adam gibi fixleyemediler ki. adamlar durmadan hero cıkarma derdinde. sen bana hero cıkarsan ne olcak ? oyunun oynamıyor ki cıkardıgın heroya bakalım. hero cıkarmayı bırakda adam gibi oyununu fixle

Bu yorumda sana yapılan hakaret veya ters bir kelime ben göremedim ? Gören var mi acaba ? Senın yorumuna bende dusuncemi ekledim? sen kazıklanıyoruz dedım bende evet kazıklandın dedım ve s2 nın rezaletlerinden bahsettım ? bunda sorun ne ? Sana karsı bi tavır mı sergiledim ? veya senın sahsına karsı hakaret mi yaptım ?

2.

Ben moonbless ile legacy - f2p konusunda tartısırken araya giren sendin ve kendını kucuk dusuren lafları soyleyende sendın ? Araya giren benmıyim yoksa sen mi ? Araya girmenede bişey demedim ama yaptıgın yorum yanlış Önce karsındakı ınsanlara Saygı duyarak Yorum yapmayı ögren. Hele ki karsındakı senden 10 yas buyuk biriyse.

3.

" senden daha zeki olduğumu düşünüyorum ki " Zaten yazdıgın bu söz ile Kendi seviyenı cok rahat gosterıyosun. Karsındakı ınsanlardan kendını yuksek tutmaya calısman sana bir fayda getirmez.

Ayrıca konuyu daha fazla uzatma dedıkce aynı sekılde tartısmaya devam edıyorsun. Benım normal sozlerim bile bu kadar rahatsız edıyorsa seni, Yorum yapmak zorunda degilsin.

Benım dusunceme katılmak zorunda degılsın Guzel kardesım. Ama once yorumlara karsı nasıl cevap vermen gerektigi ögren. Gereksiz tartısma ıcın kusura bakmayın. Uzatmadan kapansın konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahTHammeR -- 13 Eylül 2011; 18:08:14 >

• Valla konuyu uzatan ben değilim sensin. Ayrıca sen benim mesajımı alıntı yaptıktan sonra bir dolu mesaj daha atmışsın ben onun hakkında bahsettim. Ben sana polemiğe girmek istemiyorum dedim sen devam ettin. Herkes neyin ne olduğunu biliyor bu konuda konuş kendi kendine.
  • quote:

Valla konuyu uzatan ben değilim sensin. Ayrıca sen benim mesajımı alıntı yaptıktan sonra bir dolu mesaj daha atmışsın ben onun hakkında bahsettim. Ben sana polemiğe girmek istemiyorum dedim sen devam ettin. Herkes neyin ne olduğunu biliyor bu konuda konuş kendi kendine.

Gerek yok artık kendı kendime konusmama. Bu son msj ım zaten baskada kesinlikle cevap vermem. Son ekliyecegim sey senin ergenlik baya sıkıntılı. Kendini ezdirmemek ıcın halen cabalıyorsun. Bazı seyleri kaldıramıyorsun ve altta kalmamak ıcın baya çaba sarfediyosun. Kisiligin oturmamıs. Ben olayı tatlıya baglamak acısından Forumadakı arkadaslara bile gereksiz tartısma ıcın ozur diledim. ve sana Adam gıbı olan biteni acıkladım. Ben senın yorumuna dusuncemı yazdım. Sonradaki yorumlardan bahsetmıssın ki Sonrakı yorumlarım zaten senle alakalı degil. Moonbless le tartısırken sen cıktın ortaya. Zaten kişiligi oturmus bir insan olsaydın eger Benım yazıdıgım yoruma karsılık. Adam gıbı " Biz birbirimizi yanlıs anlamısız uzatmaya gerek yok " gibisinden bir yorum beklerdim ama sende o kapasite mevcut olmadıgından boyle birşeyi beklemekte pek mantıklı degil.

Gereksiz bir tartısma için ne buyuklerıne saygısızlık yapmaya deger. nede kucuklerini kırmaya. Özür dilemek bir insanı kucultmez. Tam tersine Ne kadar büyük oldugunu gösterir. Tabii ki Aile Terbiyesi cok önemli bu konuda.

iyi forumlar.

• quote:

quote:

Valla konuyu uzatan ben değilim sensin. Ayrıca sen benim mesajımı alıntı yaptıktan sonra bir dolu mesaj daha atmışsın ben onun hakkında bahsettim. Ben sana polemiğe girmek istemiyorum dedim sen devam ettin. Herkes neyin ne olduğunu biliyor bu konuda konuş kendi kendine.

Gerek yok artık kendı kendime konusmama. Bu son msj ım zaten baskada kesinlikle cevap vermem. Son ekliyecegim sey senin ergenlik baya sıkıntılı. Kendini ezdirmemek ıcın halen cabalıyorsun. Bazı seyleri kaldıramıyorsun ve altta kalmamak ıcın baya çaba sarfediyosun. Kisiligin oturmamıs. Ben olayı tatlıya baglamak acısından Forumadakı arkadaslara bile gereksiz tartısma ıcın ozur diledim. ve sana Adam gıbı olan biteni acıkladım. Ben senın yorumuna dusuncemı yazdım. Sonradaki yorumlardan bahsetmıssın ki Sonrakı yorumlarım zaten senle alakalı degil. Moonbless le tartısırken sen cıktın ortaya. Zaten kişiligi oturmus bir insan olsaydın eger Benım yazıdıgım yoruma karsılık. Adam gıbı " Biz birbirimizi yanlıs anlamısız uzatmaya gerek yok " gibisinden bir yorum beklerdim ama sende o kapasite mevcut olmadıgından boyle birşeyi beklemekte pek mantıklı degil.

Gereksiz bir tartısma için ne buyuklerıne saygısızlık yapmaya deger. nede kucuklerini kırmaya. Özür dilemek bir insanı kucultmez. Tam tersine Ne kadar büyük oldugunu gösterir. Tabii ki Aile Terbiyesi cok önemli bu konuda.

iyi forumlar.

Öncelikle ben ailemden gayet iyi terbiye aldım. Aileme laf atmaya çalışırsan bu konu daha da uzar haberin olsun. Madem büyüksün, büyük gibi davran. Konuşma şekline falan bir bakar mısın lütfen? Benim bildiğim olgun insanlar başkalarını küçümsemeden tartışmaya girer. İnternette yaşını büyük göstermenede gerek yok. Çünkü yaşı büyük bir insanın başkalarıyla bu şekilde tartıştığını ben görmedim. Özellikle internet ortamında. O yüzden sana inanmıyorum. Ayrıyetten ben ergen değilim. Suçlu olmadığım şey için de özür dilemem. Maşallah iyi kıvırdın sende ha. Benim yukarıda dediklerimi aynen copy paste. Tebrik ederim.

Dipnot: Akıl yaşta değil baştadır. Bu yaş olaylarına da pek takılma.

Hadi kal sağlıcakla.

• quote:

quote:

quote:

iyi forumlar.

Öncelikle ben ailemden gayet iyi terbiye aldım. Aileme laf atmaya çalışırsan bu konu daha da uzar haberin olsun. Madem büyüksün, büyük gibi davran. Konuşma şekline falan bir bakar mısın lütfen? Benim bildiğim olgun insanlar başkalarını küçümsemeden tartışmaya girer. İnternette yaşını büyük göstermenede gerek yok. Çünkü yaşı büyük bir insanın başkalarıyla bu şekilde tartıştığını ben görmedim. Özellikle internet ortamında. O yüzden sana inanmıyorum. Ayrıyetten ben ergen değilim. Suçlu olmadığım şey için de özür dilemem. Maşallah iyi kıvırdın sende ha. Benim yukarıda dediklerimi aynen copy paste. Tebrik ederim.

Dipnot: Akıl yaşta değil baştadır. Bu yaş olaylarına da pek takılma.

Hadi kal sağlıcakla.

Evet gayet net goruyorum Aile terbiyeni süper. İstedıgın kadar uzat sorun degil. Bu cocuk parkında senın gıbı 100 lercesi gelip gecti onumden. Alıskınım sorun degil. Pek zoruna gıtmıs dedıklerım kı baya uzattın bu konuyu. Belli bazı seyleri kendıne yediremiyorsun. Ezilmek pek zoruna gidiyor hehalde. Isım gucum bittide sana kimlik fotokopisi gondercem ? Bir laf ezberlemissin 10 yorumda aynı kelime. Neymis Akıl yasta degilmis Bastaymıs. Sendeki Akıl felan degil. Sendeki Ukala tavır, Terbiyesizlik, Kendini ezdirmeme cabası. baska bir kelime yazamıyorsun cunku. Bu kadar aciz duruma dusunce insan yazacak birsey bulamıyor. ne yapsın. Benım senın kadar kıvırma becerim yok. senın kadar yetenekli degilim bu konuda. Ayrıca Sanal ortamda veya Real ortamda istedıgım gıbı konusurum. sana mı sorcam nasıl konuscamı ? Bıde ınanmıyorum yazmıs valla mı ? cidden mi ? ben senın bu yorumundan sonra 18 yasında olduguna bile inanmıyorum. 12 yasındakı cocuktan hiçbir farkın yok.

Neyse sen sadece zaman kaybısın. hadi cevap bekliyorum yedirme kendıne bazı seyleri. hemen acilinden yaz. okuyunca yerinde duramazsın sen sımdı Cocuk parkının yeni üyesine bol yorumlu gunler.

• Benim dediklerimi sürekli copy paste yapıyorsun. Tebrik ederim.

Hadi canım hadi yol al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sailyn -- 14 Eylül 2011; 16:44:22 >
  • Bu hafta herolar çok süper. Monkey King falan var demin ilk defa oynadım. Skillerden kaçman falan aşırı eğlenceli hero. Bir de oyun lategame e kadar gitti. Aşırı zevkli oyundu.
  • ekleyin bakalım beni skype Levradus
  • slm arkadaslar

canı az kalınca kendi mood yada tower ini kırıyorlar ya buna denied diyorlar ha işte bunu hangi tusla yapabilirim. yardımınız için tesekkur ederim.

insallah biri çıkarda bu konuda bir rehber hazırlar.

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: binali

slm arkadaslar

canı az kalınca kendi mood yada tower ini kırıyorlar ya buna denied diyorlar ha işte bunu hangi tusla yapabilirim. yardımınız için tesekkur ederim.

insallah biri çıkarda bu konuda bir rehber hazırlar.

kolay gelsin

a ya basıp towera tıklayarak
  • oyunu oynayan varsa bana ulaşsın belki oynarız arkadaşlar oyun içi ismim poweofhand bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

MM çöküşlerde, Cuma günü 4 saatlik bakımı 11 saat e kadar ertelediler ya daha ne diyim. Çoğu kişi şikayetçi oldu bir Cuma günümüz var tatil olarak onuda mahvettiniz gibisinden. Onu geçtim bugün gene oyun sabah dolu idi bayağı sonradan çöküşlere geçti halen yok oyun. Millet isyanlarda adamlar haklı abi şu oyunu bi fixleyemediler, kimileri yeni bir DDos atağımı başladı felan, henüz bir açıklama yok bugün ile ilgili. Sanırım para veripte bu kadar berabat bir hizmet alınan tek şirket s2'dir.(Eskiler için diyorum)

Bu oyun yanlış ellerde fakat uzun süre daha ömrü var. Belki satarlar ilerde belki kendileri devam eder ne olacağı belli değil. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.

Oyun s2 deyken oynanmaz. sürekli mm lerin çökmesini gec hadi. oyundayken kopmaları gec. o kadar oynuyoruz kazanmak ıcın cabalıyorsun ve cogu oyun kaydolmuyor bile. bosuna oynamıs oluyorsun. Hon su an felaket durumda. Firma degismeden ilerde degil 10 sene sonra bile belki bu durumdan kötü olur. s2 gordugum en kalitesiz iş beceremeyen firma. forumlarında olsun, oyun içinde olsun s2 ye edilen küfürler, hakaretler daha binlercesi ama adamlar umursamıyor bile. adamlar ben paramı kazanımda millet naparsa yapsn.

Ea kurtaramadıysa kimse kurtaramaz oyunu.Yani kısacası S2 ye muhtacız

• Bu konuda hiç kimse çıkıp ta F2p Legacy eşittir diyemez.İsterseniz bunu deneyle açıklayalım;

-Bir tarafta 1932 PSR li ben
    -Bir tarafta gene 1932 PSR li F2P hesap(yok öyle bir dünya ama olsun hadi)

+Ben bu oyuna 1.5 yılda 400 dolar gömmüşüm her hero her avatar her announcer her taunt açık mor rengimi almışım 5 tane özel ikonumla takılıyorum
    +Karşıdakinda hiçbir shop itemi yok

+Buraya kadar herşey eşitti şimdi oyuna gelelim;

+Basit bir örnekle açıklıyım Karşı taraf F2P ve listesinde 15 hero var.1900 barajındaki biri heroyu seçerken aldığı herodaki role bürünür doğal olarak.Bakınız arkadaşımız free list de nerfine rağmen kuvvetli bir hero olan RA almış.Ra kuvvetli bir tank-dps-str herosu ve genelde olduğu gibi solo mid gidecek trinket + 2 potla (lane gidebilir buckler + pot + trinketle)
    +Ra seçilince(4-5 saniye kala seçer genellikle çünkü takımdaki feeder F2P kardeşlerimiz rayla feedlemek için akorttadır.)ben gayet mutlu bir biçimde magebane seçerim.

+Solo mide ra gelir ancak ne yazıkki farmlayamaz.Neden mana yok + bana vurabileceği bir skili yok(blink)yani tek şansı ignite dan gelen dps dir.Bunu mystic vestments(+5magic armor) kasarak önlerim.ortada gayet güzel farmlarım gank gerektiğinde (karşıda mutlaka manası bitik bir pyromancer vardır)kilimi alırım

+Ra base atar mana doldurur gene manası biter.Gank yapsa bile ölürse tekrar doğamaz hem gold hemde zaman kaybeder farmı gecikir.Helm shaman yada life regensiz bir ra ise herkes için kolay lokmadır(health regeni zaten nerflendi yeterince)

Yani kısaca magebane oturur güzelce takıı carryler hızlıca runed + brutalizer+whisperingi kasar sonrasi zaten çoktan belli bir maç olur.

Özeti:F2p ile legacy bir olamaz çünkü f2p seçilen bir heronun karşısındaki legacy adamın antisini alma ihtimali daha fazla olacağından oyuna 1-0 önde başlanır.

Örnek tek ra degil;
    nh+scout- pestilence
    ra-mb
    skill bazlı herolar(midas,valkyrie,tempest,defiler,hag vs vs )- ew yada bh
    pred+legi+armadon vs. kuvvetli tanklar-behemoth, pp, ws

Kısaca aklıma gelen bunlar.Tabiki oynanışa göre değişir magebane kasamazsa, çok fena ezer mageyi.Yada tam tersi pred kasarsa stun armor kırma vs dinlemez.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.