Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.569
Cevap
79
Favori
355.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taylanog

MHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizerhaba. 2012 model bir ssangyon korando c sahibiyim, yeni aldım aracımı. araçta mevcut bir multimedia sistemi var ve menüsü çok atıl ve kullanışsız. Görsel aramalardan gördüğüm kadarıyla marksı avgo smart ya da en azından avgo. wince 5.0 işletimine sahip. Androide geçme gibi bir derdim yok ama wince 6.0 veya daha modern, kullanışlı ve hızlı bir arfayüze sahip bir windows sürümünü nasıl yüklerim micro SD ile? Arama sayfalarında epey bir araştırdım doğru exe için ama tam anlayamadım. Benim yapmak istediğim şey bir güncelleme mi yoksa yeni bir yazılımı yeniden yüklemek mi? Bir küçük kılavuzluk yaparsanız memnun olurum. Teşekkürler...
    Cihazi istanbula gonderirsemiz bakabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: taydin66

Kadjar için en son nesil androidli cihaz nedir?. Sizde var mı?
    War 9.0 ve 10.1 android var 2300 ve 2800

• Arkadaşlar merhaba prianna indesh teybim var araca tesisat bagladikdan sonra ekranda pirpirlanmalar olmaya başladı sebebi nedir tesisatla alakası olabilirmi

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    mrb navimate marka c4 2013 aracımda multimedya sistemi var cihaz araç çalıştıktan ortalama 5 dk sonra açılıyor siz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

• merhaba navimate marka c4 2013 aracımda multimedya sistemi var cihaz araç çalıştıktan 5 dk sonra açılıyor siz bu konuda yardımcı olabilir misiniz

• merhaba megane 3 aracımda 2016 da aracımı aldığımda ilk biranlık hevesle taktırmış olduğum çin üretimi bir multimedya var.Maalesef o zaman androidler pek yoktu wince sistemli ve cihazda vınn çıkışı var.Bu çıkışı wifi yapmak imkansız mı ? aslında perofmans olarak idare ediyor ben kendi üzerinde gelen igo yerine daha şık arayüzlü ( zenec arayüzlü ) navigasyonlar yükledim daha iyi çalışıyor ama çevrimdışı olmadığı için özellikle istanbul da çok iş görmüyor trafik durumu malum.2. sorum ise arayüzü pek hoşuma gitmiyor özellikle radyo ve müzik dinleme ekranında yukarıda saat görünmüyor çok saçma yapmışlar.En büyük sorun ise cihazın yanlarında emniyet kemeri ikaz ve airbag ışıkları olmasına rağmen sanırım bağlantı yapılırken aktif edilmediğinden olacak yanmıyor aracım kemer uyarısı sesi veriyor ama ikaz ışığı yakmıyor.Direksiyon tuşları ise çalışıyor.İsterseniz cihazın ekran görüntüsünü ve cihaz sürümünü paylaşabilirim.

• Merhaba hocam. Benim citroen aracımda cyclone marka multimedya var. Ben araç ayarlarını düzenlediğimde bu ayarları kaydetmiyor. Aracı kapatıp açınca geri eski ayarlar geliyor. Bunun arızası nedir? Düzeltilebilir mi? Bir kişiden fikir aldım mcu entegresinin değişmesi gerektiğini söylediler. Yardımcı olursanız sevinirim. İstanbuldayım yerinize de gelebilirim. Teşekkürler.
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestij06 -- 30 Mayıs 2020; 13:16:19 >

• Arkadaşlar merhaba

2015 kia sportage aracıma navigasyon almak istiyorum, açıkcası kaliteli bir ürün arıyorum , fiyat farketmez, tavsiye edecileceginiz ürün varmıdır teşekkür ederim

• Uzun süredir C4 II aracım için multimedia bakıyordum. Sonunda Navimexin PX5( 8 çekirdek) 4gb ramli ürününü aldım. Açıkcası şimdilik pek memnun değilim.
    Sebepleri,
    Her seferinde saatin sıfırlanması.
    Arka kameraya geçişin istediğim kadar seri olmaması.
    İkaz bilgilerinin çok geç gelmesi, hiç gelmemesi ve türkçe olmaması. Misal silecekeleri otomatiğe alınca stok ürün anında ekrana Otomatik silecekler aktif diye yazıyordu veya elfrenini çekince park fereni çekili diye anında ekranda beliriyor ama navimexin bu ürünü 8 çekirdekli olmasına rağmen çok yavaş.

Alırken ses kalitesi nasıl diye sordum. Abi bunlarda 4*50 watt mosfet var muazzam. Stok üründen çok çok iyi dediler. İnanın stok teypten hiçbir farkı yok. Dsp li olanları da var sakın kanmayın sadece pazarlama maksatlı işlevsiz birşey.

Tabletin açılması 50 saniyeyi buluyor. Stok teybte tuşa basınca açılmasını özledim. Kesinlikle ama kesinlikle verilen paraları haketmeyen ürünler.

• Arkadaşlar selamlar.
    Everton diye bir teybim var. Bluet. USB . SD Kart falan girişi var.
    Arkada da 2 tane Jameson marka hoparlörüm var. Ön kapılarda hoparlörüm yok.
    Benim daha iyi ses alabilmem için en ucuz yollu ne yapmam lazım?

1-Ön Kapıya hoparlör mü alayım?
    2-Arkaya oval hoparlör alıp teyp ile idare mi edeyim?
    3-Teyp ile idare edip arkaya oval hoparlör mü alayım?
    4-İkisini de mutlaka değiştirmem mi lazım?
    5-Amfi mi alayım bu sistemle idare mi edeyim?
    6-Bass mı alayım?

Ne yapacağımı bilemedim.
  • Selamlar,

Ayrı bir başlık açtım ama cevap gelmedi. O yüzden buraya da yazıyorum.

1 haftaya kadar bir Nissan Juke alacağım. Araç 2018 model. Standart radyosu var. Almadan geri görüş kamerası taktıracağım. Öncelikle belirteyim yaş 44 ve ilk aracım. Ehliyet var ama hiç kullanmadım. O yüzden bu işlerden hiç anlamıyorum.

İlk olarak geri görüş kamerasının marka model farkı eder mi?

Teklif aldığım firma android carplay ekran takacaklarını söyledi. Ama biraz netten bakayım dedim Apple carplay seçenekleri de varmış. Kullananlar yorum yapabilir mi? Hem android hem de iphone var telefon olarak.

Bu arada teklif veren firma marka model ile ilgili bilgi vermedi. İlk iş onu sorucam tabiki.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahirzora

Selamlar,

Ayrı bir başlık açtım ama cevap gelmedi. O yüzden buraya da yazıyorum.

1 haftaya kadar bir Nissan Juke alacağım. Araç 2018 model. Standart radyosu var. Almadan geri görüş kamerası taktıracağım. Öncelikle belirteyim yaş 44 ve ilk aracım. Ehliyet var ama hiç kullanmadım. O yüzden bu işlerden hiç anlamıyorum.

İlk olarak geri görüş kamerasının marka model farkı eder mi?

Teklif aldığım firma android carplay ekran takacaklarını söyledi. Ama biraz netten bakayım dedim Apple carplay seçenekleri de varmış. Kullananlar yorum yapabilir mi? Hem android hem de iphone var telefon olarak.

Bu arada teklif veren firma marka model ile ilgili bilgi vermedi. İlk iş onu sorucam tabiki.

Teşekkürler.
    Öncelikle merhabalar ilk olarak hem kolaylık olması hemde garanti olması açısından profesyonel işin ehli bir firmadan destek almanızı öneririm. Bu tip multimedia değişikliklerinde araca tam uyumlu olması açısından önce oem cihaz öneriyorum bir çok yetkili serviste oem cihazlar orjinal cihazlardan daha düşük ücretlerle satılabiliyor. İşleminizi yetkili servislerde yaptırabilirsiniz. Eğer bütçe olarak sizi aşıyorsa piyasada oem benzeri bir çok marka model bulunuyor. Bluetooth, android, aple carplay, navigasyon, ram, bellek, işlemci hızı gibi bir çok değişken bulunuyor. Beklentilerinize ve bütçenize uygun bir cihaz tercihinde bulunabilirsiniz. Cihazı tercih etmeden önce bir kaç multimedia işleriyle uğraşan firmaya gidip hem fiyat alın hemde ürünleri inceleyip test edin. Daha sonra beğendiğiniz cihazı tercih edin. Piyasada oem diye satılan bir çok cihaz çin malı ve kalitesiz cihazlardır. Fiyatının uygun olmasına aldanmayın.

• hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için öncelikle.

Fiyatı Nissan yetkili servisinden aldım ama ne marka model takacaklar henüz öğrenemedim. Android bir cihaz takıyorlarmış. Açıkçası konuya çok yabancı olduğum için Apple Car play i görünce şaşırdım. Merak ettiğim bir konu var, bu bir uygulama olarak android içinde mi var yoksa android vs apple ios gibi farklı bir işletim sistemi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahirzora

Teşekkürler cevap için öncelikle.

Fiyatı Nissan yetkili servisinden aldım ama ne marka model takacaklar henüz öğrenemedim. Android bir cihaz takıyorlarmış. Açıkçası konuya çok yabancı olduğum için Apple Car play i görünce şaşırdım. Merak ettiğim bir konu var, bu bir uygulama olarak android içinde mi var yoksa android vs apple ios gibi farklı bir işletim sistemi mi?
    Android cihazlarda uygulama ile bağlanılabiliyor fakat alacağınız cihazın yazılım sürümüne uygun olan varmıdır bilmiyorum bu konu hakkında satıcıdan detaylı bilgi almanızı öneririm.
  • Merhabalar ford fiesta 2016 aracıma necvox multimedya sistem taktırdım araçta orjinal hoparlörler mevcut multimedya olmadan önce ses kalitesinden çok memnundum ancak şu an hiçbir şekilde o sese ulaşamıyorum. Cihazın kendi ekolayzır ayarları var neyi denersem deneyeyim özellikle çok abartı baslar oluyor yada ses çok kötü oluyor bir türlü ayarlayamadım. Acaba bu kendi ekolayzır programını devre dışı bırakma gibi yöntem var mı yada nasıl düzelir bilen varsa çok minnettar kalacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: smertus

Merhabalar ford fiesta 2016 aracıma necvox multimedya sistem taktırdım araçta orjinal hoparlörler mevcut multimedya olmadan önce ses kalitesinden çok memnundum ancak şu an hiçbir şekilde o sese ulaşamıyorum. Cihazın kendi ekolayzır ayarları var neyi denersem deneyeyim özellikle çok abartı baslar oluyor yada ses çok kötü oluyor bir türlü ayarlayamadım. Acaba bu kendi ekolayzır programını devre dışı bırakma gibi yöntem var mı yada nasıl düzelir bilen varsa çok minnettar kalacağım
    Merhabalar sesler aşırı baslı geliyorsa bunun sebebi loud ayarı olabilir. Loud aktif hale getirildiyse seslerin aşırı baslı gelmesi normal bir durum. Cihazınızda loud ayarı varsa onu devre dışı bırakın daha sonra ekolayzer ayarlarıyla kulağınıza hoş gelen sesler ayarlayın.
  • Ford Fiesta 2015 aracimda hanstar kr010.1.1 var lastik basınç sensörü sıfırlama yok bilginiz varmı bu konu hakkında

• Selamlar SKRlllEX Hocam,
    Fiat linea 2013 1.3 mjet pop versiyonu aracım var. Aracıma multimedya almak istiyorum.
    Araştırdım çok fazla ürün var. Montaj sonrası sıkıntı çıkarmayacak, orta segment veya full donanımlı neler önerebilir siniz..
    Teşekkür ederim.
  • 2017 corolla aracımda bulunan orjinal ekranlı (toch2 v1.0) teybin ses kalitesini orjinal haporlörleriyle arttırmak için sadece eski aciko ekolayzerlerden (5004 yada 5014)bağlayabilirmiyim. Önemli olan yüksek ses değil temiz kısık ses. Haporlör olarak ön iki arka iki dört haporlör var ikide ön kapı direklerinde twitter var.Teşekkürler.

• necvox p1033 cihazım acılıs logusunda kalıyor acaba yazılımla duzeltebılır mıyım yardımcı olacak var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.