Şimdi Ara

´´ Hesabım soyuldu; ama....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu yeni kurdum, hesabı forumdan birisiyle takas yaptım, şifreyide yeni değiştirmiştim, bir arkadaşın tavsiyesiyle recyfer.info dan Loader'ı kurdum.

Ama bugün oyuna girdiğimde soyulduğumu gördüm.

İşin ilginç olan tarafı ise yalnızca paramı almışlar, 55 Level Kurt, itemler vs. duruyordu.

Bu mesajı bilgilendirme amaçlı yazmak istedim ve bana ilginç gelen ise neden yalnızca parayı aldı acaba bunun bir sebebi mi var?

• sadece senin charın soyulmadı o loaderdan. anlayamadığım şey ise tüm virüs programlarında temiz çıkması ama goldumuzun çalınması.
  • Kaç M in çalındı ayıptır sorması ?

Şu Oyunda önerebilcegim Tek Loader 0x33 ün Gorillisidir
    milyar kere söylüyorum
    1 senedir şu oyunda 1 kere soyuldum o da okulda usb belleğime online games virüsü girdi, ondan dolayı
    başka türlü soyulmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

sadece senin charın soyulmadı o loaderdan. anlayamadığım şey ise tüm virüs programlarında temiz çıkması ama goldumuzun çalınması.

Sanıyorum ki bunun virüs ile alâkası yok.Çünkü bu loader oyuna müdaheleler edebiliyor.Sol alta recyfer yazmak vs. gibi.

ve yine sanıyorum ki; biz giriş bilgilerimiz yazdığımız anda Loader bilgilerimizi kendi hostinginede yolluyor ve oraya da kaydoluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Kaç M in çalındı ayıptır sorması ?

milyar kere söylüyorum
    1 senedir şu oyunda 1 kere soyuldum o da okulda usb belleğime online games virüsü girdi, ondan dolayı
    başka türlü soyulmam.

15m çalındı.

O loader'ı nereden bulabilirim? 0x33 üyeliğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 23 Kasım 2008; 21:11:32 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 23 Kasım 2008; 21:10:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Oyunu yeni kurdum, hesabı forumdan birisiyle takas yaptım, şifreyide yeni değiştirmiştim, bir arkadaşın tavsiyesiyle recyfer.info dan Loader'ı kurdum.

Ama bugün oyuna girdiğimde soyulduğumu gördüm.

İşin ilginç olan tarafı ise yalnızca paramı almışlar, 55 Level Kurt, itemler vs. duruyordu.

Bu mesajı bilgilendirme amaçlı yazmak istedim ve bana ilginç gelen ise neden yalnızca parayı aldı acaba bunun bir sebebi mi var?

aynı şekilde ben soyuldum kardeim söyledim size inanmadınız loader kullandınız okadarda uyarmıstım geçmiş olsun

• Nasıl Oldu ?

Parayı Depoda Tut Üstünde Taşıma Online Misin Msnye Gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internazionale Milano -- 23 Kasım 2008; 21:38:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

milyar kere söylüyorum
    başka türlü soyulmam.

15m çalındı.

O loader'ı nereden bulabilirim? 0x33 üyeliğim yok.

Benimde Yok Fakat 1 seneden beri kullanıyorum neredeyse bu siteden indirdim problem yok.
    Ha %100 kimse garanti veremez
    İndirince alır taratırsın orda virus total sonuçlarıda mevcut
    0x33 loader TIKLA

alternatif link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 23 Kasım 2008; 21:53:02 >

• geçmiş olsun kardeş başka bişey gelmiyor içimden
  • bende illede x33 diyordum ama herşeyimi aldılar
  • Artık her akşam şifre değiştirmeye karar verdim. Umarım tekrar bir şey olmaz.
  • immkansız yaw kendi sitesinden LOADER.. nasıl soyulur aman allahım ?? çok ilginç bi durum..

offfffff of
  • bu şerefsizlerin işi belli olmaz k.bakmayın benimde canım yandı format attım şifremi deiştim bi problem yok 4 gün oldu
  • quote:

Artık her akşam şifre değiştirmeye karar verdim. Umarım tekrar bir şey olmaz.

Yılmaz her akşam şifre değiştir, değiştir nereye kadar . . . Her zaman söylerim yine söylüyorum. Şu oyunu Düzgün, Sade, Temiz ve illegal zımbırtılar olmadan oynayın bakın daha zevkli olduğunu göreceksiniz . . . Ticaret için değil zevkimiz için oynayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Yılmaz her akşam şifre değiştir, değiştir nereye kadar . . . Her zaman söylerim yine söylüyorum. Şu oyunu Düzgün, Sade, Temiz ve illegal zımbırtılar olmadan oynayın bakın daha zevkli olduğunu göreceksiniz . . . Ticaret için değil zevkimiz için oynayalım.

+1 bide bi gün gelir değiştirdiğin şifreyi unutursun :D char gitti

• quote:

milyar kere söylüyorum
    başka türlü soyulmam.

+1453

0x33-FTW!!!

SM-olsun-loader-olsun-yüzde-yüz-güvenilir!
  • yoo bişe olmaz değiştirirsin bidaha şifreyi
  • ox33, Adlı loaderı bende kullanıyorum, soyulma felan Yok ustumde 1gbLık ıtem 90 lvl FF chara sahıbım
    Baska bısey war sizde
  • quote:

afedersin kızma ama buna bi tarafımla gülerim
    istedigin kadar dünyanın en zor şifresi ( ki böyle birşey yok ) koysan bile Online games virüsü yedigin an Charın soyulur. =))))
  • arkadaşlar Sm ile soyuldum diyene inanmam size kadar ne çarlar var soyulmuyor bnm ve arkadaşlarımın çarı soyulsa mercuryde element kıtlığı ortaya çıkar mesela
    x33 güvenilirdir...
    Diğerlerini kullanmadım bilemicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.