Merhaba, Nvidia 9800 gt 1gb ekran kartım var HON oynarken bir anda ekran donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. İşletim sistemim Win 7 64 bit. Aynı özellikteki farklı bir bilgisayara yükledim onda da aynı sorunu yarattı. Acaba benimle aynı sorunu yaşayıpta çözüm üretebilen birisi varmı? Makine kilitlendiğinden screen shoot ta alamıyorum. Acaba ekran kartının sürücüsünü mü bozuyor anlamadımki :S
Ekran kartının fanı bozulmus olabilir. Ekran kartı ısınınca oyun donuyo olabilir. Bi kasayı acıp içini temizle belkide tozdandır . Kasa açık Bi şekilde oyuna gir arada bak ekran kartına , fanına durum nasıl diye.
quote:
Orijinalden alıntı: somoya
Ekran kartının fanı bozulmus olabilir. Ekran kartı ısınınca oyun donuyo olabilir. Bi kasayı acıp içini temizle belkide tozdandır . Kasa açık Bi şekilde oyuna gir arada bak ekran kartına , fanına durum nasıl diye.
Yok abi hepsini denedim fanın rpmi gayet iyi sıcaklıktada sorun yok ama sistemsel bir hata diye düşünüyorum ve hala bulamadım malesef :/
bu sorunu suan ben yasıyorum acaba düzelttiyseniz yada bir çaresi bulunduysa paylaşırmısınız?