Şimdi Ara

HERTZ & İNFİNİTY ??? HANGİ MİD İYİDİR SİZCE KALİTE OLARAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar diye sorsanız daha iyi olurdu :) dünya çapında çok tartışılan bir konu bu müzik tercihine göre değişiyor aslında cevap...
    aynı ikilemde kaldım uzun süre araştırdım.
    kaliteleri benzer yani ikisinden de memnun kalacağına kesin inanıyorum. Hertzin mid wooferı daha kaliteli çalıyor ama buna karşı infinity ref in tweeterındaki berraklık canlı ses hertzde yok.
    Ben seçimi hertzden yana yaptım bassları daha tonlu geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugvw -- 8 Ocak 2013; 15:51:36 >
  • pekı bır takım hertz bır takım ınfınıty yapsak nasıl olr sızce ? guzel bı ses alırmıyız ?
  • benım su ankı sıstemımde arka kapılarımda ınfınty var onlerde orjınal hoperlerloru var sızce arkalara ınfınıty onlerdede hertz olsa nası bı ses olr ? sızın aldıgınız hertz nasıl memnun musunuz ?
  • Ben hertzden memnunum anfimide hertz aldım çok uyumlu çalıyorlar, ama eğer boyutları uyuyorsa arkada bağlı olan infinityleri ön tarafa almanız bile yeterli gelebilir, sahneyi önde dinlemek bambaşka oluyor çok daha verimli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugvw -- 9 Ocak 2013; 0:37:57 >
  • ikisini çorba yapmaya gerek yok ikiside iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 23 Ocak 2013; 18:46:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.