Şimdi Ara

Hesabım soyuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum bilgisayarima yeni format attim hesabimin sifresiini degistirdim. Eposta felan degistirmistim nakit 6,5 gb para ve bir suru karivdis vardi hesabimin bilgilerini kimseye paylasmadim ve son gunleerde cok trade ile takas yaptim birden bire hesaabim soyuldu ayni sey bizim clandan ardanında basına geldı ama adam sadece. Parayı alıp cıkmıs . Yardımcı olacak varmı ? Yapabılecek bırsey bazıları trade hackın cıktıgını soyledı ama bu sefer degısık bı hackmıs ve 3gb cekmıstım zamanında bılgım yok konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reaper12 -- 20 Mart 2012; 15:59:36 >

• Geçmiş olsun öncelikle

Hocam şöyle diyim şifreleri değiştir bir adet password manager bul comodo firewall (free) ve antivir (free) indir kur tarat pc yi şifreleri kaydet password managere orda ustte toolsta büyük ihtimal password generator vardır ordan üret şifreyi ayda bir değiştir.

Trade sakın kullanma birde pazara dikkat et aynı hızada kurup aynı itemi kuruyolar bug oluyor, alırken bak aynı itemimi satıyor hizasındakı adam
  • Hacklenen hesabınla ilgili Item ve Para iadesi için bu konuyu incelemende fayda var.
  • Hocam ticket at benim arkadaşımın aylar önce ticket attığı char geri verildi soyulmuştu muhtemelen exp dc veyahut pre cekmemişin ama bi faydası olabilir
  • girdiğin sitelerden dolayi bilgisayarına trojan keylogger vs girmiş geçmiş olsun ticket atmayı deneyebılirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    6 ay önce açıldı
    Ubisoft hesabım çalındı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.