Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.569
Cevap
79
Favori
355.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: üçboyutsuz

Megane 4 için ne tavsiye edersiniz hocam servisin taktiği 1 yada 2 gb sanırım donmalar olabiliyormuş
    Varsa yüksek ram li fiyat nedir ?
    navimex marka 9.0 lik 2gb ramli war isterseniz fiyat 2750 tl
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde kurulu oto tesisatı mevcut 2 adet jbl cs 1214 bass ve soundmax 2000.1 mono amfi ve 1 adette z5500 5+1 ses sistemi takılı şöyle bir sorunum var 5+1 den temiz sorunsuz ses alıyorken diğer sistemden dip sesi alıyorum laptopumu fişten çektiğimde dip ses yok oluyor evimde topraklama mevcut ve sorunsuz çalışıyor dip sesi duymamak için blutooth ile aktarım yapıyorum bu sayene sistemler fiziksel olarak laptondan sesi almadıgı için dip ses yani parazit aktarılmıyor fakat bu şekilde de ses kalitesi çok fazla düşüyor bunun için bi çözüm arayışı içindeyim aylardır araştırıyorum nababilirim diye daha kaliteli bir blutooth aparatı alsam ses kalitesi yükselirmi acaba kullandıgım aparat 20-30 liralık bişi aliexpreste blutooth 5.0 ile çalışan kaliteli gördüğüm bi kaç ürün var 100-150 tl arası fiyatları alsam işmi görür mü yoksa laptopum eski olduğu için ve bt side eski olduğu için aynı sesimi alırım acaba bu konu hakkında yardımcı olabilicek varsa çok makbule geçer teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

elimde navimex 10.0 android var isterseniz 4gb ram 64 gb hafiza

Alıntıları Göster
    Bilgi için teşekkür ederim. Cihaz hakkında detaylı bilgi alabileceğimiz bir kaynak web sitesi v.s var mı?
    İlaveten cihaz fiyatı nedir? Montaj ücretiniz ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResultanteImportante

Selam,

Renault Clio 2 HB aracımda Piranha marka dandik bir teyp vardı. O teybin yerine aşağıdaki Dacia ve Renault grubunda kullanılan aşağıdaki teybi aldım. (AGC-1220RF)

Direksiyon kumandası bluetooth mikrofon bağlantılarını falan yaptırdım kullanıyorum şu an. İnternetten çok araştırma yaptım bu teybin çıkış gücüne dair herhangi bir bilgiye rastlamadım.

Ancak bu teybi taktıktan sonra hoparlörlerin yetersiz geldiğini gördüm. Önlerde Jameson marka 13 cm hoparlör var, arkada ise aracın kendi hoparlörü var. Öndeki tweeterlar aktif çalışıyor. Arkadaki hoparlörlerden biri ise yüksek seste patlak ses veriyor. Bu hoparlörlerle bassı hiç duyamıyorum, aşırı bir beklentim yok ancak orta seviye bir bass ses almak da istiyorum. Amfi kullanmak istemiyorum, aldığım teypten de görüleceği üzere orijinaliyim :)))

Arkadaki stok hoparlörleri iptal edip, öndeki Jameson'ları arkaya takıp öne de Alpine SPG-13C2 hoparlör taksam sizce iyi bir ses ve ortalama bir bass alabilir miyim?

Yoksa bu teyple beraber fazla lüks olur ve verim alamaz mıyım? Arkalara da 13 cm'lik Jameson alıp geçmek mi daha mantıklı olur sizce?

Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
    hocam merhabalar,

bende bu teybi sıfır olarak satın aldım fakat 2006 model megane 2 aracıma bağlattıramadım.

siz nerede yaptırdınız bu işlemi ?

bi püf noktası var mıdır?

memnun musunuz radyodan?

tavsiyelerinizi rica ederim.

• merhaba ustam benım bır sorunum var bende 2013 model fıesta var ben bu araca daiichi marka multımedya taktırdım ancak taktırdıgım medya vıdeolarımı kontagı 2. kademeye getırdıgımde kapatıyor yanı arac surerken vıdeo yada fılm ızlememe ızın vermıyor bazı hundaı marka araclarda bu sorunu break kablosunu ıptal edıp yok edıyorlar ancak benım aracımda el frenıne baglı degıl drek kontaga baglı bu sorunu nasıl asabılırım sımdıden tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: biztr11

merhaba ustam benım bır sorunum var bende 2013 model fıesta var ben bu araca daiichi marka multımedya taktırdım ancak taktırdıgım medya vıdeolarımı kontagı 2. kademeye getırdıgımde kapatıyor yanı arac surerken vıdeo yada fılm ızlememe ızın vermıyor bazı hundaı marka araclarda bu sorunu break kablosunu ıptal edıp yok edıyorlar ancak benım aracımda el frenıne baglı degıl drek kontaga baglı bu sorunu nasıl asabılırım sımdıden tesekkur ederım
    Cihazınızı kontak açıkkende kapalı göstermeniz gerekiyor bunun için bu işten anlayan bir uzmana gitmeniz gerekmekte. 1. seçenek kontak kablosunu komple iptal ettirebilirsiniz kontak kapalıykende açıkkende teybiniz açık kalıp video izleyebilirsiniz. 2. seçenek eğer cihazınızda uyumlu bir giriş mevcut ise kontak kablosunu köprüleme yaptırıp kontak kapalıyken kapalı kontak açıkken tam aktif kullanmanız mümkün. Oto multimedia sistemlerinden anlayan bir oto ses sistemciye danışmanızı öneririm.

• BOŞTA DURAN BREAK KABLOSUNU TEYBIN SASESINE BAGLAYINCA DUZELDI HOCAM AMA TEYB ELEKTRIGI KESMIYOR ACABA BASKA SASEYEMI BAGLAMAM GEREKIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: biztr11

BOŞTA DURAN BREAK KABLOSUNU TEYBIN SASESINE BAGLAYINCA DUZELDI HOCAM AMA TEYB ELEKTRIGI KESMIYOR ACABA BASKA SASEYEMI BAGLAMAM GEREKIYOR
    Kullandığınız cihazın kablo şemasında bu bağlantıyı gerçekleştirebileceğiniz bir yer varmı bi kontrol edin varsa oraya bağlayın. Tam olarak bu bağlantının nereye yapıldığını bende bilmiyorum ama köprü falan yapılıp işi çözüyorlar fazla bir maliyeti olacağını düşünmüyorum bir oto sistemciye uğrayın 20 tl gibi bir rakama işi temiz bir şekilde hallettirebilirsiniz.
  • üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Dostum 2gb ürünlerden ziyade 4gb olanlara yönel. ram miktrından ötürü değil 2 gb olan ürünler px3 işlemcili oluyor. Sana tavsiyem px5 işlemcili olan bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 2 Nisan 2020; 0:17:23 >
  • Dahili dsp ürünler çıkmaya başladı. Gerçekten ses kalitesinde kayda değer bir etki oluyor mu?

Şayet kaliteyi etkiliyorsa ds4 aracım için dsp li, px5 işlemcili önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır.
    teşekkür ederim.
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse dışarıda önermiyor ekran işini aracın beynini yakanlar olmuş 7 8 bin tl masraf
    Serviste de px5 işlemci var ama 1 gb ram diyorlar

• quote:

Hocam kimse dışarıda önermiyor ekran işini aracın beynini yakanlar olmuş 7 8 bin tl masraf
    Serviste de px5 işlemci var ama 1 gb ram diyorlar
    Aracınıza bağlayacağınız her ürün riskli değildir. Cihazın kalitesi çok önemli ve işin ehli ustalar tarafından montajı gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aksi taktirde beyin yanması normal bir durum araç yangınlarına kadar sebebiyet verebilirsiniz. Kaliteli bir cihaz tercih edin iyi bir ustaya gidin doğru montaj hattı doğru montaj malzemesi doğru kablolama ile herhangi bir sorun yaşamazsınız. Cihaz seçimlerinde aracınıza uygun üretilen oem cihazları tercih ederseniz biraz fazla para harcamış olursunuz ama düzgün bir ürün almış olursunuz.
  • hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Tesekur ederim görüşleriniz için.
    Sanırım doğru ustayı ve cihazı bulmak sorunu çözecek zira servis cidden gereksiz pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tesekur ederim görüşleriniz için.
    Sanırım doğru ustayı ve cihazı bulmak sorunu çözecek zira servis cidden gereksiz pahalı.
    Multimedia sistemlerinde oem ürünler en mantıklısı. Orjinal ürünlerin üreticisinden yani orjinal ürün ile bire bir aynı sadece marka farkı oluyor. Fiyat olarak orjinale göre daha uygun oluyor hemde uyarmı uymazmı sıkıntısı olmuyor. Usta olarak iyi bir oto ses sistemciye gitmenizi öneririm elektrik ustalarının çoğunun bu cihazlar hakkında yeterli bilgisi olmuyor sonuçta kendi konularının biraz dışında kalıyor bazen baştan sağma iş yaptıkları dahi oluyor.
  • hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu beyin yakma olayları da zaten elektrikcilerin cihazı tam bilmediğinden kaynaklanıyor. Oto ses sistemcisine gitmeyi düşünüyorum bakalım şu günler bir geçsin de ..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancekic88

Kullandığınız cihazın kablo şemasında bu bağlantıyı gerçekleştirebileceğiniz bir yer varmı bi kontrol edin varsa oraya bağlayın. Tam olarak bu bağlantının nereye yapıldığını bende bilmiyorum ama köprü falan yapılıp işi çözüyorlar fazla bir maliyeti olacağını düşünmüyorum bir oto sistemciye uğrayın 20 tl gibi bir rakama işi temiz bir şekilde hallettirebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    hocam elımdekı cıhazda kablo seması yok malesef saseye bagladıgım kabloyu sokmek zorunda kaldım sanırım ben yapamıyacagım alakanıza tesekkur ederım ıyı forum lar.

• quote:

Orijinalden alıntı: taydin66

Bilgi için teşekkür ederim. Cihaz hakkında detaylı bilgi alabileceğimiz bir kaynak web sitesi v.s var mı?
    İlaveten cihaz fiyatı nedir? Montaj ücretiniz ne kadar?

Alıntıları Göster
    urun.n11.com
    Navimex Nav96696 10" Nissan Xtrailqashqai Androıd 10.0 - n11.com
    https://urun.n11.com/multimedya-sistemleri/navimex-nav96696-10-nissan-xtrailqashqai-android-100-P414795655

Montaj ücreti 200tl dir

• quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

hocam merhabalar,

bende bu teybi sıfır olarak satın aldım fakat 2006 model megane 2 aracıma bağlattıramadım.

siz nerede yaptırdınız bu işlemi ?

bi püf noktası var mıdır?

memnun musunuz radyodan?

tavsiyelerinizi rica ederim.

Alıntıları Göster
    Ümraniyede yerimiz var 50 Tl ye bağlariz
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.