Şimdi Ara

HERTZ DCX-165 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

206 aracımın kendi hoparlörleri patladığı için hem hoparlörü hemde kendi teyp'ni değiştirmek istiyorum.Amfi almayacağım arabada hiç yer yok.:D

Teyp olarak Sony n4000bt Nfc özellikli cihazı düşünüyorum. 4x55w çıkış gücü var. Bluetoohtlu ios ve android uygulamalı
    Ürünü izmirde tr garantli 280TL ye buldum. Sizce iyimi (ürünün özellikleri ve tenıtım videosu aşağıda)

hoparlör konusunda da HERTZ DCX-165 düşünüyorum sizce nasıldır.

Benim aracıma 16cm coax hoparlör uygun diyorlar. (Forumlarda araştırdığım kadarıyla)

2 yollu ve 3 yollu arasındaki farkı nasıl anlayabiliriz. Birde benim için sizce Hangisi uygun olur.

sony ve pioneer bakıyordum ancak coax larda alpine,hertz ve infinity markalarının daha iyi olduğunu söylediler.Amfisiz En iyi verimi hangi hoparlör ile alırım.

HERTZ DCX-165 almayı düşünüyorum 140TLye ist. sahibinden de mevcut

Hoparlörde fiyat aralığım maksimum 165TL.

Araç ses sistemleri konusunda uzman arkadaşlardan önerilerini beklemekteyim.

Cevap veren herkese Teşekkür ederim.

ürünün detayları ve tanıtım videosu:
    http://www.sony.co.uk/electronics/in-car-receivers-players/mex-n4000bt

HERTZ DCX-165 Nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meego -- 27 Aralık 2014; 9:01:17 >

• ses konusunda uzman arkadaşlardan yardım beklemekteyim
  • Arkadaşlar 206 aracım için;
    HERTZ DCX 165 16,5 CM Coax hoparlör düşünüyorum.
    benim aracım 16cm, 16.5cmli bir hoparlör uyarmı acaba?
  • her nekadar cevap gelmesede ben yine sormaya devam ediyorum
    arkadaşlar son araştırmalarımla beraber hertz almaya karar verdim.
    Ama aklıma şöle bir sorun takıldı.
    benim alacağım teyp 4x55w , hoparlör ise 60w : Aradaki 5w olumlu olumsuz nasıl bir etki yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meego

her nekadar cevap gelmesede ben yine sormaya devam ediyorum
    benim alacağım teyp 4x55w , hoparlör ise 60w : Aradaki 5w olumlu olumsuz nasıl bir etki yaratır.

Aradaki 5w yi anlayamassınız bile hocam, aynı teyp arkadaşım aldı geçen gün güzel baya başlangıç seviyesi için, alpine nin da coaxlari bana güzel geliyor ona da bakın isterseniz SPG-17c2 fiyatı hemen hemen aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_sarp

quote:

her nekadar cevap gelmesede ben yine sormaya devam ediyorum

Aradaki 5w yi anlayamassınız bile hocam, aynı teyp arkadaşım aldı geçen gün güzel baya başlangıç seviyesi için, alpine nin da coaxlari bana güzel geliyor ona da bakın isterseniz SPG-17c2 fiyatı hemen hemen aynıdır.

Arkadaşınız bluetooth ile sesle konuşmadan memnun mu? Telefonun mikrofonunu kullandığı için merak ettim.
    Alacağım yer zaten harici mikfonda verecek çok zorluk çekeceğimi düşünmüyorum ama yinede merak ettim

• meego kullanıcısına yanıt
    o 4x55 watt max güçtür rms değildir. hoparlörün değerleri 120 watt güç 60 watt rms dir. teybin ise 55 watt güç tahmini olarak 15 20 arası rms birşeydir. yani bu hoparlörü tam beslemeniz için amfi gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık - Focal RSE-165
    5 yıl önce açıldı
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

o 4x55 watt max güçtür rms değildir. hoparlörün değerleri 120 watt güç 60 watt rms dir. teybin ise 55 watt güç tahmini olarak 15 20 arası rms birşeydir. yani bu hoparlörü tam beslemeniz için amfi gerekir

16cm coax hoparlör olarak siz ne önerirsiniz acaba?
  • meego kullanıcısına yanıt
    Teybe bağlayacaksınız değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Evet direk teybe bağlayacağım.
    amfi alcak konumda degilim ve aracımda yer de yok. Tüplü olduğu için bagaj kalmıyor.
    önce sony veya pioneer düşünüyordum ama forumlarda amfisiz kullancaksa alpine hertz veya infinity yönel diyen yorumlar gördüm.
    Ondan önce alpine 1725s düşünüyordum (fiyat 87) ama yorumları pek iç açıcı değildi. Bende hertz ve infinity araştırdım. İnfinitynin ovalleri var ben kapıya taktıracağım için oval alamam. Bu yüzden hertz kaldı geriye dcx165 iyi yorum yapıyorlar. Bir tek sesi çok açtığımda teyp yetemeyeceği için bozulma olur diye düşünüyorum.
    Amfisiz sistem kurmak daha zormuş ya.
  • quote:

amfi alcak konumda degilim ve aracımda yer de yok. Tüplü olduğu için bagaj kalmıyor.
    önce sony veya pioneer düşünüyordum ama forumlarda amfisiz kullancaksa alpine hertz veya infinity yönel diyen yorumlar gördüm.
    Ondan önce alpine 1725s düşünüyordum (fiyat 87) ama yorumları pek iç açıcı değildi. Bende hertz ve infinity araştırdım. İnfinitynin ovalleri var ben kapıya taktıracağım için oval alamam. Bu yüzden hertz kaldı geriye dcx165 iyi yorum yapıyorlar. Bir tek sesi çok açtığımda teyp yetemeyeceği için bozulma olur diye düşünüyorum.

aynen düşük seslerde belki tatmin eder ama yükseltme yaptığınızda sesi bozar. amfinin kaplayacağı alan fazla olmaz sizin veya ön yolcu koltuğunun altına bile montajını yaptırabilirsiniz aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

quote:

aynen düşük seslerde belki tatmin eder ama yükseltme yaptığınızda sesi bozar. amfinin kaplayacağı alan fazla olmaz sizin veya ön yolcu koltuğunun altına bile montajını yaptırabilirsiniz aslında

Evet haklısınız ancak amfi alacak şu anda maddiyatım da yok. Oyüzden 280TL teyp + 100-140 arasında da güzel bir hoparlör alabilirsem 380-400TL civarlarında bu işi sonlandırabilirim.

• @meego sonuçtan haberdar edermisin bizleri bende aynı teypten almak üzereyim. Anfisiz kullanıcam bir süre Arkalara Sony 6*9 , önlere de sony10 takmayı düünüyorum.

ne dersiniz.Teybi çok merak ediyorum açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: suferi78

@meego sonuçtan haberdar edermisin bizleri bende aynı teypten almak üzereyim. Anfisiz kullanıcam bir süre Arkalara Sony 6*9 , önlere de sony10 takmayı düünüyorum.

ne dersiniz.Teybi çok merak ediyorum açıkcası.

teyp bu hafta alıp taktırmayı düşünüyorum.
    İncelemeyi buraya ekleyeceğim.
    eger oval alacaksan
    bu modeli tavsiye ederim yorumları çok iyi

• hocam bu ürünün 2 ohm olması ne gibi bir değişiklik yapar.Anfi ile kullanımda sıkıntı verirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suferi78

hocam bu ürünün 2 ohm olması ne gibi bir değişiklik yapar.Anfi ile kullanımda sıkıntı verirmi acaba?

Bu soru beni aşar biraderim.
    Konunun uzmanlarından yardım beklemek lazım.
    Ben amfisiz kullanacağım için amfi kısmını hiç araştırmadım. Oyüzden net birşey diyemeyeceğim.
    Zaten teyp haftaya kaldı gibi. Bu hertz ne bulunmaz bir hoparlörmüş ya. Adam önce bu hafta dedi, şimdi gelecek hafta diyor. Sinir etti beni. Olmadı sahibinden den alcam da güvenemiyorum.
  • suferi78 kullanıcısına yanıt
    kullanacağın amfinin markası nedir?
  • Araçta anfi yok sistemi yeni toparlıyorum. Teyp ve hoparlör alıyorum şimdi.
    Anfisiz kullanıcam bir süre anfiyi sonra alıcam.
  • Hocam benim durum da hemen hemen aynı. BEnim senden eskim orijinal teybi kullanacağım, artım ise dört kapımda da 16,5 cm hoparlör ve dört kapımda da tweeter var. HErtz DCX 165 düşünüyorum ben de. Siz aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? BEn de amfisiz kuruyorum sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbaki -- 19 Mart 2015; 22:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaki

Hocam benim durum da hemen hemen aynı. BEnim senden eskim orijinal teybi kullanacağım, artım ise dört kapımda da 16,5 cm hoparlör ve dört kapımda da tweeter var. HErtz DCX 165 düşünüyorum ben de. Siz aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? BEn de amfisiz kuruyorum sistemi.

alamadım maalesef
    İşler ters gitti. Askıya aldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.