Şimdi Ara

Hesap Aktifleştirme Ücreti Yasal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski hesabımı 4 yıl önce kapatmıştım. Şimdi yeni bir hesap açtırdım, hesap aktifleştirme ücreti istediler. Ne kadar diye sordum, banka görevlisi 20 lira 50 lira ne varsa olur dedi. Ben de 10 lira verdim. Bugün arkadaşıma sordum, o para vermemiş. Adamına mı göre muamele yapıyorlar? 10 lirayı geri alabilir miyim?

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Resmen dilencilik yapmış. Gönlünden ne koparsa, öyle şey mi olur. Eleman onu cebe indirmiş anlaşılan. Eski hesap kapandı gitti. Yeni hesap açılışında mevcut kurallar geçerli olur ki şu an hesap işletim ücretinin yürütmesi durduruldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Resmen dilencilik yapmış. Gönlünden ne koparsa, öyle şey mi olur. Eleman onu cebe indirmiş anlaşılan. Eski hesap kapandı gitti. Yeni hesap açılışında mevcut kurallar geçerli olur ki şu an hesap işletim ücretinin yürütmesi durduruldu.

Hocam gerçekten çok üzüldüm, o parayı haram ediyorum onlara. İş işten geçti ama geri kalan insanların bilgilenmesi lazım. Dediğin gibi bu zihniyet resmen büfeci zihniyeti, "ne kadar koparabilirim"in derdine düşmüşler.

Umarım 10 lira hesabıma yatmıştır...

Şikayet edebileceğim bir makam var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 1 Haziran 2016; 20:44:01 >
    Kaydı olmadığı içi ispatı sıkıntı, önce bankaya yazmanız lazım, sonuç alamazsanız BDDK'ya şikayet etmeniz gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Kaydı olmadığı içi ispatı sıkıntı, önce bankaya yazmanız lazım, sonuç alamazsanız BDDK'ya şikayet etmeniz gerekiyor.

Hocam dekont aldım, 10 liranın yattığına dair. Ama ne işlem olduğu yazmıyor.
  • o parayı hesabına yatırmıştır. aslında böyle birsey yapmazlar çok garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

o parayı hesabına yatırmıştır. aslında böyle birsey yapmazlar çok garip

Olay şimdi anlaşıldı. O hesabın aktif olması için içine para yatırılması gerektiğinden bahsetmiş eleman, yani kesinti yapılacak bir ücret değil Hesabınızda 10 lirayı görüyorsanız sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hangi banka bu, merak ettim. Birde eski kapanmış bir hesaba nasıl para yatırmış acaba. Aynı numaralı eski hesabı aktive mi etmiş yoksa yeni bir hesap mı açmış. Eski hesap numaranızı biliyorsanız dekonttan kontrol edebilirsiniz.
  • @Dr. Boone 1 hafta sonra banka kartı almaya gideceğim, bakalım içinde para olacak mı?

@Ege.. Banka Yapı Kredi. Eski hesabın dekontunu atmıștım. Devletten burs aldıgım için hesap açtırmıștım, ama 4-5sene önce kapattırdım. Șimdi ișe bașladım. İșyeri için bu bankada hesabımın olması gerekiyor. Banka görevlisine yeni hesap açmak istiyorum dedim, senin söylediğin hiç aklıma gelmedi. Bir dezavantaji falan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok. Sadece bildiğim kadarıyla kapatılan hesap tekrar açılamıyor. Açıldıysa bilelim diye sordum. Muhtemelen yeni bir hesap açmış ve verdiğiniz parayıda hesaba yatırmıştr.
  • banka yeni hesap açmış
    çalışan da hesap açılırken içine para yatırılması için para istemiş
    5 Tl bile olurdu
    sizden hesap açılışlarında fazladan para isterlerse de 5 Tl den fazla para vermeye gerek yok
  • Yapı Kredi'de hesap açılırken genellikle para yatırarak hesap açıyorlar. O para hesabındadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.