Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.569
Cevap
79
Favori
355.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhabalar bende dün taktırdım navix marka 4gb ram+64gb hafızalı şuan herşey sorunsuz çalışıyor sadece çalışmayan tek şey lastik basınç sensörüm onu göremiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Nerede taktırdınız acaba, birde sorun olmazsa ne kadara taktırdığınızı da yazabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • ahirzora A kullanıcısına yanıt
    Hocam ankara emr garage diye bir yerde taktırdım. 2600 tl ye mal oldu. Takılmışken en iyisi olsun dedim. Dediğim gibi 4gb tam ve 64 gb hafıza var baya hızlı geldi bana. Donma takılma vs yok . Açılış hızıda çok hızlı 5 sn falandır belkide.

• muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, istanbulda takan yer var mı bakayım bi.

Bu arada Sony pioneer gibi markalara baktınız mı hiç? Hiç anlamadığım bir konu ve çok fazla inceleme bulamadım. Bu markaların tercih edilmemesi sadece fiyattan dolayı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahirzora -- 8 Haziran 2020; 13:36:5 >
  • ahirzora A kullanıcısına yanıt
    Sony vardı birtane car play destekli falan onda uyum sıkıntısı var dedi takan yer ona bulaşmadım o yüzden. Bu cihazdada yılda bir kere götürüp harita güncellemesi yapıyorlar. Gayet sağlıklı güzel çalışıyor çevrimdışı haritası kusursuz diyebilirim. Şuan tek tek problemim sea kalitesi ve lastik basınç sensörü görünmemesi.

• Merhabalar konuyu biraz inceledim de benim de 2005 model Seat Toledo marka aracım var buna mutltimedya sistemi taktırmak istiyorum da geri görüş kamerası da olan özellikle.Çünkü hb kasa bir araç fakat arka tampon epey çıkıntılı olduğundan sıkıntı yaratıyor açıkçası.Biraz arastırdım fakat düzgün kaliteli bir marka bulamadım.Navimex markasını epey öven var ama benim arabaya uyar mı bilmiyorum.Piyasada bir çok farklı marka oem multimedya ürünü var hangisi uyar hangisi uymaz bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Konsol bu şekilde aynen orjinal teyp kısmı
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: green82

Merhabalar konuyu biraz inceledim de benim de 2005 model Seat Toledo marka aracım var buna mutltimedya sistemi taktırmak istiyorum da geri görüş kamerası da olan özellikle.Çünkü hb kasa bir araç fakat arka tampon epey çıkıntılı olduğundan sıkıntı yaratıyor açıkçası.Biraz arastırdım fakat düzgün kaliteli bir marka bulamadım.Navimex markasını epey öven var ama benim arabaya uyar mı bilmiyorum.Piyasada bir çok farklı marka oem multimedya ürünü var hangisi uyar hangisi uymaz bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Konsol bu şekilde aynen orjinal teyp kısmı
    Aracınız için oemde kullansanız farklı markalarda kullansanız aracınıza özel konsol çerçeveleri mevcut. Beklentilerinize ve bütçenize uygun olan herhangi birini tercih edebilirsiniz.

• hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Çerçeve sıkıntı değil anladığım.Peki marka ve özellik olarak ne önerirsiniz cihaz olarak.Bütçem 1.000- maximum 1500 TL civarı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çerçeve sıkıntı değil anladığım.Peki marka ve özellik olarak ne önerirsiniz cihaz olarak.Bütçem 1.000- maximum 1500 TL civarı olacak.
    Oem cihazların geneli 2000 2500TL civarı oluyor özellik olarakta bluetooth, usb, gerigörüş kamerası gibi özellikleri oluyor bazılarında android oto veya apple car play gibi seçeneklerde mevcut. Bütçenize uygun olarak navimex necwox gibi markalar mevcut bu tip cihazlar genelde android işletim sistemiyle çalışıyor 4 veya 8 çekirdekli 2 veya 4 gb ramli 16 yada 32gb gibi dahili hafızaları olabiliyor navigasyon gerigörüş kamerası gibi özellikler mevcut. Güncel android sistemli bir cihaz almanızı önerebilirim.
    Bu Oem ürünler neden daha pahalı navimexlere nazaran ? Daha mı iyi yani ? Bana 2 gb ram'li navimex filan alsam yeterli olur herhalde donma kasma yapmadan.Teşekkürler yardımlarınız için.

• Arkadaşlar multimedya fabrika ayarlarına donemiyorum şifre istiyor 0000 / 8888 / 123456 / 888888 hepsini denedim hata veriyor şifresi kaç acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hexadesimal1917 -- 11 Haziran 2020; 17:49:52 >
  • quote:

Bu Oem ürünler neden daha pahalı navimexlere nazaran ? Daha mı iyi yani ? Bana 2 gb ram'li navimex filan alsam yeterli olur herhalde donma kasma yapmadan.Teşekkürler yardımlarınız için.
    Oem cihazları otomobil firmalarının araçlarına özel ürünler ürettirdiği firmalara ait oluyor yani birnevi orjinal ürün diyebiliriz sadece üzerinde seat ford bmw yazmıyorda firmanın markası yazıyor. Diğer markalı cihazlar ise araca özel üretilen cihazlar değil genel üretilen cihazlar. Bir çok aracın din ölçüleri aynı olduğu için araca özel çerçeve ile her türlü cihazı kullanabiliyorsunuz. Multimedia cihazınızı satın almadan önce herhangi bir multimediacıya gidip demo yapabilirsiniz daha sonra fiyat alın araştırın daha uyguna bulursanız dışarıdan sipariş edersiniz firmanın verdiği fiyat uygunsa orada montaj yaptırırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hexadesimal1917

Arkadaşlar multimedya fabrika ayarlarına donemiyorum şifre istiyor 0000 / 8888 / 123456 / 888888 hepsini denedim hata veriyor şifresi kaç acaba
    Marka model nedir kullanım klavuzu varsa şifre orada yazar yoksa genelde teybin arka veya yan kısmında bir etiketle şifreler yazabiliyor.
    Anladım çok teşekkürler.Bakalım bir kaç yere götürüp dediginiz gibi araştırmak lazım en güzeli.Tekrar çok sağolun.

Çok teşekkürler dediğiniz gibi gürültü yok oldu
  • Hocam merhaba, Clio 4 joy için multimedya sistemi almak istiyorum tavsiyeniz ne olur? Gerekirse teyp çerçevesini değiştirebilirim ekran ne çok büyük ne de çok küçük olmalı orta halli birşey olsa yeterlidir

• Radyo ses kaliteleri neden bu kadar kötü bu cihazların acaba?

• Merhaba arkadaşlar Volkswagen Polo aracımın radio programında kanal isimleri çıkmıyor neden acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeyL

Selamlar SKRlllEX Hocam,
    Fiat linea 2013 1.3 mjet pop versiyonu aracım var. Aracıma multimedya almak istiyorum.
    Araştırdım çok fazla ürün var. Montaj sonrası sıkıntı çıkarmayacak, orta segment veya full donanımlı neler önerebilir siniz..
    Teşekkür ederim.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa öneri alabilirim. Takipteyim.
  • merhaba. bu avgo ürünlerini nereye yaptırıyor. yada nereden alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.