Şimdi Ara

Herşeyin sonunu düşünmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beynimi esir almış bu düşünce istemdışı geliyor ve gitmiyor en iyisi intihar etmek sanırım başka çözüm yoksa bilekleri kescez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde aklıma şu düşünce geliyor bu sefer tam hayattan soğuyorum.Diyorum yapacak o kadar çok şey varken ben hiç bir şey yapamıyorum bu düşünce sayesinde hayattan soğumuşum ve üsttekinden kardeşlerim bana bir düşünce formülü söylermisiniz aklıma geldiklerinde sadece bir düşünce olmasını istiyorum beynimi esir almasını değil.
  • batu100 B kullanıcısına yanıt
    Bu düşünce aklıma geldiğinde nasıl yok edebilirm düşünce formülü gibi birşeyler varmı.
  • açıkçası bilmiyorum. dediğim gibi bir psikiyatriste görünmeniz faydalı olacaktır.
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 13:13:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

açıkçası bilmiyorum. dediğim gibi bir psikiyatriste görünmeniz faydalı olacaktır.

Sorunda burdaya herşeyin sonunu düşünüyorum aklımdan gitmiyor istemsiz böyle 1 sn rahat olduğumda hemen alarm gibi çalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belriez_RT

Merhaba arkadaşlar kafamda tamamen bir düşünce üretmişim bu herşeyin sonunu düşünmek ör:bir işe başlıyorum diyelim yüzmek aklıma hemen şu geliyor neden yüzüyorumki eni sonunda bitecek ölcez yani neden yüzüyorum ve niceleri bu düşünce sayesinde hiçbirşey yapasım gelmiyor sadece bu sorun değil günlük hayatta yaşadığımız herşeyin sonunu düşünüyorum ve yapasım gelmiyor.Arkadaşlar kardeşler bu düşünce'yi nasıl yok edicem yardım edin yoksa sonum hayrı alamet değil.

31 le uğraşırken hiç ölecem diye düşünmüyon dimi?

• 31çekmiyorum. yardım eden yokmu bu düşünceyi nasıl yok edicem.Formül lazım.

• Olum yüzmeye gidiyordum başka örnek bulamadınız mı :)

Kardeşim sonunda öleceğiz ama,

Hiç ölmeyecek gibi dünyaya, yarın ölecekmiş gibi ahirete çalış.

Ben aynen böyle yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • knka cok haklisin zaten bu dunyada ki amacin ibadet etmek bu dusunce aklina her geldiginde kalk namaz kil dua et madem bu dunyada bi pok yapamican obur dunyasa rahat et

• Turk-Engineer kullanıcısına yanıt
    Yazdığın sözü defalarca okudum.Böyle beynimde bir yerde hep bulunuyor sanki gitmek istemiyor.Sanırım zamanla geçer dua edersiniz dimi.

• @belriez_RT inşallah dostum :)

• İnşallah.Daha önerisi olan varsa yorumunu eksik etmesin.Hade bakak hayırlısı.

• Her şeyin sonunu düşünmete gerek yok çünkü her şeyin sonu "n" harfi

• kardesşim aynısı bende de vardı.Misal bir arkadasımın onerısı olan bır fılm ızlıcem.baslıyor dusunceler dusunce zıncırıne bak
    -lan sımdı ben bu fılmı ızlıcem
    -ama belkı sımdı ızlemektense bıraz beklesem daha guzel bır zamnda yalnız ızlesem
    -yada sevgılımle oturup ızlıyım ben bu fılmı
    -ama sımdı de ızlemek ıstıyorum,en iyisi hem sımdı ızlıyım hemde daha sonra guzel bı zamanda
    -ama sımdı ızlersem fılmın heyecanı kacar ve ılerde ızlememın zevkı kalmaz
    -ama eger fılmı ılerde bır zamanda ızlersem ve eger o zaman uygun bır zaman degılse fılmı sımdı ızlemedıgıme pısman olurum
    -ya en ıyısı ders calısmak fılm falan benı bozar
    -ama fılm ıcımde kaldı bu kafayla calısırsam okuduklarımı beynım almaz
    -dolayısıyla ben o konuyu ogrendım sanıp es gecerım de aslında ogrenmemısımdır
    -ya sındavda karsıma gelırse
    -offf
    arkadasım bende boyle seyredıyordu bu problem ve zamanla gectı.Bence sende kararsızlık var.
    Ufak caplı bırsey yapıcaksan hic düsünme yap.
    Ama buyuk caplı bır is yapıcaksan soyle bır ıkı dakıka artısıyla eksısıyle dusun ve hemen karar ver.
    boylece bu dusunce bombardımanından kurtulursun.
    Umarım yardımcı olmusumdur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.