Bildirim
herşey full
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amd x2 4000+
biostar TA690G
veritech 1 gb 800 ram
250 GB samsung HDD
asus TA-951 kasa
SAMSUNG - SH-S203B X 2
ekran kartı onboard x1250 yeter hatta oyun bile oynayabilirsin.monitör klavye mause kendi istegine göre ve kalan bütçene göre al -
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler_07
amd x2 4000+
biostar TA690G
veritech 1 gb 800 ram
250 GB samsung HDD
asus TA-951 kasa
SAMSUNG - SH-S203B X 2
ekran kartı onboard x1250 yeter hatta oyun bile oynayabilirsin.monitör klavye mause kendi istegine göre ve kalan bütçene göre al
yaşayasın arkadaş -
harddisk 16mb olsun seagate daha uygun hem -
quote:
Orjinalden alıntı: Ibadeath.
harddisk 16mb olsun seagate daha uygun hem
samsungla seagate arasında yaptıgımız testlerde bi fark göremedik hatta başabaş çıktılar diebilirim -
quote:
bu ne demek arkadaşım yani kapasitesimi 16mb yani azmı çokmu oluyor bu,kusura bakma anlamadımda -
ileriye yönelik düşünüyorsan 780g çipsetli bir anakart da düşünebilirsin, aradaki fark 20$ kadar!... -
quote:
Orjinalden alıntı: Kar delen
quote:
bu ne demek arkadaşım yani kapasitesimi 16mb yani azmı çokmu oluyor bu,kusura bakma anlamadımda
oradaki 16mb hard diskin ön belleğini belirtiyor. piyasada 2,8 16 mb'lık ön belleğe sahip hard diskler vardır, ön bellek ne kadar büyükse o kadar hızlıdır hard disk.. -
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
quote:
Orjinalden alıntı: Kar delen
quote:
bu ne demek arkadaşım yani kapasitesimi 16mb yani azmı çokmu oluyor bu,kusura bakma anlamadımda
oradaki 16mb hard diskin ön belleğini belirtiyor. piyasada 2,8 16 mb'lık ön belleğe sahip hard diskler vardır, ön bellek ne kadar büyükse o kadar hızlıdır hard disk..
bilgi için sağol be arkadaşım az kalsın kendimize güldürecektik
-
bu sistemi alalımmı arkadaşlar,sorun yok degilmi. -
yukarıdaki sistem amacına göre seni gayet memnun eder, yazılmamış olsa ben de aynı sistemi yazardım.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Temren
yukarıdaki sistem amacına göre seni gayet memnun eder, yazılmamış olsa ben de aynı sistemi yazardım..
sağolasın kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X