< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İnsan hayatını uzatabilecek çalışmaların saklanmasını mantıklı buluyorum
-
-
gelişmiş bütün medeniyetlerde çocuk yapma olayı durduğu için dünyanın yakın geleceği şu:
1- büyük bi genç nüfus eksikliği olacak.
2- varolan gençlerin çoğu: orta doğu ya da güney amerika gibi yerlerde doğmuş apaçiler-dızolar olacaklar.
3- Suriyelileri geri göndermeyi geçtim, tam tersine onların genç iş gücüne ekmek gibi su gibi ihtiyaç duyacağız.
4- dünya nüfusu artmayacak, azalacak.
mesela Yunanistan'ın toplam nüfusu İstanbul'un nüfusunun yarısı kadar. ve adamların nüfusu artmıyo bile, azalıyo. nüfusun az olması bugün için iyidir ama ilerde ayvayı yiyecekler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana kalsa toaliter bir yönetim olmalı hocam nüfus konusunda toplum en verimsiz bireyi kadar verimlidir her vatandaş sıraya oturtturulacak düzene sokulacak eğitim alacak ve görevlensirilecek sokaktaki dızolar magandalar suçlularda el salvadordaki gbi karın tokluğuna çalıştırılacak yada deney malzemesi olarak kullanılacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ilginç bişey söyliyim. mesela ABD'de ve Fransa'da görülen bi durumu söyliyim. okumuş beyaz yakalı zengin beyaz kesimde çocuk yapma oranı bıçakla kesilmiş gibi azalıyo. ama, zencilere bakıyosun, 3-4 çocuk doğuran birsürü zenci kadın var.
ilginç olan ise şu: bu 3-4 çocuklu zenci kadınların çoğunun kocası yok. çocukların babalarınin kim olduğu bilinmiyo. çünkü karı gidiyo barda-marda kafayı çekiyo, erkekler bakıyolar bu karının kafa uçmuş, hiçbir şeyin farkında değil. çakıyolar tuvalette. tecavüz bile değil yani kadın kendi istiyo. kadın önceki gece kendi rızasıyla tuvalette ilişki yaşadığını hatırlıyo. ama kendisine çakanın kim ya da kimler olduğunu net hatırlayamıyo.
bu durum çoook yaygın. sonuçta devlet mecburen işe el atıp, bu kadınlara destek sağlıyo, çocuklara baksın da çocuklar açlıktan hırsız olmasınlar diye.
dünyanın düzeni tuhaf cidden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben olsam çocukları evden küçüklükten itibaren altyapıya alıp asker istihbaratçı siyasetçi çıkarırdım
Up
Hocam açıkçası şu anda insanlar 30 unda emeklilik hayali kuruyor, eğer emeklilik 300 e falan çıkarsa sistem çöker
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten sadece seçilmiş insanlar uzun yaşasın diyorum hocam
Hocam o konulara gelirsek amerika falan, denver bölgesiydi sanırım sığınak bölgesi adeta, varsa eğer "uzun yaşam veya ölümsüzlük" seçilmiş kişilerde çoktan vardır orada. Yani senin düşüncen ortaya çıkacak ömrü 3'e katlayacak formülü bulduk aha bu 100 kişi 300 yaşına yaşayacak herkese ilan ettik?? Böyle bir şey mi olmalı 🤭🤭🥳
Her kanuna ve düzene uyan vatandaş geliştirilmiş farmakolojik destek alma hakkına sahip olacak hocam sadece zenginler değil
Hocam dediğin olabilir, tam kontrol sağlamak için çip takılıp tüm hayatın takip edilerek mümkün olabilir. Tüm kurallara uyuyorsan ve denileni yapıyorsan seni ölümsüz bile yaparlar 🤭🤭🤭
Ölümsüzlük boş iş hocam entropi var eninde sonunda vücudun geri dönülemeyecek şekilde bozunacak
Bedenin değişebilir mi ki bilmiyorum hocam, altered carbon var dizi bana mantıklı gelmişti,sürekli aynı klonunla bilinç aktarımı
1 milyar yıl yaşadın diyelim hocam ne yapacaksın
Şu an insanlar 70 yılın 10 yılında ne yapıyorsa onu, o şekilde sonsuza kadar yaşanır, uyku da olmazsa güzel olur ve benim gibi olan en az 100 kişilik yakın çevrem olmalı 🤭🤭🤭
İlginç bir adamsın hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X