Şimdi Ara

Hesap Çalınmaları Hk. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
3
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: Grove Street
    3 sayfalık konunun 1 sayfası senin mesajların esas çocuk sensin galiba.

Kimse fark etmedi sorunun nedenini ve çözümünü yazdık daha hâlâ millet virüs zannediyor.Not: Bu olayı yapan lamer ben değilim.

dostum kavramlari karistiriyosun. kodlara bende baktım bu adamın yaptıgını lamerlikle alakasi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu forum beni iyice korkutuyo
    />

aynen hacı ya forumun her yanı ayrı bir aksiyon bundan sonra sadece izleyici olacağım hiçbir yere tıklamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

profiline gidemeyenler resim.donanimhaber.com/profile.asp adresinden değil dehttp://forum.donanimhaber.com/editprofile.asp adresinden girerlerse daha iyi olur.

Ayrıca Özel mesajları gelemeyen üyeler resimdeki gibi yapıp kaydederlerse sorun olmayacak.

[sizer]Hesap Çalınmaları Hk.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Bu sefer başka bir varyasyon.

Merhabalar... İnternet bankacılığı kullanıyorum. Kredi kartımın bilgileri mevcut. Acaba benim bilgisayarım ile ilgili problem mi ? yani şifrem mi çalındı ya da site ile ilgili problem mi ? Biraz önce imzam değiştirilmişti ve o linke tıkladım linkte bedava bardak kazan diyordu. Sıkıntı çıkar mı ?
    Sorumlusu her kimse dava edin. Bende arkanızdayım.
  • Oradan da girilmiyor profile.

"/Hata/"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogualp

Bögüalp nickli hesabım çalındı, e-maili ve şifresi de değiştirilmiş. Hesabımı geri alma şansım var mı? Hesabın bana ait olduğunu kayıtlı olduğu cep telefonu numarasıyla kanıtlayabilirim.
  • quote:

Arkadaşlar açık kapatıldı, hesaplar açıldı. Profil bilgilerinize girip isteğiniz dışında değişen bilgilerinizi kontrol edip değiştiriniz. Ek olarak hesaplarındaki bilgileri isteği dışında değiştirilen arkadaşlarımızın mail adresleri çalınma ihtimaline karşı rastgele olarak değiştirildi. Lütfen kontrol ediniz.

teşekkür ederim , biraz önce e postamı ve şifremi değiştirdim ancak şimdide hesaptan kendi kendine atıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: Grove Street
    3 sayfalık konunun 1 sayfası senin mesajların esas çocuk sensin galiba.

Kimse fark etmedi sorunun nedenini ve çözümünü yazdık daha hâlâ millet virüs zannediyor.Not: Bu olayı yapan lamer ben değilim.

dostum kavramlari karistiriyosun. kodlara bende baktım bu adamın yaptıgını lamerlikle alakasi yok

Biliyorum da bunu yapan hacker desem kullanıcı adımla bağlantı kurarlar diye şey ettim .Gerçi hacker da değil bunu yapan bildiğin jquery post yapmış benim de daha önce aklımdaydı böyle bir şey yapılabileceği ama adam uğraşmış hakkını vermek lazım.Kodlara baktım derken umarım unpackli haline bakmışsındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 18 Ağustos 2012; 18:21:08 >

• mail adresini değiştiremeyenler buradan değiştirsinhttp://resim.donanimhaber.com/emailchange.asp

ayrıca profil bilgilerime girdiğimde Hata yazısıyla karşılaşıyorum
  • Ben hala giremiyorum profilime
  • quote:

Arkadaşlar açık kapatıldı, hesaplar açıldı. Profil bilgilerinize girip isteğiniz dışında değişen bilgilerinizi kontrol edip değiştiriniz. Ek olarak hesaplarındaki bilgileri isteği dışında değiştirilen arkadaşlarımızın mail adresleri çalınma ihtimaline karşı rastgele olarak değiştirildi. Lütfen kontrol ediniz.

Şifrem değiştiği için hesabıma giremiyorum. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
  • Beyler site henüz tamamen düzelmedi. Arada bir kendinizi sitenin dışında veya başka birinin hesabında bulabilirsiniz. En temizi girdiğiniz tarayıcının çerezlerinin ve geçmişini temizlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

Merhabalar... İnternet bankacılığı kullanıyorum. Kredi kartımın bilgileri mevcut. Acaba benim bilgisayarım ile ilgili problem mi ? yani şifrem mi çalındı ya da site ile ilgili problem mi ? Biraz önce imzam değiştirilmişti ve o linke tıkladım linkte bedava bardak kazan diyordu. Sıkıntı çıkar mı ?

ARKADAŞLARRRRRRRRR ÇOK ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL İNTERNET BANKACILIĞI KULLANIYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Test.

geçmiş olsun

Teşekkür Ederim.
    Aptal gibi tıkladım linke. Bananeyse kupa'dan, tişört'ten.
  • bangez
    isimli hesabıma erişim sağlayamıyorum. mail adresi şifre falan herşeyi değişmiş ne yazık ki. geri alabilir miyiz yoksa suyu içeyim mi ? :D
  • quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLARRRRRRRRR ÇOK ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL İNTERNET BANKACILIĞI KULLANIYORUM.

Dostum daha önceki sayfalarda bahsedildiği gibi bilgisayara bir virüs bulaşması söz konusu değil. Sitenin ufak bir açığından faydalandılar o kadar.

• quote:

Hata veriyor !!!!!!
  • Arkadaşlar svacel midir nedir öyle bir üye vardı, avatarını kocaman yapmış, işte sizde yapmak istiyosanız videoyu izleyin yazmış, video linkine tıkladım, hesap kaydı. Adamın adını neydi ya hatırlıyan vardır.
  • Kodları diğer sitelerle hiçbir alakası yoktur boş yere paniğe kapılmayın. Saygılar @heykırokan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonneferler -- 18 Ağustos 2012; 18:26:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.