150 TL |
Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (119. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba,
2013 model passatımda newfron anvw08 model bir multimedya sistem mevcut, birkaç hafta önce fabrika ayarlarına geri döndürdüm ama şu an ekranın alt kısmında ve üst kısmında kullanamadığım alanlar mevcut. bu yüzden bazı menülere (örneğin ayarlar bölümünde fabrika ayarları ve tablet hakkında menüleri gibi) girilemiyor. ekran boyutu değişti sanırım ve bir türlü düzeltemedim. menüleri tek tek kontrol ettim ekran boyutlandırma ile alakalı bir bölümde yok. reset düğmesine uzun basarak restart yaptım ancak yine de çözüm olmadı. ACİLLLL YARDIMMMM LÜTFENNN
-
Merhaba 2013 polo 1.2 bluemotion multimedya ve geri dönüş kamerası tavsiyeniz var
mı?
-
-
Selamlar herkese;
2016 Opel Astra 1.6 Edition Plus aracım için multimedia arayışındayım.
Multimedia'dan beklentim ;araç içi kaliteli telefon görüşmesi yapmak,bluetooth ile müzik dinlemek,olursa (şart değil) geri görüş kamerası.
Başlıkta kabaca inceledim ancak yüz küsür sayfada dikkatimden kaçmış olabilir,yukarıda bahsettiğim özelliklere uygun multimedia modelleri için tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar...
-
Merhaba Necvox marka multimedia var ama logoda takılı kaldı açılmıyor. Sigortasını çıkarıp kapat aç yaptım ama işe yaramadı.
Problem ne olabilir acaba ? Servisi arıyorum tahmini fiyat bile söylemiyor illa gel bakalım diyor. Sizce ne kadar masraf açar.
Bu fotoğrafı cihaz bozulmadan önce çekmiştim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SKRlllEX
arac nedır ona gore tavsıye vercem
Alıntıları GösterMerhaba,
2011 qq aracım için multımedya 7" teyp arayısım var
1;geri görüş kamerası bazı yerlerde çok çakma tuturuyorlar ve geri görğş kamera tavsiyeniz?
2:dokunmatik hassasiyeti fp açısınmdan (2000tl altı) tavsiyeniz var mıdır?
3:park kamerası ve tel gorusmesı ağırlıklı kullanılacak,
4:radyo frekansları rds destekli radyo isimleri yazacak şekilde ekran üzerinden seçim tercihimdir
-
2015 Honda Civic Hatchback içinde tavsiye alabilir miyim ?
Aşağıdaki çerçeveden alırsam 7inç cihazlar uyuyormuş.
https://www.akakce.com/teyp-cercevesi/en-ucuz-honda-civic-hb-2012-2014-fiyati,410906816.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umitbjk -- 22 Ekim 2020; 14:42:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Umitbjk2015 Honda Civic Hatchback içinde tavsiye alabilir miyim ?
Aşağıdaki çerçeveden alırsam 7inç cihazlar uyuyormuş.
https://www.akakce.com/teyp-cercevesi/en-ucuz-honda-civic-hb-2012-2014-fiyati,410906816.html
Şöyle orjinal cerceve gerekmeyen cihazlar var onlardan önerebilirim
Kendi cihazimiz var Darwill 4GB 10''inç 32 GB hafizali cihaz 3200TL
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SKRlllEXŞöyle orjinal cerceve gerekmeyen cihazlar var onlardan önerebilirim
Kendi cihazimiz var Darwill 4GB 10''inç 32 GB hafizali cihaz 3200TL
Alıntıları GösterHocam bahsettiğiniz cihaz bunlardan mı ?
https://www.hizliresim.com/y3lovw
Direksiyon kumandaları çalışacak mı? Birde İstanbul'da yeriniz nerede internet sayfanız vs vara gönderebilir misiniz. Tşkler
@SKRlllEX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umitbjk -- 26 Ekim 2020; 11:28:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: UmitbjkHocam bahsettiğiniz cihaz bunlardan mı ?
https://www.hizliresim.com/y3lovw
Direksiyon kumandaları çalışacak mı? Birde İstanbul'da yeriniz nerede internet sayfanız vs vara gönderebilir misiniz. Tşkler
@SKRlllEX
Alıntıları GösterEvet bu cihaz direksiyon kumandasi calişir istanbulda ümraniyedeyiz
531 627 21 35
-
Merhabalar tablete geri görüş kamerası bağlamanın Easycap haricinde bir yolu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aracım Corsa D 111. yıl paketi. Kep tablet için bir öneriniz var mıdır? Ve/veya onun dışında normal multimedya sistem için nasıl bir şey önerirsiniz? İstediğim Google Maps ve Spotify'ı aynı anda açabileyim rahat bir şekilde. Fiyat olarak kafamda 2000-2500 TL var. Carvocal ürünleri mesela nasıldır?
-
merhaba, giriş kısmı normal teyp gibi ince ama ekranlı teyp modeli var mıdır, bazı modeller gördüm ama yurtdışı sitelerinde satılıyor, Türkiye'de bu dediğim gibi ürünlerden var mıdır, bu ürünü bulmak için internette nasıl aratmam gerekiyor
linkte bahsettiğim ürün mevcut, uygun fiyatlı bir model var mıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfkli -- 30 Ekim 2020; 14:19:52 >
-
Pioneer MVH-350 teybim var aracımda.
4 kapı hoparloru ampı ve bagaja orta boy bır subwoofer koymak ıstıyorum.
bangır bangır muzık degılde guzel sesı cıkması ve tatmın etmesı yeterlı.
satılan set halınde urunler ıs gorurmu yoksa kendımmı toplamalıyım nelere dıkkat etmelıyım.
fıyat 1500u gecmeden yapılabılırmı
-
telefona bağlanıp kaliteli konuşabileceğimiz
usb den mp3 dinlenebilecek
fm güzel çeken
araç kumandasına uygun olan
çok pahalı olmadan orta seviyede veya giriş seviyesinde bir oto teyp ne tavsiye edersiniz üstatlar
@skrlllex
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 3 Kasım 2020; 20:11:29 > -
Jetta aracım için multimedya arayışındayım.Kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?
Carvocal almayı düşünüyorum.yorumlarınız nedir bu marka hakkında ?
https://www.carvocal.com/urun/volkswagen-jetta-android-multimedya-sistemi-2
-
Merhabalar. Asrta j kasa aracımda necvox marka bir multimedya var. Dokunmatik ekran bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Kapat aç yapınca çalışıyor. İlk çalışmada gelmiyor kendine. Sorun ne olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibiskom -- 6 Kasım 2020; 9:10:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibiskomMerhabalar. Asrta j kasa aracımda necvox marka bir multimedya var. Dokunmatik ekran bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Kapat aç yapınca çalışıyor. İlk çalışmada gelmiyor kendine. Sorun ne olabilir?
sıkıntılı değişmesi gerekiyor hangi il ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X