Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4,294,678 tane tokenim var beyler. Bir bug mı yoksa gerçekten varlar mı?
  • Hero designer falan ne oldu sizin Çok iyiydi HoN böyle herkes pro falan
  • An itibari ile psr ler eski haline gelmezse daha oyuna falan girmem,hon dan memnun olduğum için dota2 yi denemedim bile,kesinliklike gider dota2 alırım hon'uda silerim pc den.Yüksek olan psr leri düşürmüşler,düşükleride yükseltmişler,benim 1856 dan 1677 e düştü,1400 lü başka birilerininde 1550 nin üstüne çıktı,haliyle aynı oyunlara düşüyoruz ve dakika 15 olmuş adam ds ile 1 ward almadı,çıktım direk oyundan

Oyun ne için oynanır?Zevk için..
    Böyle adamlarla bu oyun oynanmaz,zevk alamayıcağımı bile bile neden vakit öldüreyim nooblarla ?Bende o yollardan geçtim,belli seviyeye gelince zaten bu psr lere çıkabildim,hallaç pamuğu gibi oyunda hergün birşey değiştiriyolar,umarım o puanlar geri gelir,benim gibi çok insanın bırakır böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

Hero designer falan ne oldu sizin Çok iyiydi HoN böyle herkes pro falan

Amacın ne senin ? Git kendi bölümünde trolle istediğin konuyu.Bu bölümüde LoL bölümüne benzetme mümkünse.Herkez istediği oyunu oynar , beğenir , savunur.Gelip buraya -hele ki hon konusuna- saçma sapan bir postla bu oyunu oynayanlarla dalga geçince tatminmi oluyorsun.Ne gereksiz insanlarsınız ya...
  • ağaç demeye bin şahit isteyen şeyleri değiştirdiler sonunda.
    birazcık adama benzedi.
    dota 2 nin ağaçlarını araklamışlar azıcık
  • Beyler oyunda hiç birinize rastlıyamıyorum tr de duruyordum aniden ban attı biri banımı aranızdan yetkili biri varsa açsın rica ediyorum "CircusIX".
  • TR channeldan ben de ban yiyorum sürekli Yeni patchlerle oyun süper olmuş ama grafikler felan gelişmiş mmrları düşürmüşler ama denge kurmak için sanırsam. Artık daha dengeli MM olucakmış. Bu arada Monarch + Ra kombosunu deneyin derim
  • Yok hani HoN LoL'ü eziyordu falan diyordunuz berbat oyun her şeyi eksik falan
  • Bence senin biraz daha kitap okuman lazım olaylara yorum getirebilme gücünün artması için. Yoksa böyle bozuk plak gibi döner durursun.
  • arkadaşlar oyuna girer ben sonradan gelirdim.
    la bi izleme modu olaydı iyiydi derdim.
    eklemişler
    gerçi onu da dota 2 den araklamışlar gibi
    ama olmuş kurcalamayalım.
  • ya yemişim oyunun dengesini,2000 den fazla maç yapmışım,bu saatten sonra nooblarla oynamam.2 gün öncesine kadar girdiğim oyunda kimse pick hakkında birşey konuşmazdı,2 carry alındıysa direk support yada str alırdım,aynı şekilde ben ne alırsam diğerleride ona göre alırdı heroları,şimdi nasıl oldu?Ya allah herkez carry,shadowblade garanti zaten her maçta var.
    Patch geldikten sonraki yaptığım 6 maçta ward alındığını hatırlamıyorum,4 keresinde zaten zephyr la oynadım,ormana girenleri görmek için kendim aldım wardlarımı Zaten normal mode mm e girmedim hiç,puan dahada düşmesin diye,casual mm oynadım bitek.
    Şu an sildim pc den hon'u,hon forum'a bakında kaç kişinin şikayet ettiğini görün,birtek ben değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

ya yemişim oyunun dengesini,2000 den fazla maç yapmışım,bu saatten sonra nooblarla oynamam.2 gün öncesine kadar girdiğim oyunda kimse pick hakkında birşey konuşmazdı,2 carry alındıysa direk support yada str alırdım,aynı şekilde ben ne alırsam diğerleride ona göre alırdı heroları,şimdi nasıl oldu?Ya allah herkez carry,shadowblade garanti zaten her maçta var.
    Patch geldikten sonraki yaptığım 6 maçta ward alındığını hatırlamıyorum,4 keresinde zaten zephyr la oynadım,ormana girenleri görmek için kendim aldım wardlarımı Zaten normal mode mm e girmedim hiç,puan dahada düşmesin diye,casual mm oynadım bitek.
    Şu an sildim pc den hon'u,hon forum'a bakında kaç kişinin şikayet ettiğini görün,birtek ben değilim.

Normal mod dediğin public ise daha fazla bişi yazmak istemiyorum.

Bu oyunda nooblar hep vardı mmrları düşürmeden önce de sonra da. Sonuç olarak herkesinki düştü değişen bişi yok. Sana arka arkaya kötü takımlar gelmiş tek şanssızlığın bu. Uzun bi aradan sonra oyuna tekrar girdim ve bence çok güzel olmuş.

• tabiki public değil...
    Match making 2 türlü değil mi?
    Normal mode/Casual mode

Kaldı ki dediğimi anlamamışsın,s2 şöyle yaptı.
    Normal mode+Casual mode puanını toplayıp 2 ye böldü,benim gibi sadece normal mod oynayan adamlar zaten 1800 ün üstüne çıkabiliyor,casual mode u 9 kere oynamışım,onlarıda oyuna yeni başlayan kuzenimle oynadım,kendim girmem !!Casual puanım 1502 idi,(1856+1502)/2=1677
    Şu an normal mode puanım 1677 ye düştü,casual puanım yükseldi(şimdi hiç oynamadığım casual puanımın yükselmesi benim ne .okuma yaradı?).
    Aynı şekilde casual puanı yüksek olanların,normal mode puanları yükseldi.Şimdi bu nooblar normal mode olarak oyuna girdiğinde aynı takıma düşüyoruz,burada şans falan yok arkadaşım,örnekleriyle anlattım zaten,patch gelmeden önceki bütün maçlar zaten 1700+ oluyordu,haliyle noob olmuyordu,şimdi artık garanti 2 noob oluyor takımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethnicity -- 11 Aralık 2011; 21:57:00 >

• General_Soul free üyelik yeni başladım fazla noob oldugum söylenmez 5-4 yaptım daha önce lol ve dota deneyimim fazlasıyla çok beraber takılalım diye düşündüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

tabiki public değil...
    Match making 2 türlü değil mi?
    Normal mode/Casual mode

Kaldı ki dediğimi anlamamışsın,s2 şöyle yaptı.
    Normal mode+Casual mode puanını toplayıp 2 ye böldü,benim gibi sadece normal mod oynayan adamlar zaten 1800 ün üstüne çıkabiliyor,casual mode u 9 kere oynamışım,onlarıda oyuna yeni başlayan kuzenimle oynadım,kendim girmem !!Casual puanım 1502 idi,(1856+1502)/2=1677
    Şu an normal mode puanım 1677 ye düştü,casual puanım yükseldi(şimdi hiç oynamadığım casual puanımın yükselmesi benim ne .okuma yaradı?).
    Aynı şekilde casual puanı yüksek olanların,normal mode puanları yükseldi.Şimdi bu nooblar normal mode olarak oyuna girdiğinde aynı takıma düşüyoruz,burada şans falan yok arkadaşım,örnekleriyle anlattım zaten,patch gelmeden önceki bütün maçlar zaten 1700+ oluyordu,haliyle noob olmuyordu,şimdi artık garanti 2 noob oluyor takımda.

Noob olunca ister istemez oyunu kaybediyorsun ve seninde puanın düşüp nooblar arasından çıkamıyorsun... Bi ekip şart

• Dotayla arasında çok fark var mı?
    Yeni başladım bende yabancılık çekermiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Dotayla arasında çok fark var mı?
    Yeni başladım bende yabancılık çekermiyim

Arada uçurum var hocam. Alışman biraz zaman alabilir.
  • Fark yok. DotA'nın aynısı 10 15 hero ve bir kaç item dışında. Sadece biraz daha hızlı.
  • Yani alışmak olarak şöyle itemların yerleri ve iconları farklı gelecektir oynadıkca alıcaksın.

Bu arada yeni yıl eventi başladı. Oynayan arkadaşlar bu eventi kaçırmasın.Bilmeyenler için yazayım.

Legacy'ler için bedava özel legacy symbol.
    Yeni gümüş yüzük symbol. 1500silver.
    Deadwood ve Keeper of the Forest alt avatar bedava. (Yoksa sizde almayı unutmayın.)
    Midas alt avatar Santa Midas. (Limited edition)
    Store %25 tüm itemlarda silver ve gold coin indirimi.
    Double coin event.
    F2P Accountlar için tüm herolar sadece $10. Bu ayın 26 sına kadar.

Çok güzel eventler gerçekten. İlk defa sevdim ben bu s2 firmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Aralık 2011; 15:07:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.