Şimdi Ara

Hesap Çalınmaları Hk. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
3
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profiime zar zor girdim ama bilgileri değişemiyorum kaydet çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence26

Ben de Amedra'nın imzasına tıklamıştım 30 gün uzaklaştırmışım kendimi. Yönetime mail attım hemen açtılar banımı. Bu konuda yazanları uyguladım. Çok şükür yırttık Yalnız profili açıp durdurma işi Firefox'ta çalışmadı.

aynı şekil hocam .. profilim'e giremiyorum. ama düzeldi herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence26

Ben de Amedra'nın imzasına tıklamıştım 30 gün uzaklaştırmışım kendimi. Yönetime mail attım hemen açtılar banımı. Bu konuda yazanları uyguladım. Çok şükür yırttık Yalnız profili açıp durdurma işi Firefox'ta çalışmadı.

aynen benide amedra bitirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grove Street
    3 sayfalık konunun 1 sayfası senin mesajların esas çocuk sensin galiba.

Kimse fark etmedi sorunun nedenini ve çözümünü yazdık daha hâlâ millet virüs zannediyor.Not: Bu olayı yapan lamer ben değilim.

dostum kavramlari karistiriyosun. kodlara bende baktım bu adamın yaptıgını lamerlikle alakasi yok

Biliyorum da bunu yapan hacker desem kullanıcı adımla bağlantı kurarlar diye şey ettim .Gerçi hacker da değil bunu yapan bildiğin jquery post yapmış benim de daha önce aklımdaydı böyle bir şey yapılabileceği ama adam uğraşmış hakkını vermek lazım.Kodlara baktım derken umarım unpackli haline bakmışsındır

zaten webmasterlikten az çok anlayan birisi bunu yapabilir kanımca. unpackli derken neyi kastetdin ?

Yok hocam adamlar uzman çıktı.Çok çalışmışlar adamlar.
    Unpack derken javascriptler paketlenmişti gördüysen sadece sayılar falan yazıyordu.Onu unpack işlemine sokup ne yazdığını görebiliyorsun.Onu kastettim zaten biliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 18 Ağustos 2012; 18:44:31 >

• Test test test teeeeeest.
  • adamları ilk öncelikle başarılı oldukları için tebrik ediyorum. ama bu kadar kötü kalpli ve mahvetmek amacıyla yaptıkları bu lanet şey için de tevkif ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kimse fark etmedi sorunun nedenini ve çözümünü yazdık daha hâlâ millet virüs zannediyor.Not: Bu olayı yapan lamer ben değilim.

dostum kavramlari karistiriyosun. kodlara bende baktım bu adamın yaptıgını lamerlikle alakasi yok

Biliyorum da bunu yapan hacker desem kullanıcı adımla bağlantı kurarlar diye şey ettim .Gerçi hacker da değil bunu yapan bildiğin jquery post yapmış benim de daha önce aklımdaydı böyle bir şey yapılabileceği ama adam uğraşmış hakkını vermek lazım.Kodlara baktım derken umarım unpackli haline bakmışsındır

zaten webmasterlikten az çok anlayan birisi bunu yapabilir kanımca. unpackli derken neyi kastetdin ?

Unpack derken javascriptler paketlenmişti gördüysen sadece sayılar falan yazıyordu.Onu unpack işlemine sokup ne yazdığını görebiliyorsun.Onu kastettim zaten biliyorsundur.

evet dostum unpackli baktım yoksa müneccim degilim ya yanlız adamlar baska bi server üzerinden yapmış buda ne kadar zayıf oldugunu gosteriyo güvenliğin. valla yoneticiler bu sekilde devam ederse cok saldiri yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Bazı arkadaşlarımızın hesaplarının çalındığına, profil bilgilerinin ve imzalarının değiştirildiğine ve forumdan kendi isteği ile uzaklaştırıldıklarına dair mailler almaktayız.

Lütfen içeriğinden kesin emin olmadığınız linklere tıklamayınız. Hesapları çalınan arkadaşlarımız forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirler, en kısa sürede hesapları kendilerine verilecektir.

İyi forumlar.

Forumda sıkıntı olan tek nokta bu değil ki.
    destek@donanimhaber.com adresine Referanslar ile ilgili olan bir sıkıntımdan dolayı neredeyse 1 haftadır birçok kere mail attım ama kimse dönüş yapmadı.
    Önceden daha kaliteli hizmet var idi.

Bahsettiğim sorun ile alakalı herhangi bir değişiklik göremedim.

Adminler nerede ?

• AVATARIMIZ , İMZAMIZ , TERCİHLERİMİZ , AYARLARIMIZ FELAN BUNLAR GERİ GELECEK Mİ ? ŞUNU Bİ YANITLAYIN
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

AVATARIMIZ , İMZAMIZ , TERCİHLERİMİZ , AYARLARIMIZ FELAN BUNLAR GERİ GELECEK Mİ ? ŞUNU Bİ YANITLAYIN

+1
  • konuyu tam okumadım ama benden başka avatarı kaldırılan var mı?
  • Ben şimdi yeni avatar ve imza yapacağım bakalım. Gerçi eski imza resmimi buldum ama yenilik iyidir.
  • Yukarıdaki donanımhaber kupa reklamıda yazık oldu
  • Maili değiştirdim ama onun dışında hiç birşey yapamıyorum bilgiler ne oalcak geri gelecek mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet dostum unpackli baktım yoksa müneccim degilim ya yanlız adamlar baska bi server üzerinden yapmış buda ne kadar zayıf oldugunu gosteriyo güvenliğin. valla yoneticiler bu sekilde devam ederse cok saldiri yerler

Böyle nasıl kodlandığını biliyo musun ve kırılıyo mu kendi kodlamalarımda kullanabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Yukarıdaki donanımhaber kupa reklamıda yazık oldu

Herkes senin imzandan dolayı yanmış da sen nerden yandın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.