Şimdi Ara

Herşeyin sonunu düşünmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kafamda tamamen bir düşünce üretmişim bu herşeyin sonunu düşünmek ör:bir işe başlıyorum diyelim yüzmek aklıma hemen şu geliyor neden yüzüyorumki eni sonunda bitecek ölcez yani neden yüzüyorum ve niceleri bu düşünce sayesinde hiçbirşey yapasım gelmiyor sadece bu sorun değil günlük hayatta yaşadığımız herşeyin sonunu düşünüyorum ve yapasım gelmiyor.Arkadaşlar kardeşler bu düşünce'yi nasıl yok edicem yardım edin yoksa sonum hayrı alamet değil.

• Sonunu düşünen kahraman olamaz evlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F6FBFF915

Bu mesaj silindi.
    Ben ne diyorum bu düşünceyi yok etmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Ben ne diyorum bu düşünceyi yok etmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    Her şeyin sonunu düşünenler kahraman olamaz.

http://www.youtube.com/watch?v=97C3zmEHqMs

Saygılarımla :D

bu arada ara sıra benimde içime böyle bir his düşer fakat dini açıdan bunu biraz araştırdıktan sonra rahatladım açıkçası neyse sen videoya bak :D

• Aynısı bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Aynısı bende de var
    Yalnız değilimmiş.Neyse yardım eden yokmu ya bu düşünce canımı sıkıyor.
  • quote:

Yalnız değilimmiş.Neyse yardım eden yokmu ya bu düşünce canımı sıkıyor.

Alıntıları Göster
    Yardım eden yokmu up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yardım eden yokmu up up up

Alıntıları Göster
    sen seçilmiş kişisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7E0863E7

sen seçilmiş kişisin

Alıntıları Göster
    Anlamadım kardeş açarmısın biraz.
  • Yüzdüğümüzde öleceğiz tamam ama yüzmediğimizde de öleceğiz.Yüzersek bunun sağladığı sağlık ve zihinsel açıdan yararlarından faydalarınız.Yüzmezsek bunlardan mahrum oluruz.Merak etmeyin aynı şey hepimizin başına geliyor.Bir de şöyle bir şey var iyi şeyleri yapmaya başlamak kötü şeyleri yapmaya başlamaktan zordur ama uzun sadece yani iş bitince iyi şeyler yanımıza kâr kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anlamadım kardeş açarmısın biraz.

Alıntıları Göster
    up up up up
  • semender96 S kullanıcısına yanıt
    Tamamda çok haklısın bu düşünce'yi yok etmem lazım bana bir formül lazım aklıma geldiğinde hemen gitsin istiyorum.Sadece yüzmek değil bilgisayardada oluyor.
  • madem sonunda bitecek öleceksin niye buraya yazıyorsun sonuçta ölecen şaka bir yana yaptığın bir şeyin sonunu düşünürsen şimdiyi yaşayamazsın. sonuçta yarınlar gelip şimdin olunca onuda yaşayamazsın ve geçmişin, yarının bugünlerini düşündüğün için yaşanmamışlıklarla dolu olur. özet: akışına bırak.
  • batu100 B kullanıcısına yanıt
    Tamam haklısın bu düşünceyi yok etmek istiyorum o kadar çok düşünüyorumki bunu engellemem lazım abim.
  • şimdin senin dün yaptığın şeylerin sonucudur. sende şimdini düşün çünkü sonuçlar şimdide; yarının sonuçlarını yarın şimdi olunca düşün.
    Abim bu herşeyin sonunu düşünmek sende oluyormu yazdığını okudum olmuyor birtürlü bir psikiyatrist'emi gitsem bilmiyorum. Kafam
  • psikiyatriste gitmen faydalı olacaktır diye düşünüyorum. bu dediğin bende sadece çok önemli olaylarda oluyor.
  • quote:

Abim bu herşeyin sonunu düşünmek sende oluyormu yazdığını okudum olmuyor birtürlü bir psikiyatrist'emi gitsem bilmiyorum. Kafam
    Hayatı korkarak, pişmanlıkla yaşayacaksın hiç yaşama daha iyi. Bir kere geleceksen dilediğini yap korkmadan.
    Yalnız değilimmişim.Hocam bu düşünce senin aklına geldiyse ne yapıyorsun kovmak içiç.
  • bende her an olmuyor ayrıca bana istemsiz gelmiyor sadece istersem düşünüyorum istemezsem düşünmüyorum. o da normal. akıl boşaltmak için boş durma sürekli birşeylerle uğraş aklını meşgul et. işe yarar sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.