Şimdi Ara

Hersey dahil pasaport rezilligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone red tarifesiyle simdiye kadar gayet guzel yurtdisinda kullaniyordum..zira bu ulkeler 18 haziranda 51 e cikmis..gayet guzel oldu..o sirada da 21 haziranda kolombiyadaydim..gayet guzel actim interneti, konusma da ayni sekilde..hatta emin olmak icin 3 defa musteri hizmetlerini arayip teyit aldim. Ama fatura bi geldi, kolombiyada yaptigim internet kullanimlarindan, ayni gun icinde hem ucretlendirilen 150 tl civari, hemde bedava olan detaylara ulastim..defalarca must.hizmetlerini aradim..o kadar cahillerki, her konusmada, meramimi anlatmam yarim saat surdu..ve her seferinde acilan sikayet kaydinin cevabi "faturanizda yanlislik yoktur"...en az 4 kere sikayet ettim..artik bu konuda sikayet bile almiyorlar...internet ten kayit olusturun diyorlar. Ne yapabilirim mahkemeye vermek disinda? Ya bide o kadar yokusa suruyorlarki, bana biri hatta dedi, siz o tarihte kolombiyada degilmissiniz..yuhh dedim...biri dedi, limit asimi olmus, bazilari, kolombiyanin 51 ulkeden biri oldugunu bilmio, hala bana 23 ulkeden biri diil kolombiya diyorlar...kimi ayrintiyi goruyorum, kimi sistemlerim buna izin vermiyor...neler neler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Standart Vodafone...

https://tuketici.btk.gov.tr/giris/
  • Ömründen ömür gider.

Parasını geçersin haksızlığa isyan edersin

Ama sorun çözülmez
  • oktaya98 O kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_107596038/tm.htm
    Konuyu oku hak vereceksin.
    Yapman gereken tek şey BTK tüketici hakları üzerindne şikayet etmen olacaktır.
    1 Hafta içerisinde geri dönüş oluyor.
    Mesajı iyi oluşturman gerekiyor bu durumu teyit etmek için 3 defa Müşteri Temsilcileri ile görüştüm.
    Aradığım tarihleri incelesinler. Gerekirse olayı mahkemeye taşıyıp ses kayıtlarının dinlenmesini talep edeceğim gibi gibi
    Şikayet etmek için burayı incele
    http://forum.donanimhaber.com/m_107049267/tm.htm

Yanlış kişilerle muhattap oluyorsun orada bulunan üst düzey yönetici bile bir şey bilmiyor :)
    Çok iyi bileni de durdurmuyorlar çağrı merkezinde
    Onlar için şirketin karı önemli. Sen biriyle görüşürsün limitini aşmışsın der, başkası ile görüşürsün kapsamıyor o ülkeyi der, sonra başkası ile görüşürsün tarife desteklemiyor der. En iyi vodafone kullanmamak Turkcell müşteri hizmetleri konusunda gayet başarılı. Vodafone kullanacaksan da Faturasız kullanıcaksın ben öyle yapıyorum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 4 Temmuz 2015; 18:07:07 >

• Btk ya da sikayet ettim..hatta kullanim detaylarini ekledim.turkiyede diilim, olsam, gidicem tuketici mahkemesine, normal mahkemeye...pesini birakmicam...ama olay o kadar basitki..acicak kullanim detaylarini..ayni gun icinde hem ucretlendirilen (yaklasik150tl) hemde ucretlendirilmeyen internet kullanimi var..adam bunu gorunce bi anormallik oldugunu anlayamiyosa, okuzden ote yani yoktur..bazen must.hiz ile konusurken, acaba oduna mi laf anlatmaya calisiom.diye dusunuyom...oyle sacmaliyorlarki, dedim ya...bana diyo siz o ulkede diilsiniz, baska ulkeden baglanti olmus...bi muddet error verdim..karsindaki mantikli konusmuyoki, sen mantikli olasin..ilk aradigimda, karsimdaki eleman bana daha ben solemeden, 21 hazoranda siz kolombiyadan gorusme yapmissiniz diyebilio...ama 2 gun sonra aradigim kisi, sistemlerimizde goremiyoruz diyo..bi tanesi, normalde herseydahil pasapirtta turkiyedeki gibi tarifen neyse kullaniyosun...gunde 10 tl ye...bana dedi, turkiyede sadece vodafone yonune ucretsiz arama yapabolirsiniz..dedim kapat kapat...kime laf anlatiyom..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Standart Vodafone...

https://tuketici.btk.gov.tr/giris/

Sadece vodafone değil, diğer operatörlerde aynı şekilde davranıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.