Yanlış anlamadıysam burdaki zip bölünmüş ilk önce birinciyi açacağız sonra ikinci zip dosyasını isteyecek. tek tek açtığımda verdiği hata "CRC failed in stock layouts \ET0010101-PI\ET00101-IMG04-JPG The file is corrupt" İkinci hata mesajı "unexpeced end of archive" İlgin için teşekkürler.
adobe font folio linkleri yenilenmniştir arkadaşlar
Sevdili dtd çok güzel ve özel bir çalışma olmuş eline yüreğine sağlık Vaktini almış olacağım ama gerçekten bulunması çok zor olan kumaş resimleri linkinde sanırım bir sorun hasıl eylemiş düzeltme imkanı veyahut da yeni bir link verme durumun varsa lütfen bizi bu resimlerden mahrum etme. şimdiden teşekürler.
quote:
Orjinalden alıntı: quarto
quote:
Orjinalden alıntı: dtd
Yüksek Çözünürlük Kumaş Resimleri - Fon Resimleri
Deri Kumaş Fonu 50 High Resolution Resim, 3150x2500, 23Mb, 250dpi
Sevdili dtd çok güzel ve özel bir çalışma olmuş eline yüreğine sağlık Vaktini almış olacağım ama gerçekten bulunması çok zor olan kumaş resimleri linkinde sanırım bir sorun hasıl eylemiş düzeltme imkanı veyahut da yeni bir link verme durumun varsa lütfen bizi bu resimlerden mahrum etme. şimdiden teşekürler.
şu anda tekrar yüklüyorum, aksaklık icin özür dilerim
Ayrıca 1. sayfaya yeni dosyalar eklenmiştir ordan takip edebilirsiniz
ya arkadaslar bu topicin yarısını reklamların yuzuunden goremiyoruz... bu topicin acık kalmasının ne anlamı var o zaman ... yetkililer bi çare ... bi bilgi verirseniz seviniirm...
Yanlış anlamadıysam burdaki zip bölünmüş ilk önce birinciyi açacağız sonra ikinci zip dosyasını isteyecek. tek tek açtığımda verdiği hata "CRC failed in stock layouts \ET0010101-PI\ET00101-IMG04-JPG The file is corrupt" İkinci hata mesajı "unexpeced end of archive" İlgin için teşekkürler.
partlara bölünmüş dosyaları tektek acamazsınız, bütün partlar indikten sonra acabilirsiniz.
teşekkürler dtd süper...
bu da photoshop da yaptığım ilk resim
quote:
Orjinalden alıntı: sinanC
bu da photoshop da yaptığım ilk resim
harika olmuş ellerine saglık, ilk halini de görseydik daha rahat yorum yapabilirdik
ben bir sey sorucam benim bir arkadas fotografinda gozune ay yildiz koymak istiyor ne yapmak lazim
quote:
Orjinalden alıntı: joerwill
ben bir sey sorucam benim bir arkadas fotografinda gozune ay yildiz koymak istiyor ne yapmak lazim
nette degişik photoshop dersleri var onları inceleyebilir
Bu aralar bir arkadasımla tasarım işine giriyoruz, o cok prof. bendede az da olsa yetenek war :P bu dökümanlar cok işimize yarıcak, paylaşımda bulunan herkese teker teker tesekkür ediyorum...
rica etsem derlerle ilgili braya link koyarmisin ben baktim cogu hata veriyo
paylasim icin cok tesekkurler
Ben afiş yapmak istiyorum hangi plug-inler ve hangi program işe yarar acaba???
Afiş icin eger büyük boyutlarda calisacaksan, vektörel bir program işini görür sanırım, Fireworks, Freehand gibi.