Bildirim
Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (25. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İSTERSENİZ WD6911 İSTERSENİZ DARWILL HRS 1200 FHD ALIN -
quote:
Orijinalden alıntı: SKRlllEX
İSTERSENİZ WD6911 İSTERSENİZ DARWILL HRS 1200 FHD ALIN
DARWILL HRS 1200 FHD arattım bulamadım internette, link mümkün mü? Bu cihazda da yine kumanda için ara aparat mı gerekir?
Bu da double din dedikleri şekilde mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: yyykb
quote:
DARWILL HRS 1200 FHD arattım bulamadım internette, link mümkün mü? Bu cihazda da yine kumanda için ara aparat mı gerekir?
Bu da double din dedikleri şekilde mi?
selam evet aparat gerekli kumanda için
double din cıkıntı yapmaz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yyykb
quote:
Bu da double din dedikleri şekilde mi?
selam evet aparat gerekli kumanda için
double din cıkıntı yapmaz
DARWILL HRS 1200 FHD mi tavsiye edersiniz yoksa WD6911 mi?
Ayrıca DARWILL HRS 1200 FHD dediğiniz ürünü bulamadım internette, bir adres verme şansınız var mı? Çok kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın ama inanın yardımcı olabilecek muhattap bulamadım. Size minnettarım.
-
Selamlar
benim önde 16 cm jbl mit takımı var arka kapılarda 13 cm pioneer mit takımı var arkada da pioneer kolonlar var ses güzel fakat arabasa subwoofer aldım jbl 1214 1000w 30 cm buna da anfi olarak pioneer gm-6500f almayı düşünüyorum sizce verimli olur mu ? -
Bu nedir ya.her satici farkli sey soyluyor.kimisin iyi dedigi cihaza oburu iyi ddgil diyor.saticilarda bu isten pek anlamiyor galiba.birisi androide iyi diyor.oburu android sikintili devsmli guncellemeniz lazim diyor.windows tabanli eski model oneriyor.aracim 2014 vw caddy.en iyisi hangisiyse onu alicam.6000 tl ye kaxar limitim var.ama hangisi sorunsuz en iyi cihaz daha kestiremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Bu nedir ya.her satici farkli sey soyluyor.kimisin iyi dedigi cihaza oburu iyi ddgil diyor.saticilarda bu isten pek anlamiyor galiba.birisi androide iyi diyor.oburu android sikintili devsmli guncellemeniz lazim diyor.windows tabanli eski model oneriyor.aracim 2014 vw caddy.en iyisi hangisiyse onu alicam.6000 tl ye kaxar limitim var.ama hangisi sorunsuz en iyi cihaz daha kestiremedim.
Kapasitif ekranli full hd cihaz var isterseniz 1250tl fiyati
quote:
quote:
Nedir markasi adi sani modeli?ya cin mali filansa hic onerme.alpine marka urunler nasil?
quote:
quote:
quote:
Nedir markasi adi sani modeli?ya cin mali filansa hic onerme.alpine marka urunler nasil?
Alpin al kardes olursun bosver markasini rns 510 al bosch marka 1700 tl fiyati var orjinal alman mali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkese iyi günler dilerim...2013 Passat Comfort için multimedya sistemi düşünmekteyim navigasyonlu , aracın park sensörünü kullanabileceğim ve özelliklede ayrılabilir panelli (çıkma kafalı) bir ürün aramaktayım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var.... -
quote:
Orijinalden alıntı: mhasan9142
Herkese iyi günler dilerim...2013 Passat Comfort için multimedya sistemi düşünmekteyim navigasyonlu , aracın park sensörünü kullanabileceğim ve özelliklede ayrılabilir panelli (çıkma kafalı) bir ürün aramaktayım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var....
531 636 51 14 yarin arayin goruselim
selam usta acaba citroen c3 2004 modeli için önerebileceğiniz bir ürün var mı? -
Arkadaşlar herkese merhaba. Aracımdan hafif bass ve kaliteli müzik dinlemek istiyorum. Araç Astra NB 2000 model. Dün Pioneer X6750BT ve 2 takım Infinity Ref6500Cx 16 cm kompenant siparişi verdim. Bagaja da JBL GTO 804 20 cm kabinli bass almayı düşünüyorum ve bana 4 adet İnfinitiy Compenant ve bu subwoofer'ı 4 ohmda besleyecek kaliteli ses veren bir de amfi tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. -
merhaba,
Aracım fiat doblo 2013 black serisi üzerinde Navimedia Fiat Doblo Navigasyon ve DVD`li Multimedia görüntülü ses sistemi mevcut. Dün akşam muhtemelen yeğenim biraz cihazla oynamış. şuanda hiç bir radioda sabit kalmıyor. sürekli arama yapıyor.bir türlü düzeltemedim. yardımınızı rica ediyorum -
Şimdi çözdüm sorunu TA fonksiyonu açık olduğunda arama yapıyormuş.Dokunmatik ekranın alt bölümünü sola doğru çektiğinde fonksiyon tuşunu görebiliyorsunuz. -
Navix 7705 nasıl arkadaşlar passat b6 uyarmı
quote:
Orijinalden alıntı: tarikkoca
Navix 7705 nasıl arkadaşlar passat b6 uyarmı
Olur fakat iyi bir cohaz degil
Hra 1000 fhd var darwill marka onlardan verebiliriz kapasiþif dokunmatik full hd
Fiyatı nedir acaba bu dediğniz cihazın
quote:
Orijinalden alıntı: tarikkoca
Fiyatı nedir acaba bu dediğniz cihazın
1250tl onun fiyati
Hrs 1000fhd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X