Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.570
Cevap
79
Favori
357.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DesiqN

satıcı sizin tanıdığınız bir yer mi ?

ben warim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

@yyykb Selam siziin araca indash oluyor çerçeve ile hiçbir cihaz olmaz olması için konsolda biraz kesilmesi gerekiyor

@DesiqN Güzel kaliteli ürün DVD varmı yokmu anlayamadim eğer yoksa fiyatinin ederi değildir

@FIRST araçınız kaç model _?

2009 model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba benim de aracımın double din değiştirme durumum var ama uygun cihaz bulamadım şöyle bişey yapmaya karar verdim bilmiyorum nasıl olur ...

ilk resim kendi aracımdaki orjinal teyp bunun aslında cercevesi komple olarak değişiyomuş ama ben bulamadım bu linkteki aslında tam yapmak istedigim şey ama bulamadıgım için https://www.youtube.com/watch?v=oAgKgN28-FI

resimdeki çerceve ve açılır ekranlı teyp almayı düşünüyorum Sizin var mı başka öneriniz ??

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 9 Nisan 2015; 20:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknisye

merhaba benim de aracımın double din değiştirme durumum var ama uygun cihaz bulamadım şöyle bişey yapmaya karar verdim bilmiyorum nasıl olur ...

ilk resim kendi aracımdaki orjinal teyp bunun aslında cercevesi komple olarak değişiyomuş ama ben bulamadım bu linkteki aslında tam yapmak istedigim şey ama bulamadıgım için https://www.youtube.com/watch?v=oAgKgN28-FI

resimdeki çerceve ve açılır ekranlı teyp almayı düşünüyorum Sizin var mı başka öneriniz ??

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsinizHertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

selam video daki üründen elimizde var sizin araca uyar

• DVD'li koltuk başlığı öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

DVD'li koltuk başlığı öneriniz var mı?

Navigold ds 728d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

2012 kia riolarda geri görüş kamerası tam olarak nereye monte ediliyor fotolu bir örnek paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler.
  • merhaba yeni almış olduğum navitech cbt 6300 oto multimeedya 1 din 3' ekranlı bir cihaz kullanım klavuzunda jpeg-mp4,avi-xvid formatlarını çalıştıracağı yazıyor ama bu formatlarda bir çok video çevirmeme rağmen teyp flaşda videoları görmüyor resimleri görüyor acaba çönüzürlüklr alakalı bir sorun mu var bilmiyorum
    ayrıca resim oynatırken bu modu sürüş sırasında bu modu kullanazsınız diye bir hata alıyorum kullanım klavuzunda güvenlik teli diye bişeyden bahsediyor ama çıkış kabloları arasında böyle bir kablo yok sadece back wiew diye bir kablo var onun da geri görüş kamesası ile alakaloı olduğunu düşünüyorum
    siyah kablo ucu bağlı eksiye ayrıca teybin kasasından şaseye ekstra kablo mu bağlamak gerekiyor
    ÖZELLİKLER
    3' TFT DİGİTAL EKRAN
    ÇIKARTILABİLİR FLİP DOWN ÖN PANEL
    USB/SD OYNATICI
    BT FONKSİYONU
    4X55 ÇIKIŞ GÜCÜ
    ARKA MONİTOR VİDEO ÇIKIŞI
    PARKA KAMERASI GİRİŞİ
    4 KANAL RCA ÇIKIŞI
    İSO BAĞLANTI SOKETİ
    AUX GİRİŞ FONKSİYONU
    yardımsı olursanız çok sevinirim teşekkürler hayırlı günler

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    o sorun değil ki hocam cerceve bulamıyorum ki ..
  • biz buluruz
  • güvenilir ve ilgili bir satıcı.ayrıca tüm sorularınızı cevaplıyor.
  • Fiat Doblo 2012 model aracım var. Aşağıdaki kasadan.
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

Araca özel şöyle saçma bir cihaz var

Ve fiyatı 1200 tl civarında. Bu ucube aleti kullanmadım ama görüntüsüne bakılırsa 200-300 TL'den fazla etmeyecek bir cihaz.

Dolayısı ile universel bir Multimedya cihaza ihtiyacım var. Direksiyondan kumanda özelliklerini de kullanabileceğim aynı zamanda kaliteli ve dokunmatiği yeterli olacak birkaç cihaz önerebilir misiniz?
    Bir de çerçeve olarak çeşitler varmı sıradan bir çerçeve almam yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 12 Nisan 2015; 2:46:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Fiat Doblo 2012 model aracım var. Aşağıdaki kasadan.
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

Araca özel şöyle saçma bir cihaz var
    http://www.otomultimedia.com/index.php?route=product/product&path=86&product_id=346
    Ve fiyatı 1200 tl civarında. Bu ucube aleti kullanmadım ama görüntüsüne bakılırsa 200-300 TL'den fazla etmeyecek bir cihaz.

Dolayısı ile universel bir Multimedya cihaza ihtiyacım var. Direksiyondan kumanda özelliklerini de kullanabileceğim aynı zamanda kaliteli ve dokunmatiği yeterli olacak birkaç cihaz önerebilir misiniz?
    Bir de çerçeve olarak çeşitler varmı sıradan bir çerçeve almam yeterli olur mu?

Ayni ozellikte baska narka cihazim var 900tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkcası merak ediyorum ama ürünü görmeden denemeden almam mümkün değil. Bugün media marktta birkaç ürüne baktım ama maalesef navitech'in birkaç cihazından başka ürüne ulaşamadım. Bir tane de goldstar vardı. Sizin samsunda ürününüzü saten bir bayi var mı?
  • Merhabalar,
    2001 Model Toyota Corolla aracıma müzik çalar sistemi taktırmak istiyorum. İlk aracım olduğu için bu işlerde biraz acemiyim. Daha önce kullanma fırsatı bulduğum yeni nesil araçlardaki gibi Bluetooth entegreli bir sistem almak istiyorum. Telefondan müzik çalma, gerektiğinde gelen aramaya cevap verebilme vs özellikli. Nasıl bir sistem alsam uygun olur acaba? Ekranlı, navigasyonlu bişey de olabilir, normal bir teyp de olabilir. Bluetooth (telefon araması), usb, aux ve bilgi ekranı önemli detaylar.
    Aracımın ön konsolu da hemen hemen aşağıdaki linkte yer alan resimdeki gibidir.

http://www.arabam.com/arabamtest/toyota_corolla/onpanel_xx.jpg?mobilenoexists=1

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Açıkcası merak ediyorum ama ürünü görmeden denemeden almam mümkün değil. Bugün media marktta birkaç ürüne baktım ama maalesef navitech'in birkaç cihazından başka ürüne ulaşamadım. Bir tane de goldstar vardı. Sizin samsunda ürününüzü saten bir bayi var mı?

malesef
  • Merhaba Hocam,
    2007 Vectra C var. Multimedya düşünüyorum.
    İstediklerim;
    -Sorunsuz Bluetooth,
    -Geri görüş kamerası,
    -Direksiyon kumandası ile tam uyumlu,
    -Usb,
    -Aux

Kısacası araçla tam uyumlu ve kaliteli,sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum.

Yardımcı olabilir misin ?
  • http://www.sanalpazar.com/Opel-Uyumlu-Multimedya-Navigold__isp27573408

ilandaki ürün benim üründür piyasada bulabliiceğiniiz en kalitieli ve en iyi üründür
  • Android işletim sistemli universal cihazlar var ben sanırım onlardan bakacağım.
    İlginize teşekkürler.
  • merhaba, 2014 skoda superb aracımıza aracın orjinal özeliklerini kaybettirmeden navigasyonlu ve mümkünse wifi vs destekli doubledin taktırmayı düşünüyoruz, araçta görüntülü park senserü, sesli komut sistemi direksiyondan kumanda vb özelikler mevcut, park sensorunun görüntüsünü yine double dinden gösterecek şekilde bir model tavsiye edebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.