Şimdi Ara

amfi değişimi daha kaliteli ses alırmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.jameson.com.tr/tr/detay-urun/93/jameson-oto-ses-ve-goruntu/oto-anfiler/usa-6004 elimdeki mevcut amfim ön kapılarımdaki complara güvenerekten değişime gideceğim subum jbl bin lik.pioneerin amfisini düşünüyorum şu model odahttp://www.hepsiburada.com/pioneer-gm-a6604-amplifikator-4-cikisli-koprulenebilir-anfi-p-OTAYTGMA6604
    artı bu amfinin teybe doğrudan bağlandığını okumuştum sanki doğrumudur bana biraz bilgi verirmisiniz bu konuda ?

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Elindeki anfiyi sadece midler icin kullan bass icinde mono bass anfisi al ses daha guzel olucaktir tabi . Vasat bi ana üniten yoksa ses gayet tatmin edici olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapılarda güvendiğin Componentlerin marka modelleri nedir?
  • SabitSalınım kullanıcısına yanıt
    http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=65
  • Sürücü18 kullanıcısına yanıt
    ana ünite değişmeden kullancam amfiyi mecbur bit ten eklicem ilerde hem bası hem compları doyurcak bi amfiyle işi çözsem nasıl olur
  • UP
  • Ortada bass yok kac rms sadece comp ve bass mi beslencek amfiyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • By Doğu B kullanıcısına yanıt
    yazdım ya sub jbl binlik diye comp ve bas aynen
    Alacağın amfi 4 ohm köprüde en az 300 rms vermesi gerekli ki kayıpla bass tam beslensin jbl 75.4 tarzında

• Araba ne? Ana ünite değiştirmeden Audison bit olur ama 3 ana ünite parasına gelir.
  • SabitSalınım kullanıcısına yanıt
    bit ne kadara gelir acaba montajla birlikte kabloda gerekir sanıyorum araba megane 2 daha sonra fluennce ye geçircem sistemi
    şuanki duruma bitten mi amfi değişimi mi daha iyi olur acaba ?
    Bitten sesi güçlendirmez sesi detaylandırmak amaçlı kullanilir. Yani aktif sistemlerde sizin sisteme pek gerek yok 7 band ekolayzer li teyp işinizi görür

ön konsolda cd changer artı mp3 player altlı üstlü ve bal köpüğü renkli o yüzden değiştirirsem iğrenç bir görüntü olacak.o yüzden amfiyi mi değiştireyim yoksa bitten mi dersinana ünite değişmicek sonuçta
    Amfi değiştiğinde ses biraz değişir orjinal üniteyle ne yaparsan yap ortalama ℅70 alırsın verimi teyp çerçeveleri oluyor onları boyatabilirsin karbon kaplatabilirsin işledikten sonra herşeyin çözümü var yok orjinal kalsın diyorsaniz siz bilirsiniz.

üstad kesinlikle haklısın alacak olsam şunu direk alacam yanihttp://www.hepsiburada.com/sony-xav-65-dokunmatik-6-2-dvd-mp3-usb-calan-multimedya-sistemi-p-OTBLCXAV65 aletde güzel güçlü birşeyede benziyor ama şöyle bir durum var bu alet ben aracı satarken elimde patlayacak ve fluenceye geçirme şansım yüzde 0.çünkü onun ana ünite yeri gömük ve yassı.ben megane yi satarken tesisatı sökücem zaten.bu işin sonu bitten gibi görünüyor.sonuçta ana üniteyle ne kadar çabalarsan çabala diyor herkes bitten taktırırsan en azından uğraştığına değer diyorlar

Bitten aktif sistemlerde daha mantıklı oluyor. Aracı değiştirene kadar mevcut sistemle idare edin araç değiştirdikten sonra arayışa girin bence. Daha iyi olur ama para sizin siz daha iyi bilirsiniz bence gerek yok bittene.

o zaman amfiyi değişeyim şimdilik yada mono mu ilave etsem karar veremedim bitten den vazgeçtim şuan hemde pahalıya patlıcak bence bitten kablosu şusu busu derken
    Elindeki amfiyi de sat 2 tane orta kalitede hem bass hem mid amfisi al daha verimli çalışır sistemin

4 ohm 2 ohm olayına döner sanırım sistem 4 ohm da daha kaliteli ses verir en güzeli bu sanırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.