Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.570
Cevap
79
Favori
357.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a ford fiesta 2006 aracim var yeni aldim üzerinde hei marka diye bir teyp var navigasyonlu ama normalde hafiza kartinda her hangi bir navi yok ve teyp de göstermiyor buna her hangi bir navi mesela igo yuklesek olma ihtimali nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim saygilar. Yada onere bileceginiz iyi ve uygun bir cihaz
    bluotuth +navi+dvd+camera vs + android usb +sd ne olabilir birde fiyat mümkünse saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amed2149 -- 19 Nisan 2015; 18:14:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

merhaba, 2014 skoda superb aracımıza aracın orjinal özeliklerini kaybettirmeden navigasyonlu ve mümkünse wifi vs destekli doubledin taktırmayı düşünüyoruz, araçta görüntülü park senserü, sesli komut sistemi direksiyondan kumanda vb özelikler mevcut, park sensorunun görüntüsünü yine double dinden gösterecek şekilde bir model tavsiye edebilir misiniz?

selam

Darwill HRS 100 FHD cihazini öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdd2149

S.a ford fiesta 2006 aracim var yeni aldim üzerinde hei marka diye bir teyp var navigasyonlu ama normalde hafiza kartinda her hangi bir navi yok ve teyp de göstermiyor buna her hangi bir navi mesela igo yuklesek olma ihtimali nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim saygilar. Yada onere bileceginiz iyi ve uygun bir cihaz
    bluotuth +navi+dvd+camera vs + android usb +sd ne olabilir birde fiyat mümkünse saygılar.

600TL ye Navigold 6911 i önerebilirim
  • 2005 VW Touareg için S100 sistemlerden arıyorum. Elinizde var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

2005 VW Touareg için S100 sistemlerden arıyorum. Elinizde var mı?

malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

S.a ford fiesta 2006 aracim var yeni aldim üzerinde hei marka diye bir teyp var navigasyonlu ama normalde hafiza kartinda her hangi bir navi yok ve teyp de göstermiyor buna her hangi bir navi mesela igo yuklesek olma ihtimali nedir hocam bilgi verirseniz sevinirim saygilar. Yada onere bileceginiz iyi ve uygun bir cihaz

Çok tşk ederim bu önerdiğiniz benimde aklımda vardı daha önce yanliz android mi değilmi bilmiyorum birde onu almadan masraf yapmadan mesela hafhafiza kartina igo wince 8.4 yükleme yapsam haritaları okuya bilme ihtimali ne olur sonuç olarak mümkün müdür yada onerebileceginiz ucretsiz bir harita yandex gibi vs nasıl yukleye bilirim sadece klasör olarak mı ve işletim sistemide değişiyor mu . Cevabınız için simdiden teşekkür ederim saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: amed2149

quote:

quote:

Çok tşk ederim bu önerdiğiniz benimde aklımda vardı daha önce yanliz android mi değilmi bilmiyorum birde onu almadan masraf yapmadan mesela hafhafiza kartina igo wince 8.4 yükleme yapsam haritaları okuya bilme ihtimali ne olur sonuç olarak mümkün müdür yada onerebileceginiz ucretsiz bir harita yandex gibi vs nasıl yukleye bilirim sadece klasör olarak mı ve işletim sistemide değişiyor mu . Cevabınız için simdiden teşekkür ederim saygılar.

selam igo 8 yüklüyoruz biz öyle gönderyoruz isterseniz priimo yüklenebilir androild değildir o cihaz androidli cihaz var fakat araçlara göre var

• merhaba octaviamın teyp değiştirmeyi düşünüyorum orjinal soketi büyük bunu dönüştürücü bi adaptör varmış iso soket diye geçiyor resimde oldugu gibi bunu da yabancı sitelerde buldum burda bulabilecegim yer var mı acaba ??
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz
  • selam cihazlarimizdan böyle bir soket cıkıyor zaten
  • Selam Arkadaşlar,
    Ben geçen gün Polo aracıma Navitech Dtv 7600 Araç Teybi aldım. Buna ayriyetten Digital TV-FM anteni aldım. Cihaza bu anteni bağladım. Aracın kendi antenini bağlamadım. Fakat diigital anten daha iyi çeker dediler ama pek memnun kalmadım. Bunun için ne yapılabilinir. Yada iki anteni birbirine bağlasam sıkıntı olurmu? bunun için bağlantı aparatı falan varmı?
    Bu konuda acil yardım bekliyorum
  • iyi gunler 2005 model honda civic aracima geri gorus kamerasi bluetooth vs ozellikli bir cihaz onerebilir misini acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    merhaba 2004 model clio 2 hb için nasıl bir sistem önerirsiniz double cihazlar uygun değil sanırım bu araclara
  • Chevrolet lacetti için geri görüş kamerası ve usb özelliği olan en fazla 450-500 tl ye kadar double din önerir misiniz hocam

Aklımıza bu var ama montajı vs yapabilir miyiz uyar mı bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

Chevrolet lacetti için geri görüş kamerası ve usb özelliği olan en fazla 450-500 tl ye kadar double din önerir misiniz hocam

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-dtv-8500-62-arac-radyo-tv-dvd-sd-usb-oynatici/productDetails.aspx?productId=otnavdtv8500&categoryId=60001687

Navigold 6911 oneririm

• quote:

quote:

Chevrolet lacetti için geri görüş kamerası ve usb özelliği olan en fazla 450-500 tl ye kadar double din önerir misiniz hocam

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-dtv-8500-62-arac-radyo-tv-dvd-sd-usb-oynatici/productDetails.aspx?productId=otnavdtv8500&categoryId=60001687

Navigold 6911 oneririm

Lacettiye uyar mı hocam bu baya büyük geldi gözüme birde bunun için veya başka bir ürün için illa çerçeve almak zorunda mıyız

• quote:

quote:

quote:

Navigold 6911 oneririm

Lacettiye uyar mı hocam bu baya büyük geldi gözüme birde bunun için veya başka bir ürün için illa çerçeve almak zorunda mıyız

arac kac model

• kutu ıcersinde cercve cikiyor almanıza gerek yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Navigold 6911 oneririm

arac kac model

Araç 2005 model sedan SX

Bu çerçeve olayı navigold a mı özel sadece

• evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_33

iyi gunler 2005 model honda civic aracima geri gorus kamerasi bluetooth vs ozellikli bir cihaz onerebilir misini acaba
    Benim soruma Cevap verecek kimse yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakarici -- 23 Nisan 2015; 18:26:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.