Şimdi Ara

Hesap Alma Konusunda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Benim merak ettiğim bir olay var.

Varsayalımki bir hesap aldım. E-mail ile birlikte alıyorum, e-mail şifresinden oyun şifresi ve telefon nosuna kadar herşeyi değiştirdiğim halde bana satan kimse hesabı geri alabilir mi ?

Parayla tank almış olsa, o aldığı hesap adresinden yola çıkarak çaldılar diyerek geri alamaz mı ?

• Öyle bir durumda hesabını kaybeder öncelikle geri alamaz hesap satışı yaptığı ortaya çıkacağı için ayrı world of tanks metin2 v.b. Oyunlar gibi olmadığı için genelde yaş ortalaması yüksek kişiler oyunu oynuyor kimse öyle birşey yapmak için uğraşmaz. Son olarak bilişim suçları artık online oyunlar konusuyla ilede ilgileniyor yani bunu yapmayı düşünen kişilerin bir kez daha düşünmeleri gerekli nitelikli dolandırıcılığa giriyor artık bu tarz şeylerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşkler. Alan felen varsa diye sormak istedim. Wot un sitesinde dolandiriciliktir felen diyor.

• 2 defa hesap aldim sattim.aldiklarimi elden,sattiklarimi online sattım.hic bi şekilde telefon degistirdikten sonra bisey yapamazlar. Hic bisey ispat edemezler.

• Rica ederim önemli değil

• hesap çalındı diye destekle iletişime geçerlerse belki hesabı kapattırabilirler
  • Telefon ve mail değiştirildikten sonra hiçbirşey olmaz. Geri almak için fazlaca şansını zorlarsa en fazla banlanır hesap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.