Şimdi Ara

Hesabım Banlanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hesabım banlanmış. Nedenini sordugumda hesap satışından diyor, hesabımı satmadım ki ben ? Şifreyide kimseye vermedim. Sadece konu açmıştım fiyatını merak ettiğimden. nerden buldularda ban yedim. Yardımcı olurmusunuz nasıl bir yol izlemeliyim ...

• perma yediysen açmazlar hesaba (çara) veda et
  • Konuyu hangi forumda açtın?
  • birisi ticket atmıştır ben bunun hesabını aldım ama o hesabımı geri aldı demiştir onlarda hesap paylaşımından perma ban atmıştır
  • Hiç bir şekilde af yok, ne yapacaksin da fiyatini öğreniyorsun. O hesap ddaha acilmaz Ben vermis olabilirim nickini riot görevlisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

Hiç bir şekilde af yok, ne yapacaksin da fiyatini öğreniyorsun. O hesap ddaha acilmaz Ben vermis olabilirim nickini riot görevlisine.

hll qnq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, başımıza ne gelirse ya meraktan yada meraktan demişler iyi demişler. DH de açmıştım. Bilmiyordum yasak olduğunuda, neyse bahane oldu oyunu bırakmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    6 ay önce açıldı
    Ubisoft hesabım çalındı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim şifremi bi arkadaş biliyor.Hesap paylaşımı yasak mı ban yermiyim noluyo anlamadım hiç bişey :S
  • Bir foruma ilan açtın diye banlanman saçma ortada bir fiil yok sonuçta.Hakkını ara derim gerçekten satış işlemi yapmadıysan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Bir foruma ilan açtın diye banlanman saçma ortada bir fiil yok sonuçta.Hakkını ara derim gerçekten satış işlemi yapmadıysan.

Yok yapmadım, hesabın şifresini benden başka bilende yok. Harbiden haksızlık yani. Millet günde onlarca hesap satışı yapıyor..
  • Peşini bırakma durmadna ticket at ve foruma konu aç eğer haklı isen tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Peşini bırakma durmadna ticket at ve foruma konu aç eğer haklı isen tabi

Konu acmaktan ban yedım. eğer bu yasaksa banlanıyım ama satmadım ki hesabı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neutral Evil

birisi ticket atmıştır ben bunun hesabını aldım ama o hesabımı geri aldı demiştir onlarda hesap paylaşımından perma ban atmıştır

ozaman ben sevmediğim insanlara böyle yapınca onlarda perma banmı yiyor ? çok saçma bişi

edit: ama denenebilir
  • Arkadaslar , peki daha önce Perma Ban yiyipte actırabilen oldumu ?
  • ellerinde kesin ispat olmadan ban atıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

Arkadaslar , peki daha önce Perma Ban yiyipte actırabilen oldumu ?

Perma bansa açmazlar. Hesaba başka İP'den giriş yapmadıysan on kanıt olarak yolla belki bir umut.
  • Satmadan nasıl banlıyorlar ki? Sonuçta senden başka kimse girmemiş hesabına
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

Arkadaslar , peki daha önce Perma Ban yiyipte actırabilen oldumu ?

Perma bansa açmazlar. Hesaba başka İP'den giriş yapmadıysan on kanıt olarak yolla belki bir umut.

Kafeden oynadım 1-2 kere ondan mı dır ki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Elite

Satmadan nasıl banlıyorlar ki? Sonuçta senden başka kimse girmemiş hesabına

Hala anlamadım..
  • satmadan banlanamaz ki? iyi ozaman hadi herkesi banlatalım. "benim shirdar adı mehmet içinde baya champ var, iyi kasıldı. gold 1 de. Hesabımı satıyorum"

hadi şimdi gelip mehmet isimli hesabı banlayacaklar mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.