Edirne. Dokunmatiğin kendisi mi değişecek yoksa tamemen teyp mi ? |
Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (120. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibiskomEdirne. Dokunmatiğin kendisi mi değişecek yoksa tamemen teyp mi ?
dokuntamik cami değişicek varmı oralarda oto elektirikci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 11 Kasım 2020; 4:39:11 > -
Ford transit v184 2006 model aracım için double teyp önerisinde bulunabilirmisin?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Opel Astra K 2020 edition
baz paket araç için multimedya bakıyorum.
Kasmayacak ,ekranı kaliteli, rami yüksek ve işlemcisi güçlü bir cihaz bakıyorum... Navix, Navimex ve newfronda bu tarz cihazlar gördüm fakat detaylarını hiç bilmiyorum açıkçası...
Marka model tavsiyeniz olur mu?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odaf -- 11 Kasım 2020; 13:17:33 > -
Merhaba citroen c3 2009 model x-furio modeli aracıma ya tablet ya da android multimedia veya basit bir bluetooth lu teyp taktırmak istiyorum ne önerirsiniz hocam? hangisi daha verimli olur @skrlllex
-
Merhaba 1 ay önce kingwin kw4000 double teyp aldım aldıktan 2 gün sonra mp4 olarak önceki teybimde dinlediğim klipli şarkılar dinlerken ekranda menü veya şarkı listesine basınca donuyor hiçbirşey işlemiyor mecbur kontağı çıkarıp takıyorum bu dediğim sorun mp3 şarkıda yok belki usb den dolayı diye sd kartta denedim 2 gün sonra yine aynı donma meydana geldi sıfır usb aldım teyip üzerinden res attım 2-3 gün çalıştı yine aynı donma meydana geldi hocam bu sorun neden olabilir çok garip lütfen bir akıl verin en sonunda söküp çöpe atacağım şarkıları sıradan dinlerken birşey yok şarkı listesi veya ana menüye basınca kitleniyor ses devam ediyor. (mpeg formatına çevirdim yine aynı)
-
Cadence android teyip sıfırlamak için şifre istiyor şifre nedir???
Model cadence cd400
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Toyota corolla 2016 model aracım var. Aracı 2018 yılında 2. el olarak aldım ve üzerinde mutimedya takılıydı. Bir gün ayarlarını kurcalarken otomatik kapı kilidi kısmını değiştirdim ve o gün itibariyle bagaj kapağını kaputtaki düğmeden açamaz oldum. Araç içi mandaldan ve kumandadan açılabiliyor, onda sorun yok.
Elektrikçilere gittim, servise gittim arızayı bulamadılar. Devrelerde, tuşta, mekanizmada, kablolarda vs hiç bir yerde sorun yok. En son servis aracın beyni değişecek dedi çıktı işin içinden.
Bugün forumlarda dolaşırken benle aynı sorunu yaşayan kişilerle karşılaştım. Birisi Multimedya Canbus değişimi yaptırınca sorun düzeliyor ben öyle kurtuldum dedi.
Bu işlemi siz yapabilir misiniz? Ben Alanyadayım, bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
-
0553 498 39 30 arayın detaylı görüşelim
-
0553 498 39 30 arayın detaylı görüşelim
-
Navimex Marka Ürünle Alakalı Sorunuz Var İse 0553 498 39 30 Üzerinden Arayabilirsiniz
web site: navimex.com.tr
-
2001 model c200 w203 kasa araca tam uyumlu multimedya var mı sizde?quote:
Orijinalden alıntı: Navimex Car MultimediaNavimex Marka Ürünle Alakalı Sorunuz Var İse 0553 498 39 30 Üzerinden Arayabilirsiniz
web site: navimex.com.tr
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kalmadı elimde maalesef
-
Kimsede kalmadı bu ürün neden acaba 🐥quote:
Orijinalden alıntı: Navimex Car Multimediakalmadı elimde maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selam, arkadaşlar konunun bir yerlerinde konuşuldu mu bilmiyorum bulamadım da, 2009 bravo orijinal teybim radyo kanallarını bulmuyor, servisteki elektrikçi teybi değişin hocam dedi, bugün 2. el bir tane buldum taktım sıkıntı yeni teyipte de devam ediyor, ben açıkçası kurcaladım ve sıkıntıyı çözemedim, yardımcı olabilecek birileri var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueturk -- 29 Aralık 2020; 14:12:14 > -
İyi akşamlar hocam, aracıma internet üzerinden Double type aldım taktırdım, ancak Bluetooth ile bağlantı yapıp telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesim çok derinden ve çok az gidiyor. Bunun bir çözümü var mıdır, mikrofon mu arızalı? -
Merhabalar ;
Aracım peugeot 508 2012 model newfron tey taktırmıstım yaklasık 3 yıl oluyor. Model ts901.151104 .Nedense son youtube guncellemesınden sonra youtube app sadece 144 pile acıyor ve kalite secım yerı kayboldu :(
Bu konuda ne yapılabilir. Cihaz üzerine chrome yukledım 1080p ye kadar acıyor. Yotube app istatistiklerinde protected=sd.lo yazıyor her vıdeoda
Yardımlarınızı rica ederim.
Cihaz android 4.4.4
@skrlllex
-
@SKRIIIEX merhabalar, 2016 skoda rapid aracımın multimedyası bir anda çalışmaz oldu. otoelektrige götürdüm soketleri taktı söktü çalıştı ama kontak kapatınca birdaha elektrik gelmiyor. geçen yine arkasından soketini taktım çalıştı kontak kapanınca birdaha elektrik gelmiyor. Cihaz bozuk olsa hiç çalışmazdı dimi ? oto elektrikçisi elektrik geliyor diyor. Cihazda da sorun yoksa ozaman sorun ne olabilir? yardımcı olabilir misiniz
-
-
Merhaba astra j aracima bayiden alirken garanti disi kalmasin diyerek necvox dvna 1033 fn multimedya ekran taktirdim. Arac 1 yil oldu yillik bakima girdi cikti ve multimedya arac bilgilerini alamaz oldu. Aracin yol bilgisayarinda dis sicaklik dogru gosterir uyari verir.ancak multimedyada hatali dis derece takili kalir. Ornegin geri gorus direksiyona gore manevra isareti gosterir.simdi gostermiyor. Lastik basinc gostermez. Cihaz ne zaman kontagi acarken kendi kendine resetlerse yani amblemli bir sekilde bi 15 sn bekleyip acilirsa duzelir. Araci bir 3-4 saat sonra tekrar calistirdigimda bilgileri alamiyor. Bilen varmidir. Bu arada cihaz kontagi kapatip tekrar actigimda arac amblemi olmadan hazir hemen acilir. Bekleme yok bunla alakasi olabilirmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan32 -- 7 Ocak 2021; 23:1:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X