Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

bizim niye forumumuz yok gençler.Lol kadar adam toplarız dh yi ögütlesek.Gun a pm mi atsak napsak.Şöyle örgütlencekler pm atsın yada yazsın listeyi guna atalım bizim de forumumuz olsun

Bölümünüz yok cünkü LoL > HoN

The Bomb Has Been Planted

• nomad i nasıl etkili kullanabilirim ne zaman alsam adamı rezil ediyorum.

birde armadon baya sağlam heroymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

nomad i nasıl etkili kullanabilirim ne zaman alsam adamı rezil ediyorum.

fazla oynayarak etkili kullanırsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fvgumus -- 17 Mart 2012; 1:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fvgumus

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

nomad i nasıl etkili kullanabilirim ne zaman alsam adamı rezil ediyorum.

fazla oynayarak etkili kullanırsın :D

Karsı takımda intler bolsa çok işe yarar nomad. Skill vurdun mu canının yarısı bile gidebilir. Shield breaker iyi gidiyor ona
  • Legacy accountum satılıktır. Shop itemları çok zengindir. Alıcılar pm ile iletişime geçerse daha detaylı bilgi verebilirim. İyi forumlar
  • Arkadaşlar oyuna tıkladığımda giriş siyah K2 ekranında loading yaparken oyun çöküyor ve crash report alıyorum :S silip tekrar yükledim oyunu ama fayda yok :( yardım edebilecek birisi var mı?
    Edit : Çözdüm sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feather -- 28 Mart 2012; 22:57:27 >
  • bütün heroları 10 dolara açabiliyormuşuz nasıl oluyor o?
  • mertblade oyundaki nickin ne kardeşim ekliyim seni friende canım sıkılıyor tek
  • kanka ben çok noobum ama ona göre daha alışma sürecindeyim
  • olsun söyle nickini pratik yaparız beraber
  • Neden her zaman garip adamlarla oynuyorum ? :(:(
  • oynamak isteyen varsa nickim Arnold`Layne
  • bikaç arkadaşla beraber oynuyorduk forumdan onlarda takılmıyor artık clan vs kurabiliriz takılan arkadaşlar varsa nick: fvgumus ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

oynamak isteyen varsa nickim Arnold`Layne

quote:

Orijinalden alıntı: fvgumus

bikaç arkadaşla beraber oynuyorduk forumdan onlarda takılmıyor artık clan vs kurabiliriz takılan arkadaşlar varsa nick: fvgumus ekleyebilirsiniz

20 DK ya eklerim beyler bi mutfaga gideyim yemek falan varmı bakayım olmadı atarız 1-2 oyun :D
  • nickim Penguen beyler ekleyin :) tek başına sıkıyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 3 Nisan 2012; 19:47:40 >
  • Arkadaşlar Legacy hesabamı satmak istiyorum uygun bi fiyate vereceğim almak isteyenler pm ile ulaşabilirler
  • Arkadaşlar oyuna bende başladım dota ve lol oynadım böyle oyunlarda bilgim var oyundaki ismim BloodRingS eklerseniz beraber oynayabiliriz.
  • Hon hesabım satılıktır.Hesap legacy'dir.Nocardia nick'ini aratarak hesabın psr mmr bakabilirsiniz.Birçok alt avatar acıkdır tauntlarda mevcut kd 1.25 mmr 1600 psr 1550. Almak isteyenin istanbuldan olması tercihimdir direk görüşerek teslim etmeyi düşünüyorum karşılıklı güven meselesi ilgilenen arkadaşlar pm atsınlar yada telefon numaralarını bana yazsınlar görüşelim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.