Şimdi Ara

Hesabım Banlanmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok da geç cevap veriyorlar ya, bukadar yavaş çalışılmaz. Mağdur olan benim bekletilende.
  • Öyle bir şey saçma olur herkes sinir olduğu birinin nickini kullanır satar saçma
  • 2 Hafta once bakirkoyde meta kafede 2 oyun attim, 21 agustos tarihinde TTNet den yeni modem aldim, acaba o yüzden sorun cikmis olabilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle şeyler yazılmış ki sanırsın riot fbi ile çalışıyor
  • qıcıq olduğumuz birinin hesabını satıyomuş gibi yapıp ticket atıp banlatalım xDDD
  • Arkadaslar cok kez farklı IP ile girilmesi banlanmaya neden olurmuki ya ?
  • "Bu hesap üzerinde hesap satışı veya paylaşımı tespit edildiği için süresiz askıya alınmıştır ve bu askı kaldırılamaz.

Ayrıca oyun içinde gördüğünüz hesap satışlarını bize iletirseniz gerekli cezaları uygularız."

GICIK OLDUGUNUZ BİRİNİ ŞİKAYET EDİN. BANLANIR! ALLAH BELANI VERSİN RİOT TR. Haksız yere ban bu olsa gerek
  • lan ben laptopumla gerek köyde gerek tatilde gerekse günübirlik gittiğim yerlerde farklı ip lerden hep giriyorum öyle saçma iş olmaz hakkını ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabfab ı banlatma zamanı geldi
  • Arkadaslar cidden yardımcı olabilecek varmı ya, mağdur olan benim şu durumda. Ciddi yardımcı olabilecekler Pm atabilir mi ?
  • Hi Whoobi.Sınırsız banlandıysa kesinlikle açmıyorlar üzüldüm durumuna benimde bir hesabım saçma bir şekilde hesap paylaşımından banlandı.Tickete çalındığını söyledim falan okadar yazdım da nafile.Hi Whoobi dememden tanımışsındır beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

Hiç bir şekilde af yok, ne yapacaksin da fiyatini öğreniyorsun. O hesap ddaha acilmaz Ben vermis olabilirim nickini riot görevlisine.

bi bitin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Too Big To Small

Hi Whoobi.Sınırsız banlandıysa kesinlikle açmıyorlar üzüldüm durumuna benimde bir hesabım saçma bir şekilde hesap paylaşımından banlandı.Tickete çalındığını söyledim falan okadar yazdım da nafile.Hi Whoobi dememden tanımışsındır beni :D

Hatırlayamadım valla. Acılmayacak olsa bile sonuna kadar meşgul edicem onları
  • açılmaz, yak bir sigara.

• yazık olmuş, s4'e bekleriz qnq.
  • yahu nasıl olur öyle bir şey ? hakkını ara derim allah yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

açılmaz, yak bir sigara.

/>

gif çok güzelmiş resmen içiyor hayvanat
  • Kardeşim öyle bir şey olmaz yahu kesinlikle o hesabı geri almalısın durup dururken banlatmak gibi bir şey.

Gerekirse hepimiz ticket atarız falan filan ama mutlaka alman gerek o hesabı o kadar büyük bir saçmalık olmaz.
  •  Hesabım Banlanmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.