Bildirim
Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (115. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2012 renault latitude m var. size sormak istediklerim;
kendi orjinal navigasyon ekranıyla uyumlu olacak bir geri görüş kamerası var mı?
eğer yoksa, dikiz aynası için ön-arka park kamerası var mı?
bunun dışında arabaya uygulanabilecek multimedia var mı? -
Aracınızda multimedia oynatıcı varsa video rca girişi de çıkışıda olması muhtemeldir. Rca kablolu her türlü araç kamerası ile görüntü alabilirsiniz fakat geri görüş kamerası olarak kullanabilmek için cihazınızda buna uygun bir sinyal soketi olmalı aksi takdirde kamerayı geri vitese taktığınızda aktif hale gelebilmesi için buna uyumlu bir multimedia cihazı almanız gerekmekte. Her multimedia cihazı geri görüş kamerasını desteklemez.quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjr
2012 renault latitude m var. size sormak istediklerim;
kendi orjinal navigasyon ekranıyla uyumlu olacak bir geri görüş kamerası var mı?
eğer yoksa, dikiz aynası için ön-arka park kamerası var mı?
bunun dışında arabaya uygulanabilecek multimedia var mı? -
araçta orjinal gelen navigasyon sistemi var muhtemelen tom tom bazlı. aynaya ön+arka kamera kombinasyonu düşünülebilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: hakancekic88
Aracınızda multimedia oynatıcı varsa video rca girişi de çıkışıda olması muhtemeldir. Rca kablolu her türlü araç kamerası ile görüntü alabilirsiniz fakat geri görüş kamerası olarak kullanabilmek için cihazınızda buna uygun bir sinyal soketi olmalı aksi takdirde kamerayı geri vitese taktığınızda aktif hale gelebilmesi için buna uyumlu bir multimedia cihazı almanız gerekmekte. Her multimedia cihazı geri görüş kamerasını desteklemez.
Alıntıları Göster
-
Orjinal cihazı bilmediğimden dolayı kamera destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Açıkçası dikiz aynalı kameralar çözünürlük olarak düşük kalitede ve çabuk arıza çıkartabiliyor. Eğer bütçeniz varsa aracınıza uygun kaliteli bir android multimedia cihazı düşünebilirsiniz. Ortalama bir cihaz 1500TL civarıdır.quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjr
araçta orjinal gelen navigasyon sistemi var muhtemelen tom tom bazlı. aynaya ön+arka kamera kombinasyonu düşünülebilir mi?
Alıntıları Göster
-
eğer latitude a göre üretilmiş bir tane bulabilsem taktıracağım. bir de tutma yerleri metal diye konsolun zor sökülüp toplandığını söylemişti youtube da birisi.quote:
Orijinalden alıntı: hakancekic88
Orjinal cihazı bilmediğimden dolayı kamera destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Açıkçası dikiz aynalı kameralar çözünürlük olarak düşük kalitede ve çabuk arıza çıkartabiliyor. Eğer bütçeniz varsa aracınıza uygun kaliteli bir android multimedia cihazı düşünebilirsiniz. Ortalama bir cihaz 1500TL civarıdır.
Alıntıları Göster
-
Skoda Superb güncel kasa için android multimedya alcam ama yardımınıza ihtiyacım var. Ankaradayım ama fiyatlar çok oynak 2gb Ram 10.1 ekran 1600 e de yapan var 2300 çekende teknik özellikl olarak çok anlamıyorum ama ram ve hafızaya bakıyorum. 2300 olan navinex/yada convex marka diğeri ise force car diye bir şey yönlendirme yapabilir misiniz? ürünlerin linkini de aşağıda belirttim.
Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cibuti40 -- 29 Nisan 2020; 21:26:48 >
-
İki cihazda özellik olarak birbirine yakın gözüküyor. İmkanınız varsa şayet ekran dokunmatiğinin hassasiyetini menü geçiş hızlarını yerinde test etmenizi öneririm. Kullanışlılık açısından hangisi daha hızlı ve iyiyse onu tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: cibuti40
Skoda Superb güncel kasa için android multimedya alcam ama yardımınıza ihtiyacım var. Ankaradayım ama fiyatlar çok oynak 2gb Ram 10.1 ekran 1600 e de yapan var 2300 çekende teknik özellikl olarak çok anlamıyorum ama ram ve hafızaya bakıyorum. 2300 olan navinex/yada convex marka diğeri ise force car diye bir şey yönlendirme yapabilir misiniz? ürünlerin linkini de aşağıda belirttim.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-skoda-superb-en-yenisi-android-multimedya-9.0-surum-2gb-ram-814276199/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-skoda-superb-10-android-7.1-2gb-ram-multimedya-navigasyon-oem-736201637/detay
Şimdiden teşekkürler.
-
2012 model audi a3 sistem tavsiyeniz var mı acaba..iyi bir multimedia ne yapabiliriz.. -
Selam
Multimedya (android) Geri vites (görüş) kamerası kayıt edilebilir mi? -
Program yükleyerek video kayıt yapılabiliyor diye biliyorum ama geri görüş kamerasını aktif olarak kullanarak değil. Programı isim olarak bilmiyorum. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: fizahtek
Selam
Multimedya (android) Geri vites (görüş) kamerası kayıt edilebilir mi? -
Merhaba 2008 hyundai accent era araca ne önerirsiniz kameralı öncelikli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar canbus recoder arıyorum nerden bulabılırım fıyat -
Kadjar için en son nesil androidli cihaz nedir?. Sizde var mı? -
''SKRlllEX'' mrblar,
Yardımcı olmanızı isteyeceğim bi konu var. Korona virüs nedeniyle işyerleri kapalı, o yüzden donanım haberden sizinle irtibata geçtim. i20 2016 aracımda convex android 7.1 takılı. aracımda müzik dinlerken bir anda multimedya kapandı. aracı tekrar çalıştırdığımda sadece CONVEX yazısı ekrana çıkıyor ve öyle kalıyor. hiçbir şekilde sorunu çözemedim. yardımcı olabilirmisiniz. resetmi çekmem gerek yada fabrika ayarlarına mı dönmem gerek. nasıl yapılacağını biliyorsanız anlatabilirmisiniz? lütfen yardımcı olurmusunuz? -
Merhabalar konu ile ilgili detaylı bilgiye sahip değilim fakat anladığım kadarıyla cihazınız brick olmuş kısacası yazılımı çökmüş. Kurtarma olarak cihazını resetlemenizi ve yazılım güncellemesi yapmanızı öneririm. Nasıl yapıldığını tam bilmiyorum fakat youtubetan video izleyip deneyebilirsiniz. Eğer uğraşamam derseniz herhangi bir multimedia bayiine gidip yaptırabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: daniel85
''SKRlllEX'' mrblar,
Yardımcı olmanızı isteyeceğim bi konu var. Korona virüs nedeniyle işyerleri kapalı, o yüzden donanım haberden sizinle irtibata geçtim. i20 2016 aracımda convex android 7.1 takılı. aracımda müzik dinlerken bir anda multimedya kapandı. aracı tekrar çalıştırdığımda sadece CONVEX yazısı ekrana çıkıyor ve öyle kalıyor. hiçbir şekilde sorunu çözemedim. yardımcı olabilirmisiniz. resetmi çekmem gerek yada fabrika ayarlarına mı dönmem gerek. nasıl yapılacağını biliyorsanız anlatabilirmisiniz? lütfen yardımcı olurmusunuz?
-
Merhaba ben de arabamda cyclone marka multimedia cihazımın arayüz değişimi nasıl olur. Reset yaptım sd kart ile denedim ama olmadı. Araba çalıştıktan 3 4 dakikada devreye giriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2016 ford fiesta aracıma necvox marka multimedya taktım ancak ses konusunda bir türlü doğru ayarlamayı yapamadım. Cihazın kendi ses ayarlarında 3D-BASS-SUB kısımları var bunların içinde de frekans ve kuvvet seçenekleri var. Ayrıca mp3 çalar kısmında da ekolayzer ayarları var. Biraz kurcaladım ama aracımın önceki net ses performansına ulaşamadım. Acaba doğru ayarları nasıl yaparım yardımcı olur musunuz? -
Herkese merhaba aracıma android bir cihaz takıldı ancak aracı çalıştırdığımda ya da herhangi yer tıkladıgımda atıyorum navigasyonu açmaya çalıştığımda harddisk sesi gibi tuhaf sesler geliyor sebebi ne olabilir. Bu cihazlar işlem yaparken ses mi yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Navimex cihazlaridan oneririm sorun cikartmazlar pekquote:
Orijinalden alıntı: ekimci
Merhaba.
2009 seat leon için multimedia alacağım ancak ne alacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Özellik olarak BT, arka görüş kamerası, WiFi li, navigasyonlu, dokunmatiği kötü olmayan, en azından 2 amfi çıkışı olan ve sesi kaliteli verebilecek bir ürün arıyorum. Bir de nette baktığım bazı modellerde kocaman düğmeler filan var. Görünüş olarak da güzel olması önemli. Boyut olarak kaç inç e kadar takılabilir onu da merak ediyorum.
Elimdeki set ortalamanın üstünde sayılır. Sesi kötü verecek bir teyp alıp setin işlevsiz kalmasını istemiyorum.
Bütçe olarak 2000 TL ye kadar çıkabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X