Şimdi Ara

Hesabımı Açmıyolar yok böyle bir şey - Destek Sistemi Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatile çıkıcam diye hesabımı dondurayım dedim ticketi attım dönüş yaptılar 20 30 soru sordular cevapladım ve hesabımı dondurdular sorunsuz bir şekilde YosemitoSAM nickli bir görevli dondurdu şimdi açmak içinde aynı soruları sordular yine aynı şekilde cevapladım ve şimdi hesabımı açmıyolar ANLAMADIĞIM OLAY KOSKOCA RİOT GAMES hesabı kapatırken cevapları kabul ediyor ve açarken aynı cevapları ( CTRL+C > CTRL+V ) kabul etmiyor.

Ben böyle gereksiz böyle saçma bi league of legends serverı görmedim destek desen SIFIR!

Adamlar resmen dalga geçer gibi cevap veriyo napıyım kafa kağıdının fotokopisini falanmı yollum bu ne sanki tapu kadastro işlemi yapıyoz anasını satayım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anniebot -- 20 Ağustos 2014; 23:02:59 >

• Dondurma oluyor muydu benim hesapta lig düştü bıraktığım için. Gerçi olsada o coni moniye güvenmem hesabı dondurmazdim geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorula verdiğin cevapların kesin olarak doğru olduğuna emin misin?
  • hesabı bi arkadaşına falan verseydin keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Dondurma oluyor muydu benim hesapta lig düştü bıraktığım için. Gerçi olsada o coni moniye güvenmem hesabı dondurmazdim geçmiş olsun.

evet lig puanı düşmesin diye dondurdum yine aynı soruları sordum aynı cevapları veriyorum açmıyolar yetersiz diyolar gelde çıldırma
    YEMİN EDERİM BU SERVER ADAMI ÇILDIRTIR GÖREVLİLER BAŞLI BAŞINA DERT NERDE YETENEKSİZ GEREKSİZ HİÇ BİŞEY ANLAMAYAN ADAM VAR ONLARI GETİRİRLER WESTTEDE DONDURMUŞTUM DİREK AÇTILAR SORUNSUZ! Tr farkı bu olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

sorula verdiğin cevapların kesin olarak doğru olduğuna emin misin?

hocam şöyle anlatıyım hesabı dondururken yanlış cevap versem dondururlarmıydı sizce? Yine aynı cevapları veriyorum açmıyolar bi arkadaş daha var onla birlikte dondurduk onuda açmıyolar
  • Geçmiş olsun kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 gün de bir gireydin heri sen de

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapraam Heri

30 gün de bir gireydin heri sen de

bi bardak soğuk su içecez artık weste devam :)
  • umutsuz vaka, zor alırsın artık o hesabı, habire aynı şeyleri yazarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anniebot

quote:

Bence hemenpes etme daha çok ticket at başlarını ağrıt

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anniebot

quote:

Bence hemenpes etme daha çok ticket at başlarını ağrıt

Ya ben bezicem yada onlar bezicek bi süre sonra bakalım hadi hayırlısı 1 bardak suyumu hazırladım ben şimdiden :

• Geçmiş olsun ödeme sorunlarına felan at ticketi oralara daha hızlı bakıyolar :D
  • gecmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maelsterg

Hacı bana da benzer bir şey oldu, hesabı tekrar açmak için bilgiler sordular ben de önceki tickettan kopyaladım. Adamlar bana bu bilgiler yanlış dedi ticketı kapattılar falan. Kısacası olur öyle, yeniden aç ticketı. Ben o zamanlar Tr'de oynuyordum ama son çare olarak sunucuyu EUW seçip dili İngilizce yaptım ve adamlara derdimi anlatıp yardım istedim.

Yardım ettiler mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dondurunca lıg dusuyordu sankı oyle bılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.