Bugun oyundan iyice sıkılmaya baslamistim we herseyi yaktim +7 sherion +7 impact +7 tota +7 raptor ve +7 chitinset hepsi rebithdi oyuzden rebith upgrade yaptim basma sansi cok az ugrasmayin oyunu biraktim rahatladimmm biraz icimde bosluk oldu simdi ama olsun insallah bidaha baslamam
Darisi tum dh nin basina
süper yapmısın bendede bırakınca içimde bişiler oldu ama soradan alıstım msnde haytı buldum kızlarla TEBRİKLER
dun bende cleaver +8 imi yanlıskla destroy ettim sinirlendim bütün itemlerimi yaktım.ama sonra dhden bi arkadaş beramusta 25 gb verdi devam ediyorum beramusta. lvl 33
bende bu itemleri beramusta yaktim ama artik gercekten bunalmistim apostan derudan kas kas hic bisey olmuo ardream nereye kadar walla iyi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: buffcan
bende bu itemleri beramusta yaktim ama artik gercekten bunalmistim apostan derudan kas kas hic bisey olmuo ardream nereye kadar walla iyi oldu
SEN OYUNU BIRAKTIN AMA YENİDEM BAŞLAYACAN HAHAHHA (ATA DEMİRERDEN ALINTIDIR)
quote:
Orijinalden alıntı: T:A:K
süper yapmısın bendede bırakınca içimde bişiler oldu ama soradan alıstım msnde haytı buldum kızlarla TEBRİKLER
evt ii yapmışsın bende bırakcam artık hiç servere girmioo :D
ii yapmışsın
quote:
Orijinalden alıntı: At Ağızlı
Alıntıları Göster
bari bana verseydi ya varya yakıyon bişi olcak sanki
quote:
Orijinalden alıntı: At Ağızlı
Alıntıları Göster
kardeş ben dün bi topic açtım 15gb boşa gitti diye ben raptor ararken beni pelerin görevine çektiler orada ölünce 10gb param gitti kalk vercez parayı dediler kalktım yine 500m para gitti 15gb para gittikten sonra sinirlendim bende oyunu bıraktım herşeyi yaktım itemlerimi şimdi evde age of empires 2 oynuyorum
evet oyunu bırakmak için böle ne var ne yok yakmak daha ii bazen oynamicam oynamicam diyoruz ama gene dayanamayıp oynuyoruz bence oyunu en ii bırakma yöntemi char ı satmak ve bütün her şeyi yakmak biraz içimize oturuyor ama napalım dayanıcaz ne de olsa bu oyun dünyanın sonu değil
quote:
Orijinalden alıntı: _Wade_
evet oyunu bırakmak için böle ne var ne yok yakmak daha ii bazen oynamicam oynamicam diyoruz ama gene dayanamayıp oynuyoruz bence oyunu en ii bırakma yöntemi char ı satmak ve bütün her şeyi yakmak biraz içimize oturuyor ama napalım dayanıcaz ne de olsa bu oyun dünyanın sonu değil
Alıntıları Göster
şimdi sana herkez mesaj atacak kardeş yok bu serverde misin yok bunda mı şundamı diye bırakacaksan itemleri bana versene diyecekler bende yaktım ama 800m para var charda onları nasıl yok edeyim en iyisi civciv bulayım 8 tane 100m 100m haşlık vereyim onlara 1 coin bile olsa bende derim 1 coinden başlarım oyuna ben onun için 1 coin bile bırakmayacağım arkadaşda bırakacak oyunu onada söyledim ikna ettim oyunu bıraktım ama bu donanim haber i asla bırakmam herkez esiri oldu oyunu bi bıraksanız darısı knight online oynayanların ve donanım haberin başına
bende şimdi beramusta kullamadığım 59 lwl magemin crimsonlarına rebith basıcam
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
bende şimdi beramusta kullamadığım 59 lwl magemin crimsonlarına rebith basıcam
ulaaaaaaaaa nie yaktın trade den werseydin birilerine weya bana wirrrrrrrrrrrrrrrr