Bildirim
Hesabım Banlanmış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
perma yediysen açmazlar hesaba (çara) veda et -
Konuyu hangi forumda açtın? -
birisi ticket atmıştır ben bunun hesabını aldım ama o hesabımı geri aldı demiştir onlarda hesap paylaşımından perma ban atmıştır -
Hiç bir şekilde af yok, ne yapacaksin da fiyatini öğreniyorsun. O hesap ddaha acilmaz Ben vermis olabilirim nickini riot görevlisine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Oe6
Hiç bir şekilde af yok, ne yapacaksin da fiyatini öğreniyorsun. O hesap ddaha acilmaz Ben vermis olabilirim nickini riot görevlisine.
hll qnq
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım, başımıza ne gelirse ya meraktan yada meraktan demişler iyi demişler. DH de açmıştım. Bilmiyordum yasak olduğunuda, neyse bahane oldu oyunu bırakmak için. -
Benim şifremi bi arkadaş biliyor.Hesap paylaşımı yasak mı ban yermiyim noluyo anlamadım hiç bişey :S -
Bir foruma ilan açtın diye banlanman saçma ortada bir fiil yok sonuçta.Hakkını ara derim gerçekten satış işlemi yapmadıysan. -
quote:
Orijinalden alıntı: an4cond4
Bir foruma ilan açtın diye banlanman saçma ortada bir fiil yok sonuçta.Hakkını ara derim gerçekten satış işlemi yapmadıysan.
Yok yapmadım, hesabın şifresini benden başka bilende yok. Harbiden haksızlık yani. Millet günde onlarca hesap satışı yapıyor.. -
Peşini bırakma durmadna ticket at ve foruma konu aç eğer haklı isen tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Peşini bırakma durmadna ticket at ve foruma konu aç eğer haklı isen tabi
Konu acmaktan ban yedım. eğer bu yasaksa banlanıyım ama satmadım ki hesabı :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Neutral Evil
birisi ticket atmıştır ben bunun hesabını aldım ama o hesabımı geri aldı demiştir onlarda hesap paylaşımından perma ban atmıştır
ozaman ben sevmediğim insanlara böyle yapınca onlarda perma banmı yiyor ? çok saçma bişi
edit: ama denenebilir -
Arkadaslar , peki daha önce Perma Ban yiyipte actırabilen oldumu ? -
ellerinde kesin ispat olmadan ban atıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Whooobies
Arkadaslar , peki daha önce Perma Ban yiyipte actırabilen oldumu ?
Perma bansa açmazlar. Hesaba başka İP'den giriş yapmadıysan on kanıt olarak yolla belki bir umut. -
Satmadan nasıl banlıyorlar ki? Sonuçta senden başka kimse girmemiş hesabına -
quote:
Orijinalden alıntı: SpyNerology
quote:
Orijinalden alıntı: Whooobies
Arkadaslar , peki daha önce Perma Ban yiyipte actırabilen oldumu ?
Perma bansa açmazlar. Hesaba başka İP'den giriş yapmadıysan on kanıt olarak yolla belki bir umut.
Kafeden oynadım 1-2 kere ondan mı dır ki :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson Elite
Satmadan nasıl banlıyorlar ki? Sonuçta senden başka kimse girmemiş hesabına
Hala anlamadım.. -
satmadan banlanamaz ki? iyi ozaman hadi herkesi banlatalım. "benim shirdar adı mehmet içinde baya champ var, iyi kasıldı. gold 1 de. Hesabımı satıyorum"
hadi şimdi gelip mehmet isimli hesabı banlayacaklar mı?
Benzer içerikler
- mmr nedir
- kara alistar fiyat
- pre ne demek
- troll nickler
- otp ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X