abiler belki konuyla alakası yok ama bana acilen imza yapma programı gerekli....
Linkler bitmiş kaç defa girdim dakikayı sayıyor daha sonra indirmiyor .. Belirli indirme limiti var sanırım. Tekrar yükleme imkanınız var mı ? Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: aliahmet
Linkler bitmiş kaç defa girdim dakikayı sayıyor daha sonra indirmiyor .. Belirli indirme limiti var sanırım. Tekrar yükleme imkanınız var mı ? Teşekkürler.
rapidin belli bir limiti var, yeni dosyalar bugün yüklenecek
yeni dosyalar yüklenmiştir, 1. sayfadan takip edebilirsiniz
sewgili dtd. katalog dergi vs vs onları indirdim ama psd formatında benden şifre istiyor .. programda açamıyorum daha doğrusu
Selam arkadaşlar benim sizi bir sorum var benim sorum ben kendi bilgisayarımda bir oyun yaptım onu siteme koymak istiyorum ama yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz. ama acil lütfen
bu font folio linkini yeniden verebilir misiniz? sanırım silinmiş...
paylaşımın için sag.ol
lütfen arkadaşlar, ADOBE FONT FOLIO yu yüklemiş olanlar tekrar upload edebilir mi, linkleri çalışmıyor...
mekemmel bir calısma olmus
grafity fontlara bayıldım zaten
Süper paylaşımlar arkadaşlar teşekkürlerrrr
Teşekkür etmek bile az gelir. saolasın ellerin dert görmesin
yeni linkleri bekliyoruz sabırsızlıkla...
paylasım icin saol
Dergi ,Broşür ,Gazete ,Kartvizit Örnekleri - Dev arşiv BURADAKİ ZIPLI DOSYARI İNDİRDİM FAKAT ZIPLERİ AÇARKEN HATA VERİYOR. BU DOSYALARI KULLANBİLEN VAR MI ?
quote:
Orjinalden alıntı: coyreine
sewgili dtd. katalog dergi vs vs onları indirdim ama psd formatında benden şifre istiyor .. programda açamıyorum daha doğrusu
şimdi tekrar denedim herhengi bir şifre istemiyor dostum
quote:
Dergi ,Broşür ,Gazete ,Kartvizit Örnekleri - Dev arşiv BURADAKİ ZIPLI DOSYARI İNDİRDİM FAKAT ZIPLERİ AÇARKEN HATA VERİYOR. BU DOSYALARI KULLANBİLEN VAR MI ?
herhangi bir bozukluk yok dosyalarda lütfen tekrar indirip deneyin